s.m.musaviyan
عضو جدید
با سلام/ ايا ميدونيد چرا دهانه ورودي پمپ سانتريفيوژ از خروجي بزرگتره؟ ايا اين نسبت قطر با رابطه حساب ميشه؟ ممنون
سلام دوستان
چند سوال دارم:
1-چرا هنگام روشن کردن پمپهای سانتریفیوژ و گریز از مرکز شیر خروجی پمپ باید کامل بسته شود؟
شرح کاملی نیاز دارم
این سه پرسش باید ضمن مقاله پاسخ داده بشه:
1-اگر شیر باز باشه چراپمپ هوامیگیره؟
2-اگرلابه لای پره های پمپ هواوارد شود چرا آبدهی پمپ قطع میشود؟
3-مولکولهای بین پره های پمپ را چگونه خارج میکنند؟(چطور پمپ را هواگیری میکنند؟)
-----------------------------------------------------------
چگونه میتوان راندمان یک پمپ جت را توسط یک پمپ سانتریفیوژ افزایش داد؟
سلامسلام دوستان
اگه مطلبی در مورد کمپرسورهای گریز از مرکز دارید یه عالمه ممنون میشم در اختیارم بگذارید
خیلی حیاتیه
سلامدوستان دیگه اگر ممکنه یه مقدار مفصل تر توضیح بدهند یا مقاله و منبع معرفی کنند
ممنون
سلام دوست عزیزسلام بچه ها
کسی در مورد این نوع پمپها اطلاعاتی داره( Electrical Submersible Pumps)
هر چی باشه می تونه کمکم کنه
ممنون
سلام دوست عزیز
به پمپهای که در سیال مستغرق یا شناور هستند و نیروی محرک آن پمپ ، الکتریسیته یا همان برق است می گویند. اطلاعات درخواستی رو دقیقا بگین
سلامممنون دوست عزیز
البته این اطلاعاتو از اسمش هم می شد فهمید
من می خوام ببینم کسی سابقه کارکردن با این پمپها رو داره
خودم یه سری اطلاعات از ویکی پدیا گرفتم
ولی می خوام بدونم مثلا برای خرید این پمپها حداقل اطلاعاتی که لازمه چیه و اطلاعاتی از این دست
دراگون عزیز باید بشینی و قشنگ کاتالوگ رو بخونی و برای دوستانت هم توضیح بدی ، ممنون از لطفت FYIسلام بچه ها
کسی در مورد این نوع پمپها اطلاعاتی داره( Electrical Submersible Pumps)
هر چی باشه می تونه کمکم کنه
ممنون
دراگون عزیز باید بشینی و قشنگ کاتالوگ رو بخونی و برای دوستانت هم توضیح بدی ، ممنون از لطفت FYI
سلام
من رشته ام مواده ولی مقداری تحقیقات روی فنهای سانتریفیوژ داشتم
در مورد پره های بکوارد توان مصرفی پره یا همان BHP با دبی هم جهتند، یعنی با افزایش دبی توان مصرفی نیز افزایش می یابد اما در مورد پره های فوروارد این مطلب عکس است.
پس در صورت بکوارد بودن پره شاید جهت کمینه کردن بار اولیه روی موتور این اقدام صورت گیرد.