من عاشق کوهنوردیم:smile: این تاپیک رو گذاشتم تا هر کی که کوهنورد بیاد اینجا خودشو معرفی کنه ;);););)
zahraAbedi67 عضو جدید Jun 23, 2011 #1 من عاشق کوهنوردیم این تاپیک رو گذاشتم تا هر کی که کوهنورد بیاد اینجا خودشو معرفی کنه
masood kavosh کاربر بیش فعال کاربر ممتاز Jun 23, 2011 #2 به به منم عشق کوهم اتفاقا همین فردا صبح عازمم.
zahraAbedi67 عضو جدید Jun 24, 2011 #4 دیدم اهل دل اینجا نبود منم رفتم!!! مثل اینکه تو این باشگاه فقط من و شما روحیه ورزشی داریم......!!!!!!!!!!!
دیدم اهل دل اینجا نبود منم رفتم!!! مثل اینکه تو این باشگاه فقط من و شما روحیه ورزشی داریم......!!!!!!!!!!!
masood kavosh کاربر بیش فعال کاربر ممتاز Jun 24, 2011 #5 zahraAbedi67 گفت: دیدم اهل دل اینجا نبود منم رفتم!!! مثل اینکه تو این باشگاه فقط من و شما روحیه ورزشی داریم......!!!!!!!!!!! کلیک کنید تا باز شود... نمیدونم شاید من یه ساعت پیش از دربند برگشتم. جاتون خالی خیلی چسبید
zahraAbedi67 گفت: دیدم اهل دل اینجا نبود منم رفتم!!! مثل اینکه تو این باشگاه فقط من و شما روحیه ورزشی داریم......!!!!!!!!!!! کلیک کنید تا باز شود... نمیدونم شاید من یه ساعت پیش از دربند برگشتم. جاتون خالی خیلی چسبید
آذر دخت عضو جدید Jun 25, 2011 #7 منم عشق کوهنورديم. يعني از 5 سال پيش شروع کردم. تابستونا اکثراً با دوستام مي رم.
masood kavosh کاربر بیش فعال کاربر ممتاز Jun 25, 2011 #9 mina.eror گفت: منم عاشق کوهنوردیم و اتفاقا دیروز رفتم جاتون خالی کلیک کنید تا باز شود... شما کجا رفته بودین؟
mina.eror گفت: منم عاشق کوهنوردیم و اتفاقا دیروز رفتم جاتون خالی کلیک کنید تا باز شود... شما کجا رفته بودین؟
masood kavosh کاربر بیش فعال کاربر ممتاز Jun 25, 2011 #10 هر کدوم از بچه ها که میان تو این تاپیک لطفا اسم منطقه ای رو که واسه کوهنوردی انتخاب می کننو بگن که یه آشنایی هم با اون منطقه بدست بیاریم.
هر کدوم از بچه ها که میان تو این تاپیک لطفا اسم منطقه ای رو که واسه کوهنوردی انتخاب می کننو بگن که یه آشنایی هم با اون منطقه بدست بیاریم.
@Helen عضو جدید کاربر ممتاز Feb 7, 2015 #14 من عااااااااااااااااااااااااشق کوهنوردیمممممممممممممممممم مخصوصا تو روزای برفییییییییییییییییییی