سلام کارتون خیلی خوب شده . رندرش چند ساعت طول کشید؟ من هر کاری رو تو اسکچ انجام میدم ، رندرش بی کیفیت میشه نمیدونم چیکارش کنم!!
ممنون از همه دوستهایی که نظر دادن با توجه به نظرات دوستان سعی کردم ایراداتش رو رفع کنم.
مجددا منتظر نظر شما هستم .
مشاهده پیوست 128128
سلام اگه ناراحت نمیشی خیلی کارت انیمیشینی شده شاید مشکل از نور باشه شاید هم از انتخاب و مدیریت مصالح به درد طرح نمیخوره
چه آدمای نامردی پیدا میشن خیلی حیف شد جایزشو نگرفتید ...خسته نباشید کارتون عالی بود ...ای ولسلام.این کار برای مسابقه دانشگاه آزاد هست که یه اسکیس آرتور آذر رو دادن.بعد ما باید سه بعدی میکردیم.
توی مسابقه نفر اول شدم.اما دوست های گلم فردا رفتن باهم شهادت دادن که با فلشم تقلب کردم.جایزه رو به یکی دیگه دادن! مهم نیست.مهم این هست که اول شدم.
اما مسابقش باعث شد چند تا دوست خوب مثل مهندس محمدکریمیان یا مهندس هادی نوروزیان و ... پیدا کنم.
مشاهده پیوست 120258
لطفا عکساتونو تو خود باشگاه اپ کنیدهتل 5 ستاره اصفهان
در رابطه با سازه کابلی تو این طرح ، سمت چپ که بر رو سقف حجم مستطیلی فرود اومدن ، سازه نگهدارنده سقف سالن چند منظوره (آمفی تئاتر ) هستش و سمت راست که کابلا خارج میشن و دارن از هم فاصله میگیرن فقط جهت قوی کردن بعد سوم و رویکرد فرم بوده و هیچ عملکرد سازه ای ندارن ،
اون حجم مخروط ناقص کاملا شیشه ای واسه صلب و شفاف و نیز نقطه اوج فرمه که سه تا فلور توش طراحی شده ( کافی شاب ، سالن موسیقی و رصد خانه )و متعلق به توریسم هاست چرا که سایت هتل تو مرکز محدوده بنای تاریخی اصفهان ( میدان نقش جهان ، کاخ چهل ستون ، باغ هشت بهشت و...) قرار داشت و توسط اون باکس که شفت های ارتفاعی توش قرار دارن و خود فرم مستطیلی که واسه ایجاد تضاد در فرم بکار بردم سازش حل بشه ولی تو طراحی سازش نرفتم...
چون که پروژه طرح 3 بوده چندان رو سازش کار نشده فقط قرار بود ستوناش، درزای انقطاع ،و دیوارهای برشیش واسه سیستم ساختمان اسکلت بتنی مشخص بشه و بایستی به فرم و عملکرد پروژه پرداخته میشد.
چون اولین کارم با رویت بود تقریبا 5 روز طول کشید ولی پلانش رو تو کد حل و تو رویت لینکش کردم وگرنه بازم زمان بیشتری میبرد.
با توجه به اقلیم شهر اصفهان فرم کار شده باید دارای ایده حیاط مرکزی ( آب که مهم ترین عنصر در دل حیاط مرکزیه و سبز) و همچنین دید اتاقا به سمت کاخ چهل ستون و باغ هشت بهشت و رویکرد فرم به سمت میدان نقش جهان میبود که این ظواط تاثیر زیادی رو ایده ، فرم و عملکرد کار گذاشته .
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
اتاقش ساعت نداره
اصلا ریز بین نیسی:ی
ممنون که اشکالاتشو گفتی من یه تازه کارم تقریبا دو هفته میشه که 3dرو شروع کردم
سلام.خودت كارميكني يا كلاس ميري؟
یک ایراد خیلی اساسی داری - اگه دقت کنی توی کارهات چیزی به اسم سایه وجود نداره.
ممنون که گفتی حتما از کار های بعدیم به مسئله دقت میکنمیک ایراد خیلی اساسی داری - اگه دقت کنی توی کارهات چیزی به اسم سایه وجود نداره.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | نمونه پروژههای طراحی روشنایی با نرم افزار Dialux | گالری سه بعدی | 3 | |
S | نمونه كار راينو و وي ري | گالری سه بعدی | 0 | |
![]() |
نمونه های مدلسازی و رندرینگ:AUTOCAD | گالری سه بعدی | 9 | |
![]() |
نمونه های رندر مربوط به:VRAY FOR SKETCHUP | گالری سه بعدی | 165 | |
ا | نمونه های مدلسازی و رندرینگ:REVIT | گالری سه بعدی | 199 |