تبدیل postfix به infix و prefix به infix

farzaneh2008

عضو جدید
سلام کی می تونه به من کمک کنه
من برنامه تبدیل post fix به infix و prefix به infix رو می خوام:(:cry:

oxision

عضو جدید
کاربر ممتاز
کاملا موافقم
اگه قراره از ب بسم ا... به کمک بقیه باشه که دیگه هیچه.
شروع کن به نوشتن . من و Rezazd هستیم و کمکت می کنیم.
میتونی الگوریتمش رو از کتابهای ساختمان داده ها برداری
موفق باشی دوست عزیز تازه وارد

farzaneh2008

عضو جدید
کاملا موافقم
اگه قراره از ب بسم ا... به کمک بقیه باشه که دیگه هیچه.
شروع کن به نوشتن . من و Rezazd هستیم و کمکت می کنیم.
میتونی الگوریتمش رو از کتابهای ساختمان داده ها برداری
موفق باشی دوست عزیز تازه وارد

سلام
من برنامه رو نوشتم ولی جواب نداد
infix به postfix با infix به prefix رو نوشتم;)
ولی برنامه postfix به infix جواب نداد
الگوریتمش دارم
ولی هر کاری می کنم جواب نمی ده
اگه خیلی مخی لطف کن برنامه رو بفرست
rezazd حتما همین ترم انصراف می دم :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
یعنی انقدر بدبختم

oxision

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
من برنامه رو نوشتم ولی جواب نداد
infix به postfix با infix به prefix رو نوشتم;)
ولی برنامه postfix به infix جواب نداد
الگوریتمش دارم
ولی هر کاری می کنم جواب نمی ده
اگه خیلی مخی لطف کن برنامه رو بفرست
rezazd حتما همین ترم انصراف می دم :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
یعنی انقدر بدبختم
دوست گلم من نگفتم مخم ولی اینو می دونم که اگه از همین اول دنبال راه انحراف باشیم هیچوقت به مقصد نمیرسیم. تازه اگه برسیم فقط داشتن مدرک مهم نیست باید بتونیم ازش استفاده کنیم.
فردا بهت میگن خانم مهندس میشه ویندوز رو عوض کنین، اونوقته که باید دنبال راه فرار باشی . بعد که یک بچه دبیرستانی رو آوردن و انجام داد باید با ربدوشامبر عرق رو پیشونیتو پاک کنی;)
از الآن به فکر آینده باش.
از من نرنج و ناراحت نشو. چون خودم طعم بعضی چیزا رو چشیدم بهت گفتم.
متن برنامه رو بزار تا بتونم کمکت کنم.
اگه خواستی کسی برات برنامه رو بنویسه تو هر شهری شرکت برنامه نویسی پیدا میشه و میتونی بری بدی برات بنویسن. اما اگه می خوای کمکت کنن و چیزی یاد بگیری اینجا رو درست انتخاب کردی دوست گلم.

farzaneh2008

عضو جدید
دوست گلم من نگفتم مخم ولی اینو می دونم که اگه از همین اول دنبال راه انحراف باشیم هیچوقت به مقصد نمیرسیم. تازه اگه برسیم فقط داشتن مدرک مهم نیست باید بتونیم ازش استفاده کنیم.
فردا بهت میگن خانم مهندس میشه ویندوز رو عوض کنین، اونوقته که باید دنبال راه فرار باشی . بعد که یک بچه دبیرستانی رو آوردن و انجام داد باید با ربدوشامبر عرق رو پیشونیتو پاک کنی;)
از الآن به فکر آینده باش.
از من نرنج و ناراحت نشو. چون خودم طعم بعضی چیزا رو چشیدم بهت گفتم.
متن برنامه رو بزار تا بتونم کمکت کنم.
اگه خواستی کسی برات برنامه رو بنویسه تو هر شهری شرکت برنامه نویسی پیدا میشه و میتونی بری بدی برات بنویسن. اما اگه می خوای کمکت کنن و چیزی یاد بگیری اینجا رو درست انتخاب کردی دوست گلم.

برنامه رو نوشتم جواب داد:)
البته هنوز از 6 تا تبدیل 3 تا شو
:thumbsup2:
برای تبدیل postfix به prefix اگه فقط postfix به infix بعد infix به prefix فراخوانی کنم کافیه؟
:w10:
من غیر از این پروژه ساختمان داده 4 دیگه پروژه باید تحویل بدم واسه همین کمک خواستم

rezazd

عضو جدید
خود من برای الگوریتم بازگشتی برج هانوی 10 روز جون کندم ولی اخرش تونستم از پسش بر بیام فکر نمیکنم کسی خنگ تر از من باشه ! نتیجه اش این شد که "بعد از چندین سال " از ان روزها میکرو سافت الگوریتمی که برای تبدیل تاریخ نوشتم قبول کنه و ازش استفاده کنه که سورسش در swissdelphicenter هست ! یا برای نوشتن ماشین حساب در اسمبلی 2 ترم معطل شدم نتیجه اش ابداع قفل نرم افزاری بر اساس سریال هارد دیسک بود پولی که بایت این گرفتم تمام 8 ترم شهریه ام را پوشش داد !! رشته کامپیوتر اصلا هوش نمیخواد پشتکار میخواد یعنی اینکه 20 روز هم شده خلاصه خودت از پس مسئله بر بیایی
ببین باید فرمول را روی یک درخت بدی و از الگوریتم پیمایش درخت حالت پوست فیکس و اینفیکس را بسازی به کتاب datastructurs and alg in ansi pascal :By E.Kaffman مراجعه کن الگوریتم کامل نوشته دیگه الگوریتم رو که میتونی برنامه کنی

آخرین ویرایش توسط مدیر:

secret_f

عضو جدید
کاربر ممتاز
این تاپیک یه کم آشناست:question: فکر کنم قبلا هم تو باشگاه گذاشتم

پیوست ها

• postfixToInfix.zip
    807.7 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • INFIXTOPOSTFIX.zip
    702.3 کیلوبایت · بازدیدها: 0

jujuee

عضو جدید
سلام من هرکاری میکنم برنامه تبدیل میانوندی به پسوندیم ارور میده،اوناییم که از اینترنت ګرفتم یا اجرا نمیشه یا درکش واسم سخته،کسی این برنامه رو با c++ نداره؟

محسن صابر

عضو جدید
خواهش می کنم یکم بیشتر در مورد برنامه توضیح بده

خواهش می کنم یکم بیشتر در مورد برنامه توضیح بده

برنامه کامل اجرا نمی شود:confused:

mahdipatiz

عضو جدید
با عرض خسته نباشید از سایتتان خوش اومده تقریباً اکثر خواسته هایم در خصوص برنامه نویسی c++ وجود دارد ولی برنامه تبدیل perfix به infix رو نداره خواهشن اگر می تونین با توضیح برنامه برایم بفرستید.