تبلیغ و دانلود «رندان مست» شجریان بر روی سایت تبیان پایگاه رسمی سازمان تبلیغات اسلامی

foodtechnology

عضو جدید
کاربر ممتاز
تبلیغ و دانلود آلبوم«رندان مست» شجریان بر روی سایت تبیان پایگاه رسمی سازمان تبلیغات اسلامی

با توجه به حساسیت های ایجاد شده پیرامون محمدرضا شجریان استاد موسیقی سنتی ایران و حذف پخش دعای «ربنا» با صدای ایشان از برنامه های افطار سازمان صدا و سیما ، سایت موسسه تبیان وابسته به سازمان تبلیغات اسلامی فارغ از این حساسیت ها اقدام به تبلیغ آلبوم «رندان مست» شجریان بر روی پایگاه خود نموده است.
لینک دانلود ترانه های این آلبوم در سایت موسسه تبیان (+)

majidhosseini

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
الان که رفتم نبود
ولی کاش اینا سیاست بلد بودن
هرچند از نوعه کثیفش

majidhosseini

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
جالبتر از این ، لینک دانلود ربنای شجریان هستش
اینم سند

چی بگم؟

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
:biggrin:
نذارن، اقا چرا نمی ذاری؟ خلایق هرچه لایق:surprised:
بذارن، اقا چرا میذاری؟ ای فلان فلان بشه سیاست کثیفشونه:surprised:

موضوع شجریان اصلاً اونقدر مهم نیست که برخی فکر می کنند، برخی با جو دادن این موضوع رو بزرگش می کنند، بعد بر اساس همون جوی که خودشون دادند، روش مانور میدن:biggrin:

با توجه به حساسیت های ایجاد شده پیرامون محمدرضا شجریان استاد موسیقی سنتی ایران و حذف پخش دعای «ربنا» با صدای ایشان از .........
.
شاید اساساً اونقدر مهم نباشه و حساسیتی پیرامونش نباشه که تبیان سایت وابسه به سازمان تبلیغات گذاشته لینکش رو!!!:d

foodtechnology

عضو جدید
کاربر ممتاز

موضوع شجریان اصلاً اونقدر مهم نیست که برخی فکر می کنند، برخی با جو دادن این موضوع رو بزرگش می کنند، بعد بر اساس همون جوی که خودشون دادند، روش مانور میدن:biggrin:

شاید اساساً اونقدر مهم نباشه و حساسیتی پیرامونش نباشه که تبیان سایت وابسه به سازمان تبلیغات گذاشته لینکش رو!!!:d

مهم که هست اگر نبود خودشون این قدر حساسیت به خرج نمی دادند ، متاسفانه نمی فهمند که هنرمند فارغ از هر گونه اندیشه سیاسی ایی مردمیه...

mojtaba007

کاربر فعال
کاربر ممتاز

شاید من اشتباه میکنم
ولی دوستان به نظرتون یه بوی سوختگی چیزی احساس نمیشه؟:w20:
:w36::w23:
نوشته مخفی
*سوختگی بینی منظورمه ها*

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مهم که هست اگر نبود خودشون این قدر حساسیت به خرج نمی دادند ، متاسفانه نمی فهمند که هنرمند فارغ از هر گونه اندیشه سیاسی ایی مردمیه...
حساسیتش به خاطر مسائل سیاسیه، نه به خاطر هنر استاد، که شکی توش نیست، ولی اینکه سایت تبیان لینک دانلودش رو گذاشته چندان مهم نیست به نظر من، خیلی سایت های دیگه هم گذاشتن، اگه قرار به حذف بود ***** می کردند!
گذاشتن لینک دانلود آهنگ های ایشون واقعاً عجیب نیست، چون خیلی وقته توی سایت تبیان آهنگ های مختلف ایشون برای دانلود وجود داره...
دقیقا!
فقط نظر شما بزرگوار مهمه که خدا رو شکر یک ملت را با نظراتتون از نگرانی دراوردین.
شجریان ابدا مهم نیست،اصلا کی هست؟ اسمش یکمی اشناست!
نمی شناسید شحریان رو؟
استاد موسیقی سنتی ایرانه، یه کم بیاید تو باغ:gol:
شاید من اشتباه میکنم
ولی دوستان به نظرتون یه بوی سوختگی چیزی احساس نمیشه؟:w20:
:w36::w23:
نوشته مخفی
*سوختگی بینی منظورمه ها*
خوب خودتون هم که اشاره کردید، بله دارید اشتباه می کنید;)
می تونید نظر من راجب استاد رو در نوشته هام در این پست بخونید!