تاپیک درخواست جزوات و مقالات آموزشی(لطفا فقط اینجا درخواست بدین)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

pakzad

عضو جدید
واضح تر:
همانطور كه ميدانيد Q.A در تمامي واحدهاي توليدي وجود دارد.
يكي از مباحثي كه در رابطه با توليد نرم افزار وجود داره تضمين كيفيت هست كه در كشور ما زياد روش كار نشده.
البته تمامي مباحث مربوط به توسعه و پشتيباني در ايران جاي كار داره .كساني كه اصولي كار ميكنند به به شاخص هايي اهميت ميدن كه اين ميتونه از دلايل عمر طولاني در يك شركت نرم افزاري باشه.
مباحثي مثل:
مديريت پيكره بندي
اندازه گيري نرم افرار(اين هم خيلي جالبه..)
طراحي واسط كاربر(كه معمولا بهش زياد اهميت ميدن اما تاثير زيادي در عمر كاري مانداره)
تضمين كيفيت
و...

hamid1360

عضو جدید
در خواست پروژه درس نت و كنترل كيفيت آماري

در خواست پروژه درس نت و كنترل كيفيت آماري

سلام . يك پروژه در مورد درس تعمير و نگهداري در يك كار خانه مي خواستم ، براي پايان ترم .
همچنين يك پروژه در مورد درس كنترل كيفيت آماري
با تشكر.:)

hasan85

عضو جدید
با سلام:

جهت جلوگیری از آشفتگی تالار لطفا فقط در این تاپیک درخواست های خود را مطرح کنید.

با تشکر
با عرض سلام اگه می شه یه جزوه تر تمیز در مورد روشهای زمانسنجی بفرستید !!!!!!
با تشکر فراوان !!!!!!!

farbod_fa

عضو جدید
سلام و عرض خسته نباشید بی زحمت نمونه سوال روش تولید 2 می خواستم
با سپاس فراوان.

nima1006

عضو جدید
پروژه OR1

پروژه OR1

به شدت نیازمند پروژه OR1 هستم. کسی میتونه کمکی کنه؟

bardinova

مدیر بازنشسته
دقت کردین این تاپیک پر شده از کاربرانی با یک پست ارسالی و 10 امتیاز که فقط عضو شدن تا پروژه ای پیدا کنن و تحویل استاد بدن و فردای فارغ التحصیلی به زمین و زمان گیر بدن که چرا هیچ چیز اونطوری که باید باشه نیست ؟؟؟ . بالا منبر نمیرم ! . خودم هم پروژه شبیه سازی و ارزیابی کار و زمان رو رفتم خریدم !!! . برای همین بطور مطلق هیچ چیزی از این دو درس یادم نیست و الان افسوسش رو میخورم . بشخصه بعنوان یه کاربر به این قبیل کاربران تازه وارد کمکی نمیکنم !! .

hanieh

عضو جدید
سلام
اگر میشه من یک جزوه درس کنترل موجودی1 می خواستم ممنونتون میشم اگر این لطفو به من بکنی.

behalone.bjk

عضو جدید
سلام من یه گزارش کار واسه درس روش های تولید می خوام واسه دوستم مرسی

anathema

عضو جدید
کاربر ممتاز
دقت کردین این تاپیک پر شده از کاربرانی با یک پست ارسالی و 10 امتیاز که فقط عضو شدن تا پروژه ای پیدا کنن و تحویل استاد بدن و فردای فارغ التحصیلی به زمین و زمان گیر بدن که چرا هیچ چیز اونطوری که باید باشه نیست ؟؟؟ . بالا منبر نمیرم ! . خودم هم پروژه شبیه سازی و ارزیابی کار و زمان رو رفتم خریدم !!! . برای همین بطور مطلق هیچ چیزی از این دو درس یادم نیست و الان افسوسش رو میخورم . بشخصه بعنوان یه کاربر به این قبیل کاربران تازه وارد کمکی نمیکنم !! .

من يه سوال برام پيش اومده !

مگه دوستان برای درسهاشون ، کتاب تهيه نکردن ، يا نمی کنن ؟ کتاب که خيلی بهتر و کاملتر توضيح می ده. مثال و تمرين هم داره. قيمتش هم کمتر از پول اينترنته که بابت دانلود جزوه های معمولا ناقص می پردازن. باور کنيد که اگه امتحانات سر رسيده و وقت هم برای مطالعه کم دارين ، کتاب بهتره.

من با نظر ايشون موافقم. فردای فارق التحصيلی هم وجود داره.

امیر Amir

کاربر حرفه ای
سر خودمون کلاه نگذاریم

سر خودمون کلاه نگذاریم

مگه دوستان برای درسهاشون ، کتاب تهيه نکردن ، يا نمی کنن ؟ کتاب که خيلی بهتر و کاملتر توضيح می ده. مثال و تمرين هم داره. قيمتش هم کمتر از پول اينترنته که بابت دانلود جزوه های معمولا ناقص می پردازن. باور کنيد که اگه امتحانات سر رسيده و وقت هم برای مطالعه کم دارين ، کتاب بهتره.

