gm_design
عضو جدید
از منوی VIEW دستور LIGHTING را اجرا و پیش فرض را روی single light یا two lights قرار دهید که گزینه دوم و سوم در بالای پنجره دستور هستند.
ممنونم مهندس جان............با این روشی که گفتین مشکل حل شد......
از منوی VIEW دستور LIGHTING را اجرا و پیش فرض را روی single light یا two lights قرار دهید که گزینه دوم و سوم در بالای پنجره دستور هستند.
اول زمان دو تا سیستم رو چک کن ببین تاریخ و زمانشون یکی باشه بعد یه بار با فرمت استپ انتقال بده ببین انتقال پیدا میکنن اگه اره تو ورژن های کتیات یه سرچ بکن ببن تفاوت نداشته باشن و در نهایت آدرس محل ذخیره فایلت اسم فارسی تو مسیر فولدرش نباشه.
سلام ایا راهی وجود داره که قیدهای زیرمجموعه(constraints defined)در بخش اسکچ رو از تو خودش در بیاریم و در مکانی دم دست تر برای استفاده قرار بدیم تا مجبور نباشیم مثلا برای هم مرکزی ابتدا دو تا خط رو انتخاب کنیم بعد هم مرکز یا هم محور یا ... انجام بدیم.با تشکر از مهندسین عزیز
کتیا یا پرو انجینیر مساله این است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کتیا یا پرو انجینیر مساله این است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان کسی میدونه این نسخه با نسخه های قبلی چه تفاوتی از لحاظ ظاهری و امکانات داره؟؟؟؟
برای دانلود روی لینک زیر کلیک کنید
http://p30download.com/fa/entry/56227/
من فقط مشکل خوردم باهاش کرکشم سخته زیاذ تفاوتی نکرده فقط کمی در ظاهر البته من زیاد رو سیستمم نصب
نداشتم چون گفتم با ایرادات عجیبی برخوردم بعدش ریجستریش بهم خورد دیگه مجبور به تعویض ویندوز شدم برای همین
دوباره نصب نکردم حالا اگر دوست داری نصب کن
سلام نبینم کتیا خلوته!
یه سوال ابتدایی!!
میخام اسکچی که در شکل زیر نشون دادم رو پاکت کنم تا به سطح 2 برسه. تو دستور پاکت to surface میزارم اما خطا میده که:
the operation ... is unnessesary
reverse side هم میزنم خطا میده که:
Topological operator:imposiblle relemination on main part
چکار کنم؟!
ممنون
احتمال داره Body فعال شما با Body که شیء بنفش در آن مدل شده یکسان نباشه. به عباتی با اجرای فرمان Pocket، هیچ حجمی از Body جاری کاسته نمی شود.
سلام نبینم کتیا خلوته!
یه سوال ابتدایی!!
میخام اسکچی که در شکل زیر نشون دادم رو پاکت کنم تا به سطح 2 برسه. تو دستور پاکت to surface میزارم اما خطا میده که:
the operation ... is unnessesary
reverse side هم میزنم خطا میده که:
Topological operator:imposiblle relemination on main part
چکار کنم؟!
ممنون
دلیل خطا دادن در حالت up to surface این است که سطحی که انتخاب می کنید تمام هندسه اسکچ را پوشش نمی دهد.
من به دو روش یکی استفاده از سطح و دیگری با کمک دستور Solid Combine مدل را اصلاح کردم. ضمیمه را ببینید:
مشاهده پیوست 228703
مشاهده پیوست 228704
سلام دوستان
کسی می دونه که چطوری میشه materials library برای کتیا درست کرد ؟
یعنی می خوام وقتی apply marerial رو بزنم اون مواد هم توی لیست دلخواهم باشن
مثلا برای پلیمر، مثل pp abs pa pc pvc
اگه می دونید ما رو هم راهنمایی کنید
با سپاس