دوست عزيزم درمورد چيلر هاي جذبي اطلاعات نياز دارم تاجائيكه برات ممكنه برام بفرست قربونتدر مورد مهندسی تاسیسات هر که سوال داره بپرسه تا انجایی که اطلاعاتم برسه جواب میدم
دوست عزيزم درمورد چيلر هاي جذبي اطلاعات نياز دارم تاجائيكه برات ممكنه برام بفرست قربونتدر مورد مهندسی تاسیسات هر که سوال داره بپرسه تا انجایی که اطلاعاتم برسه جواب میدم
دوست عزيز يه سر به سايت زير بزن در مورد چيلر هاي جذبي اطلاعات خوبي داره.دوست عزيزم لطفا درمورد چيلر هاي جذبي برايم اطلاعات بفرست باتشكر
با سلامبا سلام و خسته نباشید
من در حال طراحی تاسیسات یک مجتمع هستم وفاصله موتورخانه تا محل طراحی شده حدودا 10 متر می باشد( یعنی موتورخانه اتاقک 3*4 خارج از ساختمان میباشد)برای جلوگیری از اتلاف حرارت لوله های آب گرم و رادیاتورها چه روشی پیشنهاد می کنید ؟
با سلامآقا سلام من حسابی گیج شدم برای یک ساختمان 4 طبقه که هر طبقه مساحتش 170 متر باشه چه پمپ سرکولاتوری مناسب هست ( برای شوفاز خانه) ... دبی چند ؟ هد چند ؟ و غیره ....... اصلا میشه یه پمپ خوب معرفی کنید خیلی ممنون
در مورد تأسیسات درمانگاه و بیمارستان و نحوه طراحی آن اطلاعاتی می خواستم. h_khoshniat@yahoo.comسوال تاسیساتی هر که داره بپرسه
در مورد مهندسی تاسیسات هر که سوال داره بپرسه تا انجایی که اطلاعاتم برسه جواب میدم
در مورد چیلر های جذبی ونحوه عملکرد آن کمی اطلاعات از شما میخوام.
با تشکر از شما.
سلا مسلام به سايت www.shakhta.ir مراجعه كنيد
1-رطوبت هوا در چه فشاری چگالش پیدا میکند؟سوال تاسیساتی هر که داره بپرسه
در مورد مهندسی تاسیسات هر که سوال داره بپرسه تا انجایی که اطلاعاتم برسه جواب میدم
برای هر متر طول لوله 2%
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
پرسش و پاسخ در مورد پایپینگ، نقشه ها، مدارک و ... | مهندسی تاسیسات | 26 |