سلام
يه رستوران داريم توي اهواز، مساحت طبقه اول 75 متر مربع و نيم طبقه دوم هم 70متر مربع (يعني اين دو طبقه به هم راه هوائي دارن از راه پله و از قسمت جلوي رستوران)
توي طبقه اول يه فضاي جدا شده با پارتيشن داريم به مساحت حدود 25 متر مربع و پخت و پز اونجا انجام مي شه.
پيشنهاد هاتون رو مي خوام بدونم راجع به سيستم تهويه مطبوع و تخليه. بگيد تا مزايا و معايب رو با هم بحث كنيم.
يه رستوران داريم توي اهواز، مساحت طبقه اول 75 متر مربع و نيم طبقه دوم هم 70متر مربع (يعني اين دو طبقه به هم راه هوائي دارن از راه پله و از قسمت جلوي رستوران)
توي طبقه اول يه فضاي جدا شده با پارتيشن داريم به مساحت حدود 25 متر مربع و پخت و پز اونجا انجام مي شه.
پيشنهاد هاتون رو مي خوام بدونم راجع به سيستم تهويه مطبوع و تخليه. بگيد تا مزايا و معايب رو با هم بحث كنيم.