با سلام.

اینجا به خاطر اسم سایت جماعت دانشجو(خودم دانشجو هستم) فکر میکنند الان 100 مهندس ریختن اینجا بصورت حرفه ای میخوان کمکشون کنند...نه اخوی باید جواب هاتونو از زیر زبون طرف با سوال های ریز بگیری.

اینجا شده محل بر آوردن حاجات دانشجویان تنبل که نمیخوان برن توی کارخونه,با کارگر,مدیر واحد,کارشناس سر و کله بزنند بعد پروژه تهیه بکنند.عمرااااااااااااااااااااااااااا پروژه ای که کار کردم رو به تنهایی به کسی مفت بدم حتی اگه پروژه من در حد 1 صفحه A4 باشه.

شخصا حاضر نیستم به استاد باج بدم...پروژه داده یا انجام نمیدم و نمرشم نمیگریم یا انجام میدم نمرشو کامل یا نصفه میگیرم.

پست هاشون هم باحاله,نوشته:

من جزوه یا پروژه فلان درس رو میخوام

امر دیگه ای ندارین؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

m@hy@r

عضو جدید
منم خیلی بهش نیاز دارم
از مدیریت تالار می خوام لطف کنند و هر چی زودتر به ما کمک کنند

navid87n

عضو جدید
سلام..من يك مقاله در مورد روش هاي ساخت سوزن يا كلا سوزن سازي براي درس روش هاي توليد مي خواستم.
ممنون

امیر Amir

کاربر حرفه ای

اقای الیاس پور عزیز دوری از ایران شما رو از فضای ایران دور کرده..نه:)

بابا کاغذ گرون شده...:biggrin:

صرف نداره کتاب بخرن ..جزوه بنویسند...خدا عموادیسون رو افرید برق اختراع بکنه...
برق که اختراع شد ..بعدش اینترنت ..بعدش هم ایرانی ها فهمیدن راه مفتی چیز بدست اوردن چیه؟؟؟ :eek:

amirhakimi

عضو جدید
سلام دوستان
نیاز دونستم یه مطلبی رو اشاره کنم :
کتاب و جزوه مکمل هم هستند، به عبارت بهتر جزوه کمک میکنه کتاب رو بهتر درک کنیم !
اگه از اول بخوایم بریم سراغ کتاب ممکنه کمی مطالب برامون مبهم باشه، اگه بخوایم هم فقط به جزوه بسنده کنیم خیل عظیمی از مطالب رو از دست میدیم، مطالعه کتاب خیلی مهمه حالا چه به صورت E-Book چه بصورت فیزیکی. البته این فقط یک پیشنهاد بود.

آخرین ویرایش:

PersiaN_PulsE

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینم از این پروژه p3...باحال و کامله...
برای باز کردن از داخل خوده نرم ازار p3 بازش کنین...اگه مستقیم بخواین بازش کنین pass می خواد.مشگلی بود بم پیغام بدین.;)

پیوست ها

• back up of project.zip
    86 کیلوبایت · بازدیدها: 0

sooosan

عضو جدید
سلام
من یک پروژه " صنایع کوچک " یا همون " ارزیابی طرح های تولیدی " میخوام . هرکی داره برام بفرسته . ممنون .:smile:( خیلی فوری )

smilad

عضو جدید
سلام
خواهش می کنم ی پروزه کار آموزی برام بفرستین خیلی حیاطیه ماله هر کارخانه ای باشه مهم نیست:cry:

امیر Amir

کاربر حرفه ای
سلام
خواهش می کنم ی پروزه کار آموزی برام بفرستین خیلی حیاطیه ماله هر کارخانه ای باشه مهم نیست:cry:

بپیچم یا میبرید؟؟؟

پروژه کارآموزی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

چه کم اشتها!!!

پروژه کارآموزی یعنی 6 ماه اعصاب خورد شدن...بالا پایین کردن شرکت و کارخونه...منت کشی هر بی سر و پایی برای جواب دادن به سوالات...

ایشالا وقتی افتادی و دستت سفت شد دیگه میری خودت توی شرکت عملی انجام میدی:biggrin:

bardinova

مدیر بازنشسته

خیر دوست عزیز ، مشکل این عزیزان تهیه جزوه و کتاب نیست که اگه این بود ، جای امیدواری داشت که باز هم برای چند ساعتی قصد مطالعه مطالب درسی رو دارن !!!! . این دوستان فقط نیاز به یه پروژه انجام شده ، تحقیق انجام شده ، ترجمه انجام شده و هر چیز انجام شده دیگه دارن که به ضرب اون نمره قبولی بگیرن ، فردا وارد بازار کار بشن ، ادعاشون رو زمین و آسمون رو به من بدوزه و از سیستم حکومتی و آموزشی کشور رو نفرین کنن !!!! .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا