تاپیک جنجالی - من یک اغتشاشگرم!!!!

CPT Amir

عضو جدید
دوستان ما باید خودمون دست به دست هم بدیم و از تجربیات همدیگه و بقیه استفاده کنیم اطمینان داشته باشید که اگر یک جا بشینیم و حسرت بخوریمو به بقیه نگاه کنیم هیچ وقت تجربه ی هیچ کاری رو بدست نمیاریم به جز تجربه ی تلخ حسرت!
من از الان مگم که در کار تعمیر CNC تمام تجربیاتمو حاظرم در اختیار دوستان قرار بدم هرچند میدونم خیلی کم ولی سعی خودمو میکنم

mostaf-ns

عضو جدید
رواق منظر چشم من آشیانه ی توست...

دوستان ما باید خودمون دست به دست هم بدیم و از تجربیات همدیگه و بقیه استفاده کنیم اطمینان داشته باشید که اگر یک جا بشینیم و حسرت بخوریمو به بقیه نگاه کنیم هیچ وقت تجربه ی هیچ کاری رو بدست نمیاریم به جز تجربه ی تلخ حسرت!
من از الان مگم که در کار تعمیر CNC تمام تجربیاتمو حاظرم در اختیار دوستان قرار بدم هرچند میدونم خیلی کم ولی سعی خودمو میکنم

آفرین مهندس .
مطمئنم که cnc هم برای خودش یه سری قسمتهای الکترونیکی و مکانیکی هم داره که برای تعمیر بیاریش تو تالار تست و تعمیر....
ما همه با هم تعمیرش میکنیم!!!
نظر سنجی جهت ایجاد تالار جدید تست و تعمیر
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?t=107689&page=2
رواق منظر چشم من آشیانه ی توست - کرم نما و فرود آ که خانه خانه ی توست...
http://www.www.www.iran-eng.ir/images/misc/progress.gif http://www.www.www.iran-eng.ir/images/misc/progress.gif

mostaf-ns

عضو جدید
دعوت از مدیران برای شرکت در نظر سنجی

دعوت از مدیران برای شرکت در نظر سنجی

:Dدوستان چطور برای رونق هر چه بیشتر این نظر سنجی پای مبارک مدیران سایت رو هم به این نظر سنجی باز کنیم ؟
آیا کسی هست که بتونه ایده خوبی رو ارائه بده؟
مثلا چطوره از location مدیران شروع کنیم ؟!!!
کجا میتونیم این آقایون و یا خانمها رو پیدا کرد؟
چی کار کنیم که بیان و نظر هم بدن؟ اهمییت این کار خیلی بالاست...
حتما دوستان ما در باشگاه ایده های خوبی رو دارن...:gol::gol::gol:

simafrj

عضو جدید
کاربر ممتاز
یادتون نره اینجا ایرانه!!
فکر کنم به جواب سوالتون رسیدین

mostaf-ns

عضو جدید

یادتون نره اینجا ایرانه!!
فکر کنم به جواب سوالتون رسیدین
با سلام . simafrj عزیز اگه اینجا ایران عزیزه حالا می خوام اینرو ازت بپرسم آیا ایرانیها جزو مردان با فکر و مستعد دنیا نیستند؟ قطعا خودت می دونی که همینطوره!
پس اگر اینجا ایرانه ما هم یک ایرانی هستیم .....
زنده باد ایران زنده باد ایرانی...:gol::gol:

simafrj

عضو جدید
کاربر ممتاز
با سلام . simafrj عزیز اگه اینجا ایران عزیزه حالا می خوام اینرو ازت بپرسم آیا ایرانیها جزو مردان با فکر و مستعد دنیا نیستند؟ قطعا خودت می دونی که همینطوره!
پس اگر اینجا ایرانه ما هم یک ایرانی هستیم .....
زنده باد ایران زنده باد ایرانی...:gol::gol:
ولی من منظورم چیز دیگه ایه
منظور من اینکه که با توجه به شرایطی که تو کشور ما هست
هیچکس صادقانه اگر هم بخواد نمیتونه تجربیاتش رو در اختیار ما بگذاره
اونوقت بازنده میشه
خودش هم دلش نمیخواد ولی مجبوره
بله ایران ما روشنفکرهای زیادی داره ولی
متاسفانه فرصت اینو بهشون نمیدن
امیدوارم سوء تفاهم نشه دوست عزیز:gol:

mostaf-ns

عضو جدید
اونوقت بازنده میشه

خوب دوست عزیز من . ما هم دیدیم کسی به فکره ما نیست - خودمون بلند شدیم دست به دست هم دادیم و این فرصت رو برای خودمون به وجود میاوریم....
با تمام نیرومون هم این کارو انجام خواهیم داد...
با کمک تو - با کمک من - با کمک ما

mostaf-ns

عضو جدید
درخواست هم فکری

درخواست هم فکری

سلام دوستان.
آیا کسی هست که نظر خودش رو نسبت به ارتباط با مدیران ارشد سایت بده؟
مچکرم از همتی که برای انجام این پروژه می کنید...:D

ایرانیکا

عضو جدید
بالاخره وقت این رسید که حرفهای نگفته خودم رو بزنم!!!
چند وقتی بود که این سوال در ذهنم بالا و پائین می شد:
چرا مهندسان برق ایرانی از ارائه ی اطلاعات علمی و عملی خود به یک مهندس آماتور طفره میروند؟
چرا گرفتن تجربیات از یک مهندس کارکشته به مهندس تازه فارغ التحصیل اینقدر سخت است؟
در گوگل وقتی درباره ی تعمیر یا تست به صورت فارسی سرچ میزنیم به تعداد انگشتان دست هم به نتیجه نمیرسیم ولی اگر به صورت لاتین این کلمات رو سرچ کنیم شاید به بهترین شکل ممکن به نتیجه برسیم!!!:que:
آیا وقت آن نشده که به صورت شفاف جواب این سوالات رو داد؟
جواب دلسوزانه ی شما نسبت به این تاپیک چیست؟

سلام به همه عزیزان
نظر من اشکال از خود تازه کارهاست!
من چند سال سابقه کار دارم و در فرومهای خارجی هم بودم و به خیلی از خارجیها هم کمک کردم! البته من یکسالی در این سایت نیامدم به علت گرفتاری زیاد تا دیروز که به طور اتفاقی آمدم و دیدم سبزها دارند گروه تشکیل می دهند گفتم اسم من را هم بگذارید تو لیستتون. خلاصه چه یکسال قبل و چه الان وقتی من این فروم را می بینم می بینم پستی نیست که من بتوان به ان جواب داد! یکی کد کامل کنترل مادون قرمز را می خواهد تازه فرمایش هم می کند که حتما به زبان C بنویسید و یکی دیگر می گوید مداری که فلان کار را بکند به من بدهید!.... بگذریم. حتی توی فرومهای خارجی هم به چنین افرادی کوچکترین کمکی نمی کنند! به اصطلاح به این افراد می گویند Gimme Code! کسی به انها هیچ کمکی نمی کند این را به شما قول می دهم ! ولی از طرفی افرادی هستند که چند روز وقت گذاشتند و کد را نوشته اند اما خوب به مشکل برخوردند این افراد مشکل خود را خیلی فنی بیان می کنند و کدی را هم که نوشتند یا مداری که طراحی کردند و اشکال دارد را می گذارند و بعد افراد خبره اگر در تخصصشان باشد به او کمک می کنند!

سبز باشید!

M_Anonymuos

عضو جدید
اونوقت بازنده میشه

خوب خودمون یه شروع دوباره داشته باشیم که نسله بعدی به این رفتارامون نخندن

M_Anonymuos

عضو جدید
سلام به همه عزیزان
نظر من اشکال از خود تازه کارهاست!
من چند سال سابقه کار دارم و در فرومهای خارجی هم بودم و به خیلی از خارجیها هم کمک کردم! البته من یکسالی در این سایت نیامدم به علت گرفتاری زیاد تا دیروز که به طور اتفاقی آمدم و دیدم سبزها دارند گروه تشکیل می دهند گفتم اسم من را هم بگذارید تو لیستتون. خلاصه چه یکسال قبل و چه الان وقتی من این فروم را می بینم می بینم پستی نیست که من بتوان به ان جواب داد! یکی کد کامل کنترل مادون قرمز را می خواهد تازه فرمایش هم می کند که حتما به زبان C بنویسید و یکی دیگر می گوید مداری که فلان کار را بکند به من بدهید!.... بگذریم. حتی توی فرومهای خارجی هم به چنین افرادی کوچکترین کمکی نمی کنند! به اصطلاح به این افراد می گویند Gimme Code! کسی به انها هیچ کمکی نمی کند این را به شما قول می دهم ! ولی از طرفی افرادی هستند که چند روز وقت گذاشتند و کد را نوشته اند اما خوب به مشکل برخوردند این افراد مشکل خود را خیلی فنی بیان می کنند و کدی را هم که نوشتند یا مداری که طراحی کردند و اشکال دارد را می گذارند و بعد افراد خبره اگر در تخصصشان باشد به او کمک می کنند!

سبز باشید!

اخ گل گفتی اینجا شده فقط واسه راحت طلبای که حتی زحمت پست خوندن رو هم به خودشون نمی دن.

آخرین ویرایش:

علی رضا1111

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
:Dدوستان چطور برای رونق هر چه بیشتر این نظر سنجی پای مبارک مدیران سایت رو هم به این نظر سنجی باز کنیم ؟
آیا کسی هست که بتونه ایده خوبی رو ارائه بده؟
مثلا چطوره از location مدیران شروع کنیم ؟!!!
کجا میتونیم این آقایون و یا خانمها رو پیدا کرد؟
چی کار کنیم که بیان و نظر هم بدن؟ اهمییت این کار خیلی بالاست...
حتما دوستان ما در باشگاه ایده های خوبی رو دارن...:gol::gol::gol:

به نظر من همه بچه هایی که اینجا تو این تاپیک فعالیت میکند بریم وبرای همه مدیرا تو پروفایلشون پیام بزنسم بعدش مجبور میشن بیان
مصطف عزیم پایینه هر تالاری ادرس و اسم مدیران تالار رو گذاشته از این طریق میتونیم چیداشون کنیم
باید همه بچه ها به صورت جمعی بیانو بهشون اسرار کنند تا قدم بزارن توتاپیک بعدشم هنر خوده بچه هاست که چه جوری موضوع رو مهم جلوه بده براشون

علی رضا1111

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوستان.
آیا کسی هست که نظر خودش رو نسبت به ارتباط با مدیران ارشد سایت بده؟
مچکرم از همتی که برای انجام این پروژه می کنید...:D
گفتم به نظر من عااااااااااالیه اگه باadmin صحبت کنیم فقط بازم میگم باید همه بچه ها باهم بریم جلو چون حرف یکی دونفر تاثیری ندار

علی رضا1111

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اونوقت بازنده میشه
یه جورایی حرفت منطقیه مهندس
ولی اینو بدونیم همش تقصیر خودمونه
خودمون باید این فرهنگ رو از بین ببریم
اگه ما بخوایم این فرهنگ غلط از بین میره
ولی درکل یه جورایی درسته حرفتون

mostaf-ns

عضو جدید
110

110

:gol:جمعه ساعت 12 شب ::gol:
استارت تاپیک اولیه( که ارزش یه تالار رو داره) با موضوع تست و تعمیر
از همه دوستان دعوت می کنیم که حضور بیارن و نظر گرانقدر خودشون رو درباره ی اسم و محتوای تاپیک اولیه بدن....
اگه به خدمت دوستان گفتیم که ساعت 12 شب به خاطره این که همه بتونن بیان وگرنه ما تابع نظره جمع هستیم...
:heart:سرفراز باشی ایرانه من:heart:

mostaf-ns

عضو جدید
313

313

:heart:سرفراز باشی ایرانه من:heart:
به خاطره اینکه من خودم یه تعمیرکار منابع تغذیه سوئیچینک هستم پیشنهاد می کنم یکی از موضوعات تعمیریه منبع تغذیه سوئیچینگ رو تو این بخش جدید که قراره با حضور همه ایجاد بشه - بزارم...
چطوره؟:gol:

mostaf-ns

عضو جدید
999

999

اسم پیشنهادی جهت تاپیک ویژه:
:gol:تالارستان تعمیر:gol:
چطوره؟​