تا حالا به اينجور چيزا فكر كردي

maryam_memar2008

عضو جدید

[FONT=&quot]یهو نگاه میکنی می بینی خانوادت که
[FONT=&quot]۳
[FONT=&quot] نفر بیشتر نیستن [/FONT][FONT=&quot]۵[/FONT][FONT=&quot] خط موبایل دارن[/FONT][FONT=&quot]![/FONT]

[FONT=&quot]۲[/FONT][FONT=&quot] – [/FONT][FONT=&quot]واسه همکارت ایمیل میفرستی،در حالیکه میز بغل دستی تو نشسته[/FONT][FONT=&quot] ![/FONT]

[FONT=&quot]۳[/FONT][FONT=&quot] – [/FONT][FONT=&quot]رابطت با اقوام و دوستانی که ایمیل ندارن کمتر و کمتر میشه تا به حد صفر برسه[/FONT][FONT=&quot]![/FONT]

[FONT=&quot]۴[/FONT][FONT=&quot] – [/FONT][FONT=&quot]ماشینت رو جلوی در خونه پارک میکنی بعدش با موبایلت زنگ میزنی خونه که بیان کمک چیزایی رو که خریدی ببرن داخل[/FONT][FONT=&quot] ![/FONT]

[FONT=&quot]۵[/FONT][FONT=&quot] – [/FONT][FONT=&quot]هر آگهی تلویزیونی، یه آدرس اینترنتی هم داره و ای[/FONT][FONT=&quot]ن[/FONT][FONT=&quot]www[/FONT][FONT=&quot] برای خودش داستانی درست کرده![/FONT]

[FONT=&quot]۶[/FONT][FONT=&quot] –[/FONT][FONT=&quot]وقتی خونه رو بدون موبایلت ترک میکنی ، استرس همه وجودت رو میگیره و با سرعت برمیگردی که موبایلت رو برداری…، بدون توجه به اینکه حد اقل [/FONT][FONT=&quot]3۰[/FONT][FONT=&quot] سال از عمرت رو بدون موبایل گذروندی[/FONT][FONT=&quot] !!![/FONT]

[FONT=&quot]۸[/FONT][FONT=&quot] –[/FONT][FONT=&quot]صبحها قبل از خوردن صبحونه اولین کاری که میکنی سر زدن به اینترنت و چک کردن ایمیل و آمار بازدید روز قبل وبلاگته[/FONT][FONT=&quot] ![/FONT]

[FONT=&quot]۹[/FONT][FONT=&quot] – [/FONT][FONT=&quot]الان در حالیکه این مطلب رو میخونی، سرت رو تکون میدی و لبخند میزنی[/FONT][FONT=&quot] ![/FONT]

[FONT=&quot]۱۰[/FONT][FONT=&quot] – [/FONT][FONT=&quot]اینقدر سرگرم خوندن این مطلب بودی که حتی متوجه نشدی این لیست شماره [/FONT][FONT=&quot]۷[/FONT][FONT=&quot] نداره[/FONT][FONT=&quot] ![/FONT]

[FONT=&quot]۱۱[/FONT][FONT=&quot] –[/FONT][FONT=&quot]الان دوباره برگشتی بالا که چک کنی شماره [/FONT][FONT=&quot]۷[/FONT][FONT=&quot] رو داشته یا نه[/FONT][FONT=&quot] ![/FONT]

[FONT=&quot]۱۲[/FONT][FONT=&quot] –[/FONT][FONT=&quot]من مطمئنم که اگه دوباره برگردی بالا حتماً شماره [/FONT][FONT=&quot]۷[/FONT][FONT=&quot] رو پیداش میکنی،بخاطر اینکه خوب بهش توجه نکردی[/FONT][FONT=&quot] !![/FONT]

[FONT=&quot]۱۳[/FONT][FONT=&quot] –[/FONT][FONT=&quot]دوباره برمیگردی بالا ولی شماره [/FONT][FONT=&quot]۷[/FONT][FONT=&quot] رو پیدا نمیکنی…، خوب من شوخی کردم ولی نشون میده که تو به خودت هم اعتماد نداری و هرچی بقیه میگن باور میکنی[/FONT][FONT=&quot].[/FONT]
[FONT=&quot]۱۴[/FONT][FONT=&quot] – [/FONT][FONT=&quot]مطمئنم اگر این متن رو ادامه بدم میخواین یه بلایی سرم بیاری!!!![/FONT]
[/FONT]

:biggrin::D:cool:;):gol::heart:
[/FONT]
[/FONT]
[/FONT]

"Amir masoud"

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شماره 13 را نغض کردم!!! واسه دفعه اول مطمئن بودم نیست!:D

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من با این چیزا زندگی میکنم. فکر چیه؟

saray_m

عضو جدید
کاربر ممتاز

[FONT=&quot]یهو نگاه میکنی می بینی خانوادت که
[FONT=&quot]۳
[FONT=&quot] نفر بیشتر نیستن [/FONT][FONT=&quot]۵[/FONT][FONT=&quot] خط موبایل دارن[/FONT][FONT=&quot]![/FONT]

[FONT=&quot]۴[/FONT][FONT=&quot] – [/FONT][FONT=&quot]ماشینت رو جلوی در خونه پارک میکنی بعدش با موبایلت زنگ میزنی خونه که بیان کمک چیزایی رو که خریدی ببرن داخل[/FONT][FONT=&quot] ![/FONT]

[FONT=&quot]۶[/FONT][FONT=&quot] –[/FONT][FONT=&quot]وقتی خونه رو بدون موبایلت ترک میکنی ، استرس همه وجودت رو میگیره و با سرعت برمیگردی که موبایلت رو برداری…، بدون توجه به اینکه حد اقل [/FONT][FONT=&quot]3۰[/FONT][FONT=&quot] سال از عمرت رو بدون موبایل گذروندی[/FONT][FONT=&quot] !!![/FONT]

[FONT=&quot]۸[/FONT][FONT=&quot] –[/FONT][FONT=&quot[/FONT]
[/FONT]

به اینا فکر کردم

بالا