تاپیک مرجع و آموزش نرم افزار CATIA

تاپیک مرجع و آموزش نرم افزار CATIA

• ضعیف

رای: 37 12.1%
  • متوسط

رای: 38 12.5%
  • خوب

رای: 114 37.4%
  • عالی

رای: 116 38.0%

• مجموع رای دهندگان
    305

ah25_km

عضو جدید
سلام با تشکر از جمله ای بسیار زیبا از دکتر علی شریعتی
ببین دوست من این که شما میگی save نداره برای من خیره کننده است:eek:
من تا به حال همچین چیزی بر نخوردم به قول معروف نخوردیم نون گندم ولی دیدیم دست مردم
با این تفاوت که ما هم خوردیم و هم دیدیم!!!:confused:

حالا بگذریم ببین دوست من، من که نفهمیدم مشکل شما از کجاست ولی خود بنده در عین حالی که با شما صحبت میکنم از R19 استفاده میکنم و هیچ مشکلی هم ندارم من هم تو ویستا نصب نمودم و هم توی seven و مشکلی هم ندارم
اینی که میگی به نظر من مشکل از نرم افزارته خدا کنه مشکل از ویندوزت نباشه ولی به احتمال زیاد در اصل نرم افزار مشکل داری!!
من الان دارم سرویس پک 4 رو دانلود میکنم اگر خواستی به میلم خبر بده من اگه نصب کردم و جواب داد برات میفرستم نصب کن و لذت ببر
mohsen_ciw@yahoo.com

مگه میشه تو گزینه فایل بالای صفحه save نداشته باشه:eek:

خوب راستی وقتی هم save کردی و دوباره باز کردی با استفاده از آیکون Sketch که سمت راست صفحه است شبیه یک قلم که بر روی کاغذه، میتونی وارد هر صغحه ای از قطعه مورد نظرت بشی
به همین راحتی مشکلی نداره:razz:
دوستم ببین اگه مشکلی داری همینجا یکم واضح تر بگو ما دربست مخلصتم هستیم:gol:

خداوندا مگذار آنچه را که حق میدانم به خاطر آنچه بد میدانند کتمان کنم

دوست عزيز ممنون كه ميخواي كمكم كني :gol:

چون گفتي ممكنه مشكل از برنامم باشه يكي ديگه خريدم ولي مشكلم حل نشد , حالا مشكلمو به صورت تصويري برات توضيح ميدم

گزينه اي كه برام كار ctrl+s رو ميكنه اسمش propagate , بعد از اين كه فايلمو اينجوري save ميكنم , بعد اين كه دوباره برنامرو باز ميكنم صفحه اي كه عكسشو برات ميزارم مياره . الان از اين صفحه چه جوري ميتونم مثلا وارد محيط part desine فايلم بشم . براي اولين بار كه ميخوام چيزي بكشم مشكلي ندارم ولي نميدونم چه جوري دوباره ميتونم به اون فايل دسترسي داشته باشم ؟؟؟؟؟؟؟:(

http://www.www.iran-eng.ir/picture.php?albumid=1556&pictureid=4684

ah25_km

عضو جدید
سلام با تشکر از جمله ای بسیار زیبا از دکتر علی شریعتی
ببین دوست من این که شما میگی save نداره برای من خیره کننده است:eek:
من تا به حال همچین چیزی بر نخوردم به قول معروف نخوردیم نون گندم ولی دیدیم دست مردم
با این تفاوت که ما هم خوردیم و هم دیدیم!!!:confused:

حالا بگذریم ببین دوست من، من که نفهمیدم مشکل شما از کجاست ولی خود بنده در عین حالی که با شما صحبت میکنم از R19 استفاده میکنم و هیچ مشکلی هم ندارم من هم تو ویستا نصب نمودم و هم توی seven و مشکلی هم ندارم
اینی که میگی به نظر من مشکل از نرم افزارته خدا کنه مشکل از ویندوزت نباشه ولی به احتمال زیاد در اصل نرم افزار مشکل داری!!
من الان دارم سرویس پک 4 رو دانلود میکنم اگر خواستی به میلم خبر بده من اگه نصب کردم و جواب داد برات میفرستم نصب کن و لذت ببر
mohsen_ciw@yahoo.com

مگه میشه تو گزینه فایل بالای صفحه save نداشته باشه:eek:

خوب راستی وقتی هم save کردی و دوباره باز کردی با استفاده از آیکون Sketch که سمت راست صفحه است شبیه یک قلم که بر روی کاغذه، میتونی وارد هر صغحه ای از قطعه مورد نظرت بشی
به همین راحتی مشکلی نداره:razz:
دوستم ببین اگه مشکلی داری همینجا یکم واضح تر بگو ما دربست مخلصتم هستیم:gol:

خداوندا مگذار آنچه را که حق میدانم به خاطر آنچه بد میدانند کتمان کنم

من الان از اين صفحه كجا بايد برم ؟؟؟؟؟؟

farhang_760

عضو جدید
با سلام

با سلام

من که عکسی ندیدم
اصلا فکر نکنم عکسی در کار باشه
ولی به هر حال ببین داداش من، من برات چند تا عکس مهیا کردم که از ورژنی است که خودم در حال استفاده هستم و بر روی ویندوز 7 نصب نمودم!!!
این ورژن r19 هست به همراه سرویس پک 4 که البته سرویس پک 2 هم نصب کردم و مشکلی نداشته
خوب عکس اول مربوط به قسمت ذخیره کردن فایلمه

عکس دوم هم وقتی که یک فایل رو باز کردم میخوام برم قسمت sketch برای این کار که بر روی خود شکل هم توضیح دادم کار زیادی نباید بکنی فقط باید نمودار درختی شکلتو باز کنی و هر قسمتی که اسکچ داشتی حالا میخوای تغییرات بدی روش مثل شکل زیر روش دوبار کلیک کن باید بره داخل sketch اولیه که باهاش طراحی شده و هر تغییری که بدی و بیرون بیای روش اعمال میشه

خوب این هم دو تا عکس که میگفتم
دوست من برای اینکه مشکلتو بخوای حل کنی سیستمت و سیستم عامل نصب بر روش رو بگو
بگو از چه ورژنی استفاده میکنی
اینا خیلی مهمه
راستی دوباره رفتی از همون شرکت قبلی کتی رو گرفتی؟؟؟؟؟؟؟
برو از یکی از دوستات که نصب کرده بگیر که مطمئن بشی از نرم افزارت نیست
اینکارو حتما بکن
بازم منتظرت هستم خبرم کن
موفق باشی:gol::gol::gol::gol::gol:

[FONT=&quot]خدایا[FONT=&quot]:
به من توفیق
تلاش در شکست
صبر در نومیدی
رفتن بی همراه
کار بی پاداش
فداکاری در سکوت
دین بی دنیا
عظمت بی نام
خدمت بی نان
ایمان بی ریا
خوبی بی نمود
عشق بی هوس
تنهایی در انبوه جمعیت
و دوست داشتن بدون آنکه دوست بداند
روزی کن.
الهی آمین
دکتر علی شریعتی
:gol::gol::gol::gol::gol::gol:
[/FONT]
[/FONT]​

feredy_y

عضو جدید
سلام - 2 تا مشکل تو کتیا 6 دارم اگه میشه کمک کنید

1 - هر بار کتیا را باز می کنم با پیغامی مواجه میشم که در آن خواسته شده تا آدرس سورس دیتا (source data ) روی کامپیوتر رو مشخص کنم * یک بار مشخص کردم و پیام موفقیت داد ولی با باز کردن دوباره ی کتیا باز هم این آینه ی دق را می بینم - چیکارکنم که دیگه رویه ماهه این پیغام رو نبینم ؟

2- کتیا رو از یه مجموعه برنامه برداشتم که این مجموعه برنامه ها به خاطره کم حجم شدن فایل هاشون رو پاک می کنند (البته فکر کنم!) - من فایل هلپ کتیا (Catia V6 HELP) رو که از منو help باز میشه وشنیدم خیلی کمک می کنه رو ندارم * و وقتی روش کلیک می کنم میگه آدرس فایل رو بدید !!! جایی هست که این فایل رو دانلود کنم *

جلوتر از کمک شما متشکرم:w14:

feredy_y

عضو جدید
لطف کنید جواب پست 456 را بدهید و یا منو به یه جایی که کمک کنند لینک بدید :w33:

سمیه نوروزی

عضو جدید
سلام

خانم سمیه نوروزی من نفهمیدم برای چی شما اینقدر با خطوط مشکی مشکل دارید؟ در این خطوط اگر شکستگس بر سطح رخ نداده باشد. وجود و حضور آنها مشکلی ندارد. شما فرمان shaft را هم که اجرا کنید، حداقل یک خط سیاه در دیواره ها خواهید دید. در اینجا هم اگر منحنی های شما بسته باشد باز هم حداقل یک خط مشکی خواهید دید. ولی این از نظر فن CAD مشکلی ندارد. اگر نوع پیوستگی در آن خط کامل باشد. در هر حال اگر خواستید، فایل خود را برای من بفرستید تا تصحیح کنم و برایتان بفرستم. شاید شما درست coupling نمی کنید. توضیحاتتان کمی مبهم است.
موفق باشید

سلام.مرسي آقاي غفراني. حق با شما بود نقاطي كه از symmetry به جا مي موند توي كوپلينگ دخالت مي كرد و با اينكه انتخابشون نمي كردم از وصل شدنشون خطوط رابط ايجاد مي شد.در نهايت با curve smooth به صورت curvature تونستم نقاط ناخواسته رو ازبين ببرم.به خاطر توضيحاتتون در خصوص خطوط هم ممنونم.

مي بخشيد يه سوال ديگه هم در خصوص محيط core & cavity داشتم. يه قطعه رو توي محيط surface مدل كردم وقتي به صورت اتومات مي خوام در محيط core & cavity فراخوانش كنم
update error مي گيره و وقتي تنها گزينه ي موجود در error يعني close و مي زنم كتيا مو مي بنده.سابقا چنين مشكلي نداشتم حالا چه طور مي تونم فراخوانو انجام بدم؟
هم خود كار و هم error رو مي ذارم اينجا كه اگه خواستين ببينين.
ورژن كتيا R16 ست.بسيار هم ممنونم به خاطر وقتي كه مي ذاريد و سوالات و جواب مي ديد.

آخرین ویرایش:

غفرانی

عضو جدید
خانم نوروزی سلام

من فایل شما را نگاه می کنم. در اولین فرصت سعی میکنم جواب بدم. البته اگه بلد باشم.
راستی شما اهل مشهد هستین؟ دانشگاه فردوسی هستین؟ تقریبا ما همشهری هستیم.

غفرانی

عضو جدید
سلام مجدد خانم نوروزی

چند نکته:
1- این خطا که عکسش رو آوردید هر وقت دیدید، فایل را ذخیره کنید. ببندید. و سپس مجددا باز کنید. مشکل حل می شود.

2- برای این قطعه شما اگر دنبال قالب سازی و اینجور چیزها هستید، اصلا احتیاجی به ماژول COre & cavity نیست. همه کار براحتی در GSD قابل اجراست.

3- از CATIA ورژن 5.16 استفاده اصلا نکنید. 5.17 را توصیه می کنم. برای همین خطاهای بیخودی که می گیرید. من الان با فایل شما هیچ مشکلی ندارم.

