دوستان من یک کار طراحی و ساخت یک دستگاه رو زیر نظر پارک علم و فناوری انجام دادم، یک مدرک زبان از کانون زبان ایران (ILI) دارم اینها ارزش بردن به مصاحبه رو داره یا اصلا" نبرم بهتره!
سلام خوبی پرسیدم گفتن مشکلی نیست هر قدر رزومه پروپیمانی داشته باشی برات بهتره هرچی داری ببر ارشد رو کجا خوندی؟نمی دونم اصلاً دعوت می شم یا نه.ولی احتمال ضعیفی درباره شهرستان های کوچیک و دور افتاده می دم مثلاً بیرجند!![]()
نمی دونم اصلاً دعوت می شم یا نه. با 140؟ نمی دونم شما چی فکر می کنین؟ به نظر می رسه شما اطلاعات خوبی در زمینه دکترا دارین.
دعوت میشین ولی فکر کنم برای روزانه دانشگاه هایی مثل بیرجند و اینا.
البته تو تکمیل ظرفیت میتونی شانس بیشتری داشته باشی.
ببین هدفت از ذکترا خوندن داخل کشور چیه؟
اگه برای تدریس جای خوب میخوای عیر تهرانی ها هیچکدوم به درد نمیخورن، مگر اینکه طرف بچه اون شهر باشه و بخواد تو همون شهر کار کنه.
واقعیتش بیشتر کلاسشو دوست دارم و از تدریس هم به شدت متنفرم .
منظورت از کلاس همون پرستیژ هست دیگه؟
میدونی به نظرم ادامه تحصیل تو کشور ما شده راهی واسه فرار از بیکاری، باور کن با این وضعیت تا 40 سالگی هم ممکنهندگی بخواهیم کنکور بدیم و ادامه بدیم.
در حالیکه کار و تخصص اولویته.
دکترا هم شده راحت ترین راه فرار از زندگی.![]()
آره، ولی خود زندگی چی هست؟ به جز کار و کار و کار. یه عده وضعشون خوبه و اراده کنن می رن خارج، ماشین های آن چنانی، دانشگاه های گرون خارج هر مقطعی که دلشون بخواد یه عده هم مثل ما تمام عمر به دنبال شرایط بهترن و تلاش می کنن بی خبر از این که اینجا به تلاش نیست به زرنگی و ... .
نتایج دعوت به مصاحبه 15 اردیبهشت ماه اعلام می شه، احتمالاً حدود ساعت 12 ظهر قابل مشاهده باشه.
دوستان کدوم دانشگاه رو برای مصاحبه زدن؟
مصاحبه دهه سوم اردیبهشت خیلی نامردیه.
من تازه خرداد میخوام مقاله هامو بفرستم و تا مهر نتایجش میاد.
اینجوری تو رزومه هم دست خالی هستم.
شیطونه میگه کلا بیخیال مصاحبه بشم و برم کلاس تافل، سال دیگه رتبه تک رقمی بیارم.![]()
خداییش درکت میکنم،تنها کاری که ازم بر میاد اینه که برات دعا کنم،جوابای ارشدو هم گذاشتن دهه سوم،اول گفته بودن نیمه اول اردیبهشت بعد شد هفته سوم اردیبهشت بعد شد دهه سوم اردیبهشت،به والله آدمو روانی میکنناون از کنکور که یک ماه زودتر گرفتن، اینم از مصاحبه نمی دونم شانسی در برابر دانشجوهای قدیمی که بعد از چند سال برای دکترا برگشتن هست؟!
خداییش درکت میکنم،تنها کاری که ازم بر میاد اینه که برات دعا کنم،جوابای ارشدو هم گذاشتن دهه سوم،اول گفته بودن نیمه اول اردیبهشت بعد شد هفته سوم اردیبهشت بعد شد دهه سوم اردیبهشت،به والله آدمو روانی میکنن
خداییش درکت میکنم،تنها کاری که ازم بر میاد اینه که برات دعا کنم،جوابای ارشدو هم گذاشتن دهه سوم،اول گفته بودن نیمه اول اردیبهشت بعد شد هفته سوم اردیبهشت بعد شد دهه سوم اردیبهشت،به والله آدمو روانی میکنن
اون از کنکور که یک ماه زودتر گرفتن، اینم از مصاحبه نمی دونم شانسی در برابر دانشجوهای قدیمی که بعد از چند سال برای دکترا برگشتن هست؟!
زمان مصاحبه دکتری ۹۲ دانشگاه ها
وی با بیان اینکه بیش از ۵۶ درصد از داوطلبان مجاز انتخاب رشته برای مصاحبه پذیرش شدهاند، گفت: مصاحبه معرفیشدگان از دهه سوم اردیبهشت ماه آغاز و نتایج نهایی داوطلبان در نیمه دوم شهریور ماه اعلام میشود.
تعداد معرفیشدگان چند برابر ظرفیت آزمون دکترا
به گفته وی فردا فهرست اسامی ۲۱ هزار و ۸۸ نفر که برای مصاحبه پذیرفته شدهاند برروی سایت سازمان سنجش آموزش کشور منتشر میشود، این آمار قبلا ۲۰ هزار و ۴۷۹ نفر اعلام شده بود.
مشاور عالی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور خاطرنشان کرد: از ۲۱ هزار و ۸۸ نفر، ۷ هزار و ۷۳۲ نفر زن و ۱۳ هزار و ۳۵۶ نفر مرد هستند به عبارتی ۶۷/۳۶ درصد معرفی شدگان زن و ۳۳/۶۳ درصد مرد هستند.
چند برابر ظرفیتش فکر نکنم بیشتر از 2 برابر باشه، هست؟
احتمالا برای هر رشته دو نفر رو معرفی کردن با آخرین رتبه های مجازی که من تو انتخاب رشته خودم دیدم و گذاشتم.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
تاپیک ویژه دکترای 92 | آزمون های مکانیک | 206 | |
![]() |
کدام داشگاه ها دارای فوق دکترای مکانیک هستند؟ | آزمون های مکانیک | 9 |