تا حالا با جنس مخالف دوست بودی تو عمرت؟

تا حالا با جنس مخالف دوست بودی تو عمرت؟

• تاحالا با به هیچ عنوان با جنس مخالف دوست نبودم

رای: 65 43.9%
  • دوست بودم اما هیچ گونه رابطه جسمی برقرار نکردم

رای: 49 33.1%
  • رابطه جسمی داشتم اما رابطه جنسی نه(رابطه کامل نداشتم)

رای: 18 12.2%
  • دوست بودم و رابطه نسبتا کامل جنسی برقرار کردم

رای: 16 10.8%

• مجموع رای دهندگان
    148
وضعیت
موضوع بسته شده است.

eng-rafiei

عضو جدید
رابطه های جنس مخالف یه محدوده مثبت و لذت بخشی داره ، ولی وقتی روابط عمیق تر و نزدیک تر میشه از اون حد نرمال بگذره میتونه جنبه آزار و درگیری ذهنی منفی به خودش بگیره ...

taravat_tree

عضو جدید
من کلا به این مدل روابط دوستی اعتقاد نداشتم و نخواهم داشت !!!!!!
به نظر من رابطه دختر و پسر فقط باید شغل مدارانه باشه ...

امیر Amir

کاربر حرفه ای
وای نه

وای نه

اتفاقا دیرزو که سه شنبه بود باهم بودیم..
بعد از یک ماه دیدمش...

خوش گذشت...
گشتیم ..خندیدم...گفتیم شنیدیم....
بعدش هم بای بای...

رابطه باید نرمال باشه...
من بعد از یک ماه دیدمش...جوری هم با هم حرف نمیزنیم که از این حالت های چندش آور که بدم میاد برامون بوجوود بیاد...منظورم لاووووو و عشقوووو از این چرندیات...

ولی جوری هستیم که اگر روزی حس کنیم یکی به دیگری نیاز داره و واقعا خسته و کلافه هست...یه قرار میزاریم همدیگرو میبینیم....
چون من شخصا اهل گشتو گزار و دوست دختر نیستم ...باهاش اینجوری که بعد از یک ماه ببینمش راحت ترم...

چون هم اون هم من میدونیم که زندگی این نیست و فقط وفقط این رابطه محض این درست شده بین من و اون که یه دوره ای با هم خوش باشیم نه مثل خاله زنکا به هم گیر بدیم و قهر بکنیم...

اونم سرش شلوغه..پرستاری میخونه...کشته منو...منم خودم سرم شلوغه...

بهش هم گفتم دوست ندارم وجود یکی ملعبه ذهن مشغولی و درس عقب افتادن و واحد پاس نکردن و کلا از زندگی عقب افتادن دیگری بشه....

در کل اگه رابطه پاک پیش بره..حقی بر گردن هیچ کسی نمیمونه...

امیر Amir

کاربر حرفه ای
ای بابا

ای بابا

من که تا حالا تجروبشو نداشتم اما نمی دونم چرا هم کلاسی هام باور ندارن:cry::cry::cry::cry:

مهم اینه که خودت میدونی چه کاره هستی و چی بودی و چی هستی...

برای شخض من نظرات دیگران اصلا اهمیت نداره..

وقتی آدم خودش در خودش احساس رضایت مندی داره از زندگیش دلیلی نداره تلاش بکنه دیگران رو راضی بکنه...دیگران از منش آدم متوجه موضوع خواهند شد....

دوستان شما چون حتما 10 تا 10 داشتند نمیتونند باور بکنند که یکی هم هنوز توی این دنیا هست که پسری توی خیابون یا پارک یا سینما دست هاشو نگرفته و با هم کافی شاپ نرفتند...

