سلام
من ميخوام يه مدار آشكار ساز AM بسازم ولي نميتونم مدار كليش رو با استفاده از يكي از ايندو كيت پيدا كنم ميشه كمكم كنين بسيار بسيار ضرورييه.از وب هر مداري پيدا ميكنم به جز اين دوتا.اينم جي ميلمه
azarbu.tab@gmail.com
مرسي
می خواستم بدونم کسی هست در مورد شبکه های vsat به من اطلاعات بده ممنون
دوستان ممنون ميشم منابع پيشنهادي براي مطالعه براي شركت در آزمون كارشناسي ناپيوسته رشته برق گرايش مخابرات رو در اينجا قرار بديد!!!
سلام دوستان من ميخوام تعيين گرايش كنم بين الكترونيك و مخابرات موندم. ميشه يكي راجع به گرايش مخابرات و درس هاي اون يه توضيحي بده.
ممنون
سلام دوست عزیزباسلام
ممنون می شوم اگر دوستان اطلاعاتی درباره کدهای هافمن -شانون که یک روش برای کاهش افزونگی در کد گذاری منبع می باشد دارند برام بفرستند
سلام دوست عزیزسلام در مورد دروس اختیاری به درد بخور .مخابرات سیار بهتره یا تکنیک ÷الس یه درسی میحوام که به درد اینده شغلی بخوره ممنون میشم کسی کمکم کنه.
سلام دوست عزیزمی خواهم با نرم افزار MATLABسیستمهای مخابراتی را پیاده سازی کنم ( آموزش به صورت گام به گام باشه) لطفا مرا راهنمایی کنید
سلا مبهترین رشته اونیه ازش لذت ببری و حاظر باشی 30 سال درموردش کار کنی!
سلام دوست عزیزسلام
من اطلاعاتی راجع به مخابرات فیبر نوری میخوام.
سلام دوست عزیزسلام
یک مقاله در مورد سیستم های مخابراتی (TELECOMMINUCATION) میخواستم.
در صورت امکان IEEE باشه..........ممنون
سلام دوست عزیزسلام به همگی البته اگه کسی تو اون سایت متروکه پیدا میشه
من چهارشنبه پیام گذاشتم چرا هیچکس جواب منو نمیده
من خیلی دربدرم برای کتاب m.pozar و شانموگام راهنمای مسایل می خوام
حالا اگه کسی اونجا هست یه جوابی به ما بده
سلام دوست عزیزمن یه کمک واسه پروژه تجزیه ام میخوام. بزرگوارانی که matlab میدونن, چگونه میشه تو matlab سری فوریه ی یه تابع رو رسم کرد؟ اگه بخواهیم یه تابع متناوب و یه تابع غیر متناوب بدیم که سری فوریشون رو رسم کنه و تابع میتونه پیوسته ویا گسسته باشه ... لطفا راهنمایی ام کنید
سلام دوست عزیزسلام.من دانشجوی قدرتم ولی واسه کارشناسی ارشد میخوام مخابرات بخونم.میخوام ببینم چه درسایی رو باید خودم بخونم و اینکه کدوم آزمون سخت تره .کارشناسی ارشد قدرت یا مخابرات ؟؟؟؟
سلام دوست عزیزسلام عزیزم خیلی ممنونم که به سوالم جواب دادی . من فکر کنم تمام تحقیقاتم و انجام دادم از هر جورش که بگی انجام دادم من اینجوری بگم بهتره: من عاشق برق مخابراتم عاشق ماهواره . آنتن .کارهای بدون سیم الکترونیکی. من با شما موافقم باید از کاردانی شروع کنم اما الان نظرتون چیه؟ ممنون میشم بازم کمکم کنید من به کمک شما احتیاج دارم
سلام . در مورد pcm اطلاعات مي خوام . لطفا راهنماييم كنيد .
سلام
اين دو تا لينك رو نگاه كن :
http://hyperphysics.phy-astr.gsu.edu/HBASE/electronic/amfmdet.html
http://turboblogsite.com/am-detector-circuit.html