تا حالا اس ام اس اشتباهی فرستادید؟! + یک نمونه

Saoshiyant

کاربر فعال مهندسی IT ,
کاربر ممتاز
ترم قبل بود اخرای ترم دوستم تو یکی از درساش نمرش کم شده بود بم اس داد که شماره استاد فلانی رو داری ؟ منم ازش 3 تا شماره داشتم .سختم اومد برم تک تک حفظشون کنم بعدش توی قسمت پیام ها بنویسم ، 3 شماره استاد رو به عنوان کسی که می خوام اس رو براش بفرستم انتخاب کردم تا تو همون صفحه ی پیامک بتونم از روشون بنویسم . نوشتم ولی ...

اومدم به دوستم بفرستم حواسم نبود شماره های استادو واس خودش فرستادم :smile:. با 3 تا شماره ای که ازش داشتم بنده خدا فک کرده چه اماری ازش دارم .

آخرین ویرایش:

nima_tavana

عضو جدید
کاربر ممتاز
ترم قبل بود اخرای ترم دوستم تو یکی از درساش نمرش کم شده بود بم اس داد که شماره استاد فلانی رو داری ؟ منم ازش 3 تا شماره داشتم .سختم اومد برم تک تک حفظشون کنم بعدش توی قسمت پیام ها بنویسم ، 3 شماره استاد رو به عنوان کسی که می خوام اس رو براش بفرستم انتخاب کردم تا تو همون صفحه ی پیامک بتونم از روشون بنویسم . نوشتم ولی ...

حواسم نبود شماره های استادو واس خودش فرستادم :smile:. با 3 تا شماره ای که ازش داشتم بنده خدا فک کرده چه اماری ازش دارم . بعدش خود استاد بم زنگ زد ج ندادم :smile:

:confused::confused::)

آقا ما ی بار یه موزیکی برا اولین بار کوش کردیم، اومدیم سر ذوق!

بعد اومدم کل متنشو نوشتم تو اس ک برا دوستم بفرستم!
حاالا موزیکه هم سیاسی بود هم یکی دو کلمه ناجور داشت!

همچی با ذوق فرستادم برا دوستم....یعد ی مدتی تو مسنجر بش پی ام دادم:اون موزیکو گوشیدی؟ خدا بود خداااااااااااااا
بعد می گه چی خدا بود خداااااااااااا؟

....و همانا من این رو ب یکی از استادای خیلی مذهبی رودربایستی دارمون فرستاده بودم!

هیچی دیگه.....!

LEGEND.MM

کاربر فعال تالار موبایل
کاربر ممتاز
به اندازه موهای سرم اس اشتباهی دادم ! همشم تقصیر گوشی مزخرفمه :|
یه بار میخواستم به عیالم اس بدم :D اشتباهی رفت واسه استاد فیزیکم ! اونم گفت : :surprised: دری وری چرا میگی ؟!؟! همجنس باز شدی ؟! :biggrin:

یه بارم با عشقم بحثمون شده بود سر اینکه موی فر خوبه یا نه ! اون گفت میخوام فر کنم ، منم گفتم نه فر خوب نیس ! من خوشم نمیاد !
حالا به جای اینکه این اس رو واسه اون بفرستم واسه دوستم فرستادم !
دوستمم جواب داد : باشه محمدم هرچی تو بگی :biggrin:

یعنی یه هفته به اس ام اسی که داده بود میخندیدم ! :biggrin:

یه همچین دوستای هماهنگ و پایه ای داریم :biggrin:

یه بار میخواستم به عیالم اس بدم :D اشتباهی رفت واسه استاد فیزیکم ! اونم گفت : :surprised: دری وری چرا میگی ؟!؟! همجنس باز شدی ؟! :biggrin:

یه بارم با عشقم بحثمون شده بود سر اینکه موی فر خوبه یا نه ! اون گفت میخوام فر کنم ، منم گفتم نه فر خوب نیس ! من خوشم نمیاد !

:biggrin:
منم گوشیم اشغاله....اسمسا رو قاطی میکنه با هم و یه اس چرت میفرسته به ملت

حالا فک کنید ک ی اس ک توش فحش دادم ب دوستم رو با درخواست کمک از استاد قاطی میکنه و همه شو با هم میفرسته به استاد!

nima_tavana

عضو جدید
کاربر ممتاز
:biggrin:
منم گوشیم اشغاله....اسمسا رو قاطی میکنه با هم و یه اس چرت میفرسته به ملت

حالا فک کنید ک ی اس ک توش فحش دادم ب دوستم رو با درخواست کمک از استاد قاطی میکنه و همه شو با هم میفرسته به استاد!

خیلی باحاله:D

nima_tavana

عضو جدید
کاربر ممتاز

:w02::w02:

zaha joon

عضو جدید
اههوم داشتم پشت سر یکی از همکلاسیام حرف میزدم فرستادم برا خودش بعدش بهم زنگ زد و...