اینجویر خوبه..ولی بهتون پیشنهاد نمیکنم دوست بشید..پیشنهاد میکنم نظرات مردم چه خوب چه بد و تحربیات دوست هاتون که خوب هست و هم بد رو بشنوید...

babak_929

عضو جدید
سلام به همه
من یه دوستی گرم و داغ هر جور که شما فک کنین رو داشتم:redface: ولی به این هم عقیده داشتم که به هم برسیم همه فک میکنن که پسرا دروغ میگن تو این جور روابط ولی نه طرف مقابل من اینکارو با من کرد هر چند که طرح یه رابطه بی حد و مرز هم مال اون بود خلاصه آخر کار که رابطمون تموم شد این من بودم که احساس میکردم با احساساتم بازی شده و یه چیزی رو از دست دادم:cry:

اتفاقا دیرزو که سه شنبه بود باهم بودیم..
بعد از یک ماه دیدمش...

خوش گذشت...
گشتیم ..خندیدم...گفتیم شنیدیم....
بعدش هم بای بای...

رابطه باید نرمال باشه...
من بعد از یک ماه دیدمش...جوری هم با هم حرف نمیزنیم که از این حالت های چندش آور که بدم میاد برامون بوجوود بیاد...منظورم لاووووو و عشقوووو از این چرندیات...

ولی جوری هستیم که اگر روزی حس کنیم یکی به دیگری نیاز داره و واقعا خسته و کلافه هست...یه قرار میزاریم همدیگرو میبینیم....
چون من شخصا اهل گشتو گزار و دوست دختر نیستم ...باهاش اینجوری که بعد از یک ماه ببینمش راحت ترم...

چون هم اون هم من میدونیم که زندگی این نیست و فقط وفقط این رابطه محض این درست شده بین من و اون که یه دوره ای با هم خوش باشیم نه مثل خاله زنکا به هم گیر بدیم و قهر بکنیم...

اونم سرش شلوغه..پرستاری میخونه...کشته منو...منم خودم سرم شلوغه...

بهش هم گفتم دوست ندارم وجود یکی ملعبه ذهن مشغولی و درس عقب افتادن و واحد پاس نکردن و کلا از زندگی عقب افتادن دیگری بشه....

در کل اگه رابطه پاک پیش بره..حقی بر گردن هیچ کسی نمیمونه...

شما هم که ماشالا توی هر پستت میگی یا دکتره یا پرستاره !!:biggrin:;)
بنظر من اینجوری که شما میگی آدم حس خوبی نداره . ماهی یک بار ؟! اگه پیش هم هستید یعتی توی یه شهرید پس ماهی یک بار خیلی کمه ...
بنظر من دوتا دوست نباید فقط واسه سرگرمی و پر کردن اوغات بیکاریشون از هم استفاده بکنند . من اسم اینو دوستی نمیذارم . دو نفر در صورتی باهم دوستن که حلال مشکلات هم باشن و شاید یکم لاو هم نیاز باشه نه اینکه دو طرف نسبت به هم خشک و بی روح باشن :w16:

من که تا حالا تجروبشو نداشتم اما نمی دونم چرا هم کلاسی هام باور ندارن:cry::cry::cry::cry:
خوب اینروزا جو جامعه جوری شده که تا یه دختر خوشکل رو میبینن همه فکر میکنن که این با صد تا پسر رفیقه و خیلی خیلی ببخشید خونه همشون هم میره و...
ولی اینجوری اشتباهه . مردم ماهم یه جورایی از بس این موارد رو دیدن دیگه مشت رو نمونه خروار میدونن ! در صورتی که واسه یه همچین مسایلی اشتباهه .
در مورد شما هم میشه راحت از روی تلفن ها و حالات و احوالتون تشخیص داد که با کسی هستید یا نه ;)

سلام به همه
من یه دوستی گرم و داغ هر جور که شما فک کنین رو داشتم:redface: ولی به این هم عقیده داشتم که به هم برسیم همه فک میکنن که پسرا دروغ میگن تو این جور روابط ولی نه طرف مقابل من اینکارو با من کرد هر چند که طرح یه رابطه بی حد و مرز هم مال اون بود خلاصه آخر کار که رابطمون تموم شد این من بودم که احساس میکردم با احساساتم بازی شده و یه چیزی رو از دست دادم:cry:

کیه مه این درد و نکشیده باشه . آدما بی وفایی رو این روزا خوب بلد شدن ....
از همون اول رابطه باید طرفین باهم صادق باشن:w18:

tebyan

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
متاسفانه جو جامعه ی ما .............
نه تحصیل کرده هاش جنبش و دارن و نه کوچه و خیابونیش
هر کی داره از کاری که کرده به نوعی طرفداری می کنه
هم اونایی که دوست داشتن و هم اونایی که نداشتن
هر کدوم هم دلیلای خودشون و میارن
به نظر شخص خود من که برای چندمین باره که اینجا صحبت می کنم :
زدن همچین تاپیکی نشون دهنده ی خیلی چیزاست
خودش کلی حرفه
آدم و راحت به کلی از نتیجه ها می رسونه

و در آخر این که :
دختر و پسر توی ایران نسبت به هم به نوعی عقده پیدا کردن
این یه نوع اشکال
توی غرب هم که آزادی بوده ..............خب نتیجش و همه دیدیم
اینم یه نوع اشکال دیگه

نظراتون و بگید تا کاملتر صحبت کنیم

امیر Amir

کاربر حرفه ای
هاهاها

هاهاها

ببین نیما جون...من و اون بنده خدا توی یک شهر نیستیم...یعنی من از محیط زندگیم خوشم نمیاد...
از شهر خودم با کسی دوست نشدم...

دیگه اینکه آره داداش من یا بار با یه دکتر رفیق بودم...

حالا هم با یک دانشجوی پرستاری که خیلی هم قبولش دارم...

ولی بگذریم....

حرف من اینه که چون من خودم زیاد دلم برای کسی تنگ نمیشه...و از این که به کسی حس وابستگی نشون بدم بیزارم ..میخوام ماهی یکبار ببینمش....افتاد....:))

شما هم که ماشالا توی هر پستت میگی یا دکتره یا پرستاره !!:biggrin:;)
بنظر من اینجوری که شما میگی آدم حس خوبی نداره . ماهی یک بار ؟! اگه پیش هم هستید یعتی توی یه شهرید پس ماهی یک بار خیلی کمه ...
بنظر من دوتا دوست نباید فقط واسه سرگرمی و پر کردن اوغات بیکاریشون از هم استفاده بکنند . من اسم اینو دوستی نمیذارم . دو نفر در صورتی باهم دوستن که حلال مشکلات هم باشن و شاید یکم لاو هم نیاز باشه نه اینکه دو طرف نسبت به هم خشک و بی روح باشن :w16:

خوب اینروزا جو جامعه جوری شده که تا یه دختر خوشکل رو میبینن همه فکر میکنن که این با صد تا پسر رفیقه و خیلی خیلی ببخشید خونه همشون هم میره و...
ولی اینجوری اشتباهه . مردم ماهم یه جورایی از بس این موارد رو دیدن دیگه مشت رو نمونه خروار میدونن ! در صورتی که واسه یه همچین مسایلی اشتباهه .
در مورد شما هم میشه راحت از روی تلفن ها و حالات و احوالتون تشخیص داد که با کسی هستید یا نه ;)

کیه مه این درد و نکشیده باشه . آدما بی وفایی رو این روزا خوب بلد شدن ....
از همون اول رابطه باید طرفین باهم صادق باشن:w18:

m.k

عضو جدید
من بوسیدم گذاشتم کنار شما چرا تنهایی اونم از 25 اسفند

ببین نیما جون...من و اون بنده خدا توی یک شهر نیستیم...یعنی من از محیط زندگیم خوشم نمیاد...
از شهر خودم با کسی دوست نشدم...

دیگه اینکه آره داداش من یا بار با یه دکتر رفیق بودم...

حالا هم با یک دانشجوی پرستاری که خیلی هم قبولش دارم...

ولی بگذریم....

حرف من اینه که چون من خودم زیاد دلم برای کسی تنگ نمیشه...و از این که به کسی حس وابستگی نشون بدم بیزارم ..میخوام ماهی یکبار ببینمش....افتاد....:))
فکر نکنم چیزی بدتر از دوستی با یه خانوم روانشناس باشه!
آدم روانی میشه :biggrin:
اینو گفتم که همه اونایی که پستت رو خوندن فکر نکنن دوستی با یه خانوم خیلی خوبه بلکه برعکس میتونه در عین دانشمندی اون خانوم ، زجر آور باشه :w16:

ali 01

عضو جدید
به خدا آدم دنبال تنها چیزی که نباید بره دختر بازیه از بس که لوس و بی معرفتن

اصلا از آواتارت مشخصه که اهل نارو زدن و بی وعرفت بازی نیستی ! ;)
کارت درسته سما جان . ( اسمتونو درست گفتم ؟! )

tebyan

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
در کل بچه ها اینجا واقعا کم گذاشتن
به نظر من دلیلشم اینه که خیلی هاشون تو این قضیه دچار اشتباه شدن و نمی خوان قبول کنن و یه جورایی می خوان از زیرش در برن

PersiaN_PulsE

عضو جدید
کاربر ممتاز
دخترا اکثرا دنبال اینن که کارشون تمام شه بعدش بزنن برن(البته همه به غیر از دخترای گل باشگاه) , معرفت نمی دونن چیه....

konstantin

عضو جدید
راستش من با هر دختری که دوست بودم اول به دنبال منافع شخصی خودش بوده تا دوستی...
به همین دلیل فکر میکنم توی این روابط دخترها خیلی زرنگتر وبا سیاست ترند...
:thumbsup:

konstantin

عضو جدید
به امام حسین من راستشو گفتم

راستی یه سوال جنس مخالف چیه....؟

:cool::eek:

:biggrin: شاید منظور این بوده که 2 تا جنس داریم موافق و مخالف!
آقایون موافق و خانم ها مخالف
یا آقایون + و خانوم ها - :cowboy:

شوخی کردم کسی به دل نگیره. :hypocrite:

archi_arch

مدیر بازنشسته
دخترا اکثرا دنبال اینن که کارشون تمام شه بعدش بزنن برن(البته همه به غیر از دخترای گل باشگاه) , معرفت نمی دونن چیه....
خوب شد گفتی این همیشه برای من سوال بوده پسرا که به قول خودشون اینقدر تیزن و طرف و خوب میشناسن چرا اینو نمیفهمن؟!چرا نمیفهمن که همه اش سرکاریه و واسه منفعت خودشون؟!
یکی از دوستای من اینجوری بود حتی به ما هم دروغ میگفت ولی رفتارش تابلو بود که پسره سرکاره و فقط قراره خرجشو بده چند بارم باهاش به هم زد و دوباره شروع کرد ولی باز هم پسره باهاشه!!!!!!:surprised:

امیر Amir

کاربر حرفه ای
خوب شد گفتی این همیشه برای من سوال بوده پسرا که به قول خودشون اینقدر تیزن و طرف و خوب میشناسن چرا اینو نمیفهمن؟!چرا نمیفهمن که همه اش سرکاریه و واسه منفعت خودشون؟!
یکی از دوستای من اینجوری بود حتی به ما هم دروغ میگفت ولی رفتارش تابلو بود که پسره سرکاره و فقط قراره خرجشو بده چند بارم باهاش به هم زد و دوباره شروع کرد ولی باز هم پسره باهاشه!!!!!!:surprised:
اگر روزی بخوام از دختری کف برم یا تیغش بزنم...

مگه بابام مرده که بخواد کسی خرجم بکنه..اونم به صورت تیغ زدن

بله طرف واسه دل خودش واسه اینکه آروم جونشی عزیزی اره

ولی اگه عین بادکش و کفتار بیفتی رو دختر مردم تیغش بزنی ...نه....
کثیفی محضه

برای دختر هم همین طور

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا