دوست عزیز errori که میده مربوط به target id نیست؟
من هم V5R19 و V6R2009 رو 7 نصب کردم اونم هم 64bit ,32bit به مشکلی جز همین target id بر نخوردم البته اونم تو 7 64bit !![]()
چطوری فایلشو باز کنم؟نوبت حرکت شما که رسید، می توانید از COMPASS برای جابجا کردن مهره استفاده کنید. نقطه قرمز COMPASS را با ماوس گرفته و روی مهره مورد نظر بیاندازید. COMPASS سبز رنگ خواهد شد حال توسط کشیدن هر یک از محور های COMPASS به سمت مورد نظر می توانید مهره را جابجا و در خانه مورد نظر بنشانید.
من که بدون کلاس یاد گرفتم و الانم دارم بدون کلاس ادامه میدم. ولی باید پشتکارت خوب باشهکتیا رو میشه بدون کلاس با کتاب یا سی دی اموزشی یاد گرفت ؟
با تشکر
ولی فقط یه سری فایل catpart هست هیچ نوع اسمبلی وجود نداره
یه خطا می ده مبنی بر اینکه که فایلی با نام MSVBVM50.DLL روی کامپیوتر شما وجود نداره !! چطوری باید اجراش کنیم ؟؟
من تونستم بازش کنم. خیلی جالبه. چطوری می تونم فایل خود برنامشو باز کنم؟خود ماکرو (فایل اجرایی easychess.exe) را در حالی که کتیا را اجرا کرده اید اجرا کنید. حتی اگر کتیا هم اجرا نشده باشد فایل اجرایی خودش آن را اجرا می کند. پس از اجرا خود ماکرو فایل اسمبلی لازم را ایجاد می کند و صفحه شطرنج و مهره ها را کامل می چیند و آماده شروع بازی می شود. می توانید با زدن کلید pass از خود ماکرو بخواهید که بجای شما حرکت پیشنهادی خودش را انجام دهد.
در تمام سیستم ها نسخه سبک visual basic وجود دارد که برای اجرای ماکرو (که با vb script نوشته شده ) کافی است. اگر در سیستم شما اجرا نمی شود اشکال از سیستم شماست.
فایل MSVBVM50.DLL را باید در شاخه ویندوز بتوانید پیدا کنید آدرس آن را به path اضافه کنید یا یک کپی از آن را در شاخه ای که فایلهای ماکرو وجود دارد قرار دهید.
من همون فایل MSVBVM50.DLL رو دانلود کردم درست شد. چطوری میشه فایل خود برنامه رو باز کرد؟من یه امتحان کردم اگه توی منوی options , قسمت product structure گزینه manual input فعال باشه پیغام میده که نمی تونه فایل ها رو باز کنه باید این گزینه رو غیر فعال کنید تا فایل اسمبلی رو تشکیل بده
در ضمن آقای جان نثاری میشه بگید این ماکرو رو کی نوشته ؟؟ شما خودتون نوشتید یا از جایی گیر آوردید ؟؟
من یه امتحان کردم اگه توی منوی options , قسمت product structure گزینه manual input فعال باشه پیغام میده که نمی تونه فایل ها رو باز کنه باید این گزینه رو غیر فعال کنید تا فایل اسمبلی رو تشکیل بده
در ضمن آقای جان نثاری میشه بگید این ماکرو رو کی نوشته ؟؟ شما خودتون نوشتید یا از جایی گیر آوردید ؟؟
آقای جان نثاری شما می دونید چطوری فایل خود برنامشو باز کنم؟نه من در حدی که چنین برنامه ای بنویسم برنامه نویسی نمی دانم!! همان مقداری هم که کار کردم به خاطر عدم نیاز کاری طی چند سال گذشته فراموش کرده ام! ولی حداقل برای مرور و یادآوری هم که شده دوست دارم اگر دوستان درگیر آن شوند من هم در مباحث شرکت کنم.
آقای جان نثاری شما می دونید چطوری فایل خود برنامشو باز کنم؟
چطوري ميشه با كتيا فيلم مونتاژي و دمونتاژي تهيه كرد. با اينكه مدتهاست با كتيا كار مي كنم ولي اينو بلد نيستم. دستور Explode توي محيط اسمبل خيلي ناقصه
آقا یه سوال اورژانسی.
من تو یه مجموعه مونتاژی می خوام توی sketch یه قطعه ویرایش انجام بدم. وقتی می خوام که مثلا یه لبه از یه قطعه دیگه رو Project کنم پیغام میده که نمیشه. در حالی که قبلا شد. چیکار کنم؟
خیلی ممنون آقای جان نثاری. درست شد. ولی من هنوز درست متوجه توضیحاتی که دادید نشدم میشه بیشتر توضیح بدید.به احتمال قوی این قطعه را پیشتر بصورت Design in context مدل کرده اید و مجموعه قطعات را در یک فایل اسمبلی دیگر باز کرده و سعی در تغییر آن دارید. نشانه آن هم این است که وقتی سعی در project کردن شی ای از قطعه ای دیگر را دارید و سعی در انتخاب آنها دارید کتیا به شما می گوید که قطعه در context یک مجموعه دیگر طراحی شده است.
قطعه ای که این مشکل را دارید بطور جدا باز کنید. از طریق منوی edit-link و بخش pointed documents می توانید اسمبلی که قطعه را در آن بصورت context طراحی کرده اید پیدا کنید و آن را توسط دستور open سمت راست باز کنید. حال می توانید در این اسمبلی از اشیا دیگر استفاده کنید.
اگر مجبورید در اسمبلی اولی که مشکل دارد قطعه را اصلاح کنید در ابتدا باید تمام لینک های قطعه به اسمبلی را قطع isolated کنید. برای اینکار در همان منوی edit-links قطعه، در بخش links تمامی اشیا لیست شده را انتخاب و دستور isolate در سمت راست را اجرا کنید. حال می توانید در اسمبلی جدید، لینک های جدید تعریف کنید و لینک های قبلی ایزوله شده را هم می توانید به سادگی توسط دستور replace با اشیا معادل آنها در اسمبلی جدید جایگزین کنید.
خیلی ممنون آقای جان نثاری. درست شد. ولی من هنوز درست متوجه توضیحاتی که دادید نشدم میشه بیشتر توضیح بدید.
خیلی ممنون متوجه شدمبه زبان ساده، اگر طراحی قطعه A را در مجموعه اسمبلی Asm1 انجام دادید و از سایر قطعات در طراحی آن استفاده کردید ( که به آن design in context می گویند و نشانه آن وجود external features در شاخه طراحی قطعه است) این قطعه را نمی توانید به یک مجموعه دیگر مثل Asm2 که فایل دیگری است اضافه کرده و از قطعات Asm2 در ادامه طراحی یا اصلاح آن کمک بگیرید.
شاید به نظر بد بیاید اما دلیلی برای این محدودیت وجود دارد. علت آن هم این است که مکان قرار گیری و موقعیت نسبی قطعاتی که در یک مجموعه بصورت context طراحی می شوند توسط فایل مجموعه asm1 تعریف می شود. از طرفی تعریف دو مکان و موقعیت برای طراحی یک قطعه بی معناست. یک قطعه می تواند در دو یا چند مکان قرار گیرد اما فقط در یک موقعیت طراحی می شود به همین دلیل برنامه از بکارگیری قطعات موجود در asm2 در طراحی قطعه جلوگیری می کند.
این محدودیت در تمام برنامه های cad مثل سالیدورکس و ... هم وجود دارد.
خوب حالا من یه سوال دیگه دارم. فرض کنیم یه فایل مونتاژ داریم که شامل قطعات زیادی است. و می خوایم برای دسته بندی فایلها اونهارو توی Productهای جداگانه Cut و Pasteکنیم. ولی با این کار لینک بین قطعات از بین میرود. چکار باید کرد؟
ممنون شما نبودید نمی دونم از کی باید می پرسیدم.
من می خوام تو محیط کاتالوگ براخودم یه کاتالوگ درست کنم . وقتی می خوام یه قطعه بهش معرفی کنم error میده که باید یه ستون به نام part number داشته باشیم من به هر طریقی که تونستم این ستون رو به design table قطعه اضافه کردم ولی همچنان این پیغام رو میده چیکار کنم؟