موفق باشین.

parsa s

عضو جدید
سلام
يه مشكل براي من پيش اومده اونم در CATIA V6
همونطور كه مي دونيد در محيط part design براي تغيير جنس بايد از دستور apply material استفاده كرد
ولي من هرچي مي گردم همچين چيزي پيدا نمي كنم help هم كمكي بهم نكرد بايد تو toolbar باشه ولي نيست !!!

mehrdadeng

عضو جدید
با سلام
اگر مثال يا اموزش محيط freestyle و sketch tracer رو داريد بزاريد.
با تشكر

سمیه نوروزی

عضو جدید
سلام آقاي غفراني.
ممنون از راهنمايياتون.خودمم جديدا به اين نتيجه رسيدم كه بايد ورژن نرم افزارمو عوض كنم.فقط 17 بين ساير ورژنا هم بهترينه؟
در خصوص ذخيره و بستن كتيا هم اثري نداشت احتمالا تفاوت بين ورژناست در نهايت اشكال كارمو پيدا كردم يه قسم رو دوبار در join شركت داده بودم ( وقتي فهميدم بعد نصف روز معطلي همچين ايرادي داشته خيلي تعجب كردم.. ايراد نا به جايي بود!)
در خصوص سطوح جدايش و قالب هم تازه كارم با روشاي مختلف آشنايي ندارم تا به حال فكر نكرده بودم اين كار و توي محيطاي ديگه انجام بدم.راهنمايي خيلي خوبي بود.
دوباره هم به خاطر وقتي كه گذاشتيد ممنونم دوست تقريبا همشهري!

سمیه نوروزی

عضو جدید
سلام دوست عزيز mehrdadeng
براي دسترسي به اين نوار ابزار بايد اول اونو از منوي view گزينه ي toolbars فعال كنيد. نوارش كه در صفحه ظاهر مي شه شبيه يه توپه كه وارد يه مكعب مي شه. همين طوري دنبالش گشتيد و پيدا نشد؟

parsa s

عضو جدید
سلام
در گزينه ي toolbars نوار ابزاري با عنوان apply material وجود نداره !!
اگه شما هم با V6 كار مي كنين ميشه چك كنين ! شايد اشكال از نرم افزار من باشه
در ضمن من اصلا چيزي بنام Save پيدا نكردم !! چه جوري بايد ذخيره كنيم ؟؟؟!!‌ اين ورژن جديد كتيا خيلي اعصابمو خورد كرده !!!
با قبليش خيلي راحت تر بودم

ممنونم
موفق باشيد

farhang_760

عضو جدید
سلام

سلام

با عرض قبولی تعات و عبادات

بنده با v5 r19 شکل زیر رو میکشم
ولی همیشه یک سوال توی ذهنم هست که چه جوری نگه دارنده هاشو بکشم
متوجه هستید که دو تا نگه دارنده یا بهتر بگم stiffener در قطعه زیر هست که از یک لوله به دیگری خورده
اگر دقت کرده باشین این نگه دارنده از دو طرف کل سطح دایره رو پوشونده
من هنوز برای کشیدن اینها مشکل دارم

ممنون اگر راهنماییم کنید

شکل رو هم ضمیمه کردم

farhang_760

عضو جدید
پاسخ

پاسخ

سلام - 2 تا مشکل تو کتیا 6 دارم اگه میشه کمک کنید

1 - هر بار کتیا را باز می کنم با پیغامی مواجه میشم که در آن خواسته شده تا آدرس سورس دیتا (source data ) روی کامپیوتر رو مشخص کنم * یک بار مشخص کردم و پیام موفقیت داد ولی با باز کردن دوباره ی کتیا باز هم این آینه ی دق را می بینم - چیکارکنم که دیگه رویه ماهه این پیغام رو نبینم ؟

2- کتیا رو از یه مجموعه برنامه برداشتم که این مجموعه برنامه ها به خاطره کم حجم شدن فایل هاشون رو پاک می کنند (البته فکر کنم!) - من فایل هلپ کتیا (Catia V6 HELP) رو که از منو help باز میشه وشنیدم خیلی کمک می کنه رو ندارم * و وقتی روش کلیک می کنم میگه آدرس فایل رو بدید !!! جایی هست که این فایل رو دانلود کنم *

جلوتر از کمک شما متشکرم:w14:

با سلام خدمت شما دوست عزیز
شرمنده پست شما رو کمی دیرتر دیدم

شما از کتیا ورژن 6 استفاده میکنید که کاربرای خیلی کمی داره برای اون آدرس هم که میگید من که بهش برنخوردم همون بار اول آدرس فایلی رو میدید که برای شما یک شبکه مجازی رو درست کرده و از اون شبکه تا آخر بهره میگیره
چون کتیا از ورژن 6 به بعد برای شبکه طراحی شده
خدمتتون عرض کنم که آره، هلپ رو به صورت جدا میتونید دانلود کنید و نصب بفرمایید
اون اخطاری که میگید به خاطر اینه که حتما هلپ رو نصب نکردید
چون بعد از نصب باید با رفتن به قسمت هلپ توی خود پنجره کتیا آدرس شاخه نصبی هلپ که معمولا در کنار شاخه خودش هست رو بهش بدید
تا هلپ رو اجرا کنه

برای دانلود هلپ به صورت جداگانه هم میتونید از لینک های زیر استفاده کنید

کد:
Documentation:

http://rapidshare.com/files/207737565/cv6doc.part1.rar

http://rapidshare.com/files/207728774/cv6doc.part2.rar

http://rapidshare.com/files/207737567/cv6doc.part3.rar

http://rapidshare.com/files/207728773/cv6doc.part4.rar

ardalansilver007

عضو جدید
سلام با عرض معذرت یه سوال داشتم
R15 نصب کردم کرکش هم اجرا کردم باز ازم لایسنس کد میخاد
میتونید راهنماییم کنید قلق نصبش چطوریه
ممنون

farhang_760

عضو جدید
سلام

سلام

سلام با عرض معذرت یه سوال داشتم
R15 نصب کردم کرکش هم اجرا کردم باز ازم لایسنس کد میخاد
میتونید راهنماییم کنید قلق نصبش چطوریه
ممنون

کرکشو اجرا کردید؟؟؟؟؟؟؟؟؟:surprised:

تا اونجا که من میدونم فقط یک فایل لایسنس داره که باید در مکان خاصی کپی کنید و بعدش نرم افزار رو اجرا کنید

البته من روی ویندوز 7 قبل از نصب یک کار دیگه هم کردم تا کتیا r19 رو نصب کنم ولی نمیدونم روی ویندوز شما چه جوریه

ولی کلا کرکشون هیچ فرقی نمیکنه
باید فایل لایسنس رو کپی توی پوشه خاصی بکنی تموم

موفق باشی

farhang_760

عضو جدید
سلام

سلام

با عرض قبولی تعات و عبادات

بنده با v5 r19 شکل زیر رو میکشم
ولی همیشه یک سوال توی ذهنم هست که چه جوری نگه دارنده هاشو بکشم
متوجه هستید که دو تا نگه دارنده یا بهتر بگم stiffener در قطعه زیر هست که از یک لوله به دیگری خورده
اگر دقت کرده باشین این نگه دارنده از دو طرف کل سطح دایره رو پوشونده
من هنوز برای کشیدن اینها مشکل دارم

ممنون اگر راهنماییم کنید

شکل رو هم ضمیمه کردم

دوستان خودم قضیه رو گرفتم
با همون آیکون اسنیفر باید میکشیدم منتها قبلش باید یک خط به عنوان محدود کننده براش ترسیم میکردم

inmo

عضو جدید
سلام دوستان
من با یه مشکل مواجه شدم
وقتی یه پیچ با M8 , tread می زنم به hole که با M8 ایجد کردم نمی خوره !
تو Daft خطوطشو نشون نمیده!

غفرانی

عضو جدید
inmo گرامی

شما کافیست در نقشه کشی بر روی کادر قرمز و یا آبی نقشه تان راست کلیک کرده و گزینه Properties را فعال کنید. در قسمت view گزینه های hidden lines و thead را باید روشن کنید. در نتیجه خطوط ندید رزوه داخل سوراخ را خواهید دید.;)

faryade_sokooot

عضو جدید
سلام

سلام

:gol:سلام بر همگی امیدوارم خسته نباشین.من یه فال مونتاژی دارم که طراحیش راحته فقط یه مشکل دارم :( و اون هم مدلسازی این دو قطعه است .البته من تا حدودی یه کارای کردم اما تمیز در نمیاد .اگر کسی تونست و این 2 تا قطعه رو مدل کرد برای من هم بگه که چه کار کرده البته اگر کسی جواب نداد و خودم اینکارو کردم در صورتی که خواستین به شما هم می گم که چه کار کردم.لطفا کسی هم نگه باید از دستورات multi section solid/surface استفاده کرد یا اینکه از helix و sweep .من این راهها رو طی کردم و به جاهای خوبی هم رسیدم اما درستو حسابی نشد :redface: و این هم عکس صورت مسئله :D لذا اگر مدل کردین جواب بدین در غیر این صورت فقط تماشا کنید و از مدلسازی کتیا لذت ببرین ;):biggrin:

faryade_sokooot

عضو جدید
خوب این هم مدل من :( اندازه های مدل برای من مهم نیست مهم اینه که شبیه بشه.من 2 تا تصویر بالا و پائین مدلو کشیدم بعد چون می خواستم پیچش داشته باشه از helix به عنوان اسپین استفاده کردم برای مولتی سکشن سورفس و این شکل به وجود اومد :redface: اما راضی کننده نیست تازه بعد از مدل کردن باید مثل تصویر به هم منطبق بشن :confused:

wisdom steering

عضو جدید
خوب این هم مدل من :( اندازه های مدل برای من مهم نیست مهم اینه که شبیه بشه.من 2 تا تصویر بالا و پائین مدلو کشیدم بعد چون می خواستم پیچش داشته باشه از helix به عنوان اسپین استفاده کردم برای مولتی سکشن سورفس و این شکل به وجود اومد :redface: اما راضی کننده نیست تازه بعد از مدل کردن باید مثل تصویر به هم منطبق بشن :confused:

:w20:فک ميکنم بدونم مشکلش کجاس. حالا يه سعيي هم من ميکنم. اميدوارم جواب بده. راستي فايل اوليه رو از کجا اوردي؟؟؟ ميتوني بگي؟؟؟؟ يا سريه؟:razz:

faryade_sokooot

عضو جدید
:w20:فک ميکنم بدونم مشکلش کجاس. حالا يه سعيي هم من ميکنم. اميدوارم جواب بده. راستي فايل اوليه رو از کجا اوردي؟؟؟ ميتوني بگي؟؟؟؟ يا سريه؟:razz:

انشالا که بتونی حلش کنی :smile: اگر حلش کردی فالشو بهت میدم :D قول میدم :redface: (حل هم نکردی باز هواتو داریم:smoke:)

faryade_sokooot

عضو جدید
این هم عکس مدل .فال کتیاش قفل هستش تا کسی نتونه با توجه به درخت طراحیش مدل سازیش کنه .

faryade_sokooot

عضو جدید
سلام:gol:.
فکر کنم به نتیجه رسیدم :cool: زیاد هم سخت نیود :cry: از sewpt surface definition استفاده کردم از دستور with two guide curves .جالبه مدل رو که گذاشتم تو سایت باعث شد تلاشم بیشتر بشه برای حلش :biggrin: از دوستان اگر کسی روش دیگه ایی برای مدل کردن این نوع مدلها داره توضیح بده ممنون میشم ازش :gol:

golabi2007

عضو جدید
سلام کسی میتونه به من بگه چطور باید با photo studio کار کنم؟

به عنوان مثال مدل بالا را می خوام داخل یه عکس آسمان قرار بدم

غفرانی

عضو جدید
golabi2007 عزیز
شما بهتر است از catia v5r18 و یا r19 استفاده کنید. در آنجا یک فرمان در خود محیط مدلسازی هست (یک دوربین مشکی) که براحتی این کار را برایتان انجام می دهد.