تاپیک رفع اشکال درس تجزیه و تحلیل سیگنال ها و سیستم ها کنکور کارشناسی ارشد

old eng

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
هرميتي اينا نميدونم چيه ميگيد
ولي خب ديگه اگه همين سوالم نگا كنيد تبديل فوريه رو داده گفته ايكس تيش حقيقيه يا موهومي
ولي شما درمورد حقيقي يا موهومي بودن تبديل فوريش بحث ميكرديد

در مورد تبديل فوريه سيگنال دوم چون موهوي محض و فرد هستش پس ايكس تيش ميشه حقيقي فرد سيگنال دوم حقيقيه

Sent from my iPhone using Tapatalk
من همینطوری فک کردم سادست گفتم ج بدم. دیدم اصلا قضیه چیز دیگه ایه. پاک کردم اون جوابمو. هرمیتی ام هرمیتیه دیگه. اون نکته ای ام که گفتید الان یادم اومد. چ خوب شد امروز. سیگنال یادم رفته بود بخونم کلا مرسی از همه

llvll.asoud

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز

llvll.asoud

کاربر ممتاز

من همینطوری فک کردم سادست گفتم ج بدم. دیدم اصلا قضیه چیز دیگه ایه. پاک کردم اون جوابمو. هرمیتی ام هرمیتیه دیگه. اون نکته ای ام که گفتید الان یادم اومد. چ خوب شد امروز. سیگنال یادم رفته بود بخونم کلا مرسی از همه

هرميتيم الان نگاه كردم كتاب ديدم
من اسماشونو حفظ نميكنم قيافشو ببينم ميدونم چيه:دي

old eng

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
در مورد سيگنال اولتم اگه اي بتوان جي امگا رو به صورت كسينوس امگا بعلاوه جي سينوس امگا بنويسي بعد در سيگنا ضرب كني ميشه كسينوس امگا سيگماي سينوس بعلاوه جي سينوس امگا سيگماي سينوس

كسينوس امگا در سيگماي سينوس تابعي فرد و سينوس امگا در سيگماي سينوس تابعي زوج است
اگر قسمت حقيقي تبديل فوريه تابعي فرد و قسمت موهومي ان تابعي زوج باشد ايكس تي موهومي است پس
سيگنال اول موهومي و سيگنال دوم حقيقيه

. من نخوندم قدرت اینکه تحلیلم کنم ندارم. ولی اینو نشنیده ام تا حالا به نظرم. اما میشه گفت اگه یه سینگنال با این شررایط آبی رنگ داشته باشیم تو تقارن هرمیتی صدق نمیکنه پس حقیقی نیست. اما به این صراحت که شما گفتین نشنیده بودم در عین حال که ساده ام هستش. اونوقت عکس این شرایط آبی رو داشته باشیم تو تقارن هرمیتی صدق میکنه پس حقیقیه. اوهوم. جالب شد. ولی به نظر من اینطوری که شما گفتین بخواد آدم یاد بگیره که میشه حفظی اتفاقا. هی این فرد اون زوج. در حالی که خ هم ساده هست شما انگار شکل یه نکته ی پیچیده مطرح کردید. البته به نظر من اینطوری اومد. مرسی

armineca7

عضو جدید
اولی حقیقی نیست ولی دومی به نظرم حقیقی هستش . فقط می خوام بدونم به روش هرمیتی چطور میشه
سوال دوم اینه که تابع حقیقی هست و زاویش باید فرد باشه ولی چطور زاویشو کشیده (p)منظورمه
سوال اولت سیگنال اول مختله چون e به توان منفی jw رو باز کنی هم قسمت حقیقی داره هم موهومی. سیگنال دوم هم که معلومه چون j ضربدر یه عبارتی هستش موهومیه دیگه.
سوال دومو موجه نشدم.

llvll.asoud

کاربر ممتاز

. من نخوندم قدرت اینکه تحلیلم کنم ندارم. ولی اینو نشنیده ام تا حالا به نظرم. اما میشه گفت اگه یه سینگنال با این شررایط آبی رنگ داشته باشیم تو تقارن هرمیتی صدق نمیکنه پس حقیقی نیست. اما به این صراحت که شما گفتین نشنیده بودم در عین حال که ساده ام هستش. اونوقت عکس این شرایط آبی رو داشته باشیم تو تقارن هرمیتی صدق میکنه پس حقیقیه. اوهوم. جالب شد. ولی به نظر من اینطوری که شما گفتین بخواد آدم یاد بگیره که میشه حفظی اتفاقا. هی این فرد اون زوج. در حالی که خ هم ساده هست شما انگار شکل یه نکته ی پیچیده مطرح کردید. البته به نظر من اینطوری اومد. مرسی

اين قسمت ابي كه ميگيد دقيقا توي يكي از تمرينهاي داخل متن كتاب كهن اشاره شده بهش و به همين روش تست رو حل كرده
درمورد اينكه حفظي ميشه قضيه هرميتي هم فرموله بايد حفظ كني اين به اون در ميشه:دي
بعضي نكات هستش درسته حفظيه ولي ادم هيچوفت يادش نميره چون تكرار زياد ميشه و كاربرديه

llvll.asoud

کاربر ممتاز

داخل مومن زاده فصل 7 قسمت تقارن
خب من ديدم
حالا شما ميگي چطور بايد باشه؟!
اين شكل زاويه رو چطور كشيده منظورم شكل پله ايشه

armineca7

عضو جدید
بله منم منظورم همینه چطور کشیده و اون پی چرا شده باید پی دوم باشه

llvll.asoud

کاربر ممتاز

بله منم منظورم همینه چطور کشیده و اون پی چرا شده باید پی دوم باشه

من سوالم همينه چطور ميگيد بايد بشه پي دوم؟!اون استدلالتونو بگيد

Kaka_s

عضو جدید
در مورد سيگنال اولتم اگه اي بتوان جي امگا رو به صورت كسينوس امگا بعلاوه جي سينوس امگا بنويسي بعد در سيگنا ضرب كني ميشه كسينوس امگا سيگماي سينوس بعلاوه جي سينوس امگا سيگماي سينوس

كسينوس امگا در سيگماي سينوس تابعي فرد و سينوس امگا در سيگماي سينوس تابعي زوج است
اگر قسمت حقيقي تبديل فوريه تابعي فرد و قسمت موهومي ان تابعي زوج باشد ايكس تي موهومي است پس
سيگنال اول موهومي و سيگنال دوم حقيقيه

آره مسعود جون استدلالت درست بود ولی من خود سری فوریه ( همون طیف سیگنالو گفتم ) که اولی مختلطه و دومی موهومی محض و با استدلالی که کردی سیگنال هاشون به ترتیب موهومی و حقیقی میشن.

llvll.asoud

کاربر ممتاز

آره مسعود جون استدلالت درست بود ولی من خود سری فوریه ( همون طیف سیگنالو گفتم ) که اولی مختلطه و دومی موهومی محض و با استدلالی که کردی سیگنال هاشون به ترتیب موهومی و حقیقی میشن.

اره واسه همون بود كه بعدش گفتم سوال دوستمون يه چيز ديگه بوده
چون اصلا من تمريني نديدده بودم كه درمورد خقيقي موهومي بودن طيف سوال كنه

malih9068

عضو جدید
Re: تاپیک رفع اشکال درس تجزیه و تحلیل سیگنال ها و سیستم ها کنکور کارشناسی ارشد

انتگرال رو چطور حساب کردی که شده 11؟
uploadfromtaptalk1413302192970.jpg

Send from my sony using Taptalk

Kaka_s

عضو جدید

زهرا جان اون قسمت آبی که مسعود گفتش شاید بهتر باشه اینجوری تحلیل کرد که اگه سیگنال فرد باشه موهومی تبدیل به حقیقی میشه و برعکس. یعنی مثلا اگه یه سیگنال فرد و حقیقی باشه طیف ( تبدیل فوریه ) اون فرد و موهومی میشه. ولی اگه سیگنال زوج باشه موهومی و حقیقی بودن تغییر نمیکنه. ( کلا من برای حفظ کردنش اینجوری تو ذهن دارم که سیگنال فرد کلا مثل عدد منفی میمونه همه چیو بر عکس میکنه و سیگنال زوج مثل عدد مثبت. تو ضرب دو تا سیگنال هم اگه فرد رو منفی و زوج رو مثبت بگیری میبینی که ضرب دو سیگنال زوج و فرد در هم میشه یه سیگناله فرد مثل مثبت در منفی که میشه منفی. ) اینجوری تو ذهنت باشه فک کنم همیشه یادت بمونه.

llvll.asoud

کاربر ممتاز

انتگرال رو چطور حساب کردی که شده 11؟
مشاهده پیوست 223803

انتگرال ميشه مساحت شكل سه تا مستطيل هستش يدونه مثلث

llvll.asoud

کاربر ممتاز

زهرا جان اون قسمت آبی که مسعود گفتش شاید بهتر باشه اینجوری تحلیل کرد که اگه سیگنال فرد باشه موهومی تبدیل به حقیقی میشه و برعکس. یعنی مثلا اگه یه سیگنال فرد و حقیقی باشه طیف ( تبدیل فوریه ) اون فرد و موهومی میشه. ولی اگه سیگنال زوج باشه موهومی و حقیقی بودن تغییر نمیکنه. ( کلا من برای حفظ کردنش اینجوری تو ذهن دارم که سیگنال فرد کلا مثل عدد منفی میمونه همه چیو بر عکس میکنه و سیگنال زوج مثل عدد مثبت. تو ضرب دو تا سیگنال هم اگه فرد رو منفی و زوج رو مثبت بگیری میبینی که ضرب دو سیگنال زوج و فرد در هم میشه یه سیگناله فرد مثل مثبت در منفی که میشه منفی. ) اینجوری تو ذهنت باشه فک کنم همیشه یادت بمونه.

البته اون قسمت ابي كه نوشتم يه چيز ديگس
توي اوناييكه فرد و موهومي باشه ميشه فرد و خقيقي توي اين نكات فقط قسمت موهومي يا خقيقي هستش ولي اين قسمت ابي كه نوشتم طيف شامل قسمت موهومي و حقيقي با همه

llvll.asoud

کاربر ممتاز

انتگرال ميشه مساحت شكل سه تا مستطيل هستش يدونه مثلث

همه دارن خودشونو واسه ازمون دوم اماده ميكننا سوالا همش از تبديل فوريس:دي

malih9068

عضو جدید

مساحت زیر شکلو حساب کرده دیگه یعنی 3 تا مستطیل با مساحت های 2 و 3 و 4 و یه مثلث با مسحت 2 سرجمع میشه 11 دیگه.
خوب میدونم ولی حساب میکنم مشه 9

ra1372

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان
قسمتی از سوال زیر رو نمیفهمم ممنون میشم کمک کنید صفحه280 کتاب استاد تقدسی

1 (2).jpg

keyhan386

عضو جدید
سلام دوستان
قسمتی از سوال زیر رو نمیفهمم ممنون میشم کمک کنید صفحه280 کتاب استاد تقدسی

مشاهده پیوست 223975
سلام دوست عزیز

از روی شکل zn مشخصه که فقط در لحظه های -1و0و1 مقدار داره و برابر یک است . برای شکل اول که سیکما ( جمع) zn از منفی بینهایت تا n است به این صورت عمل میکنیم که از منفی بی نهایت تا n=-2 مقادیر zn صفره ، پس تا این لحظه حاصل سیکما (جمع) میشه 0 اما در لحظه n=-1 مقدار zn یک است پس از منفی بی تا لحظه n=-1 مقادیر zn را جمع ( سیگما) می کنیم و توی لحظه n=-1 میذاریم . خب از منفی بی تا -2 که 0 بود اما تو n=-1 مقدارش یک بود جمع 0 و 1 میشه یک که تو لحظه n=-1 میذاریم (میشه دامنش) حالا برای لحظه n=0 باز مقدار دامنه مرحله قبل ( از منفی بی تا منفی یک که یک شد ) را با مقدار zn توی n=0 ، که یک است جمع ( سیگما) میکنیم که برای n=0 دامنه میشه 1+1=2 و برای n=1 باز مقدار دامنه مرحله قبل ( که 2 بدست آمد ) رو با مقدار zn در لحظه n=1 که یک است جمع بزنیم میشه 2+1=3 مذاریم تو n=1 و برای لحظه های بزرگتر از 1 که zn مقدارش صفره حاصل جمع (سیگما) همان مقدار مرحله قبل یعنی 3 +0=3میشه و....
برای شکل دوم همان شکل اول 2 واحد رفته بالا ( دامنه اش با 2 جمع شده ) موفق باشید

آخرین ویرایش:

malih9068

عضو جدید

سلام دوستان خسته نباشید
توی این سوال اول چرا k رو حذف کردم دوم اینکه چطور سیگما رو باز کرده شده این...

uploadfromtaptalk1413635799332.jpg

توی این یکی سوال چون جواب باید موهومی بشه e^j2w نوشته یا دلیل دیگه داشته

uploadfromtaptalk1413635943816.jpg

بالا