architectureee
عضو جدید
سلام دوست عزیز ... کارهات مثل هر کار دیگه ای نقاط ضعف و قوت خوبی داشت ... موفق باشی
این کار برای مسابقه کلبه رویایی مجید آنلاین انجام شد...متاسفانه به مسابقه نرسید ولی اینقد کار لذت بخشی بود که تمومش کردم
3DMax
Fryrender
PS
لازم به ذکر هست از فتوشاپ فقط برای دادن افکت استفاده شده و رندرها خروجی خود فرای هستن
سلام دوست عزیز ! میشه یه کم از نورهایی که تو صحنه استفاده کردی واسمون توضیح بدی !!؟یه خواهشی دارم میشه این صحنه (فایل مکسش با نور پردازی و متریال) واسه من تازه کار بذاری تا روش کار حرفه ای هایی مثل شما دستم بیاد؟؟؟ خیلی ازت ممنون میشم.
دوست عزیز ، من معماری داخلی نخوندم که بتونم نظر کارشناسانه ای بهت بدم ، ولی همین چیزایی که به نظرم میرسه میگم... .. .
رنگ کفسازی و کاغذ دیواری قرمز سفید، پشت مبل، ترکیب خیلی خوبی نشده .
به نظرم اگه دارین از رنگ قرمز توی دیوار فضاتون استفاده میکنید ، بهتر رد این رنگ در جایی از فضا هرچند کوچیک ، دیده بشه. اون دیوار کمی بی هویته ... .
از طرح تابلو خیلی خوشم نیومد ، البته این کاملا سلیقه ای ، شاید بقیه اتفاقا دوستش داشته باشن...
در کل چیدمان فضا خوبه ولی رنگ و طرح ها با هم همخوانی خوبی نداره... .. . به نظر من ، میتونه خیلی بهتر بشه... .. .
متوجه رابطه بین عکس پاکت سیگار و عکس فضای طراحی شده نشدم... فقط کفسازی ، مبل و میز توی عکس پاکت سیگار ، همون میزو مبل و کفسازیه عکس دیگس... و طرح روی پاکت سیگار منو یاد تابلوی روی دیوار قرمز میاندازه... .. .
در کل کارتون بد نیست.... .. . به تلاشتون ادامه بدین ، حتما موفق میشید... .. .![]()
![]()
ممنون از اینکه وقت گذاشتین دوست عزیزاز نظر معماری داخلی بحث نمیکنم از نظر تکنیک تری دی کف خیلی زیاد صیقلی شده از حالت طبیعی خارج شده نور فضا کمه اتصال سقف با دیوار مناسب نیست قفسه کتابها غیره طبیعی و در کل کار به نظر کارتونی باشه مثل انیمیشن شده تا واقعیت بیشتر روی متریال و نور کار کن
منتظر نظرات شما
خواهش میکنم خواهش میکنم خواهش میکنم نقاط ضعف کار رو بهم تذکر بدید
طراحی : آرشیکد
رندر : آرتلانتیس
زمان رندر: سه دقیقه و بانزده ثانیه
مشاهده پیوست 173418
سلام خیلی خوب شده.نمیشه رو متریال بیشتر کار کرد؟منظورم اینه که دیگه این بیشترن توان آرتلانتیسه؟بعد یه سوال آرتلانتیس کار میکنی؟
سلام خیلی خوب شده.نمیشه رو متریال بیشتر کار کرد؟منظورم اینه که دیگه این بیشترن توان آرتلانتیسه؟بعد یه سوال آرتلانتیس کار میکنی؟
از بیرون هم متریال آوردی تو آرتلانتیس؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | نمونه پروژههای طراحی روشنایی با نرم افزار Dialux | گالری سه بعدی | 3 | |
S | نمونه كار راينو و وي ري | گالری سه بعدی | 0 | |
![]() |
نمونه های مدلسازی و رندرینگ:AUTOCAD | گالری سه بعدی | 9 | |
![]() |
نمونه های رندر مربوط به:VRAY FOR SKETCHUP | گالری سه بعدی | 165 | |
ا | نمونه های مدلسازی و رندرینگ:REVIT | گالری سه بعدی | 199 |