دوستان میشه گف که بچه های ساخت و تولید هم قدرت طراحی رو دارن یا طراحی مختص بچه های جامداته؟؟؟راستی کارشناسی ناپیوسته ساخت و تولید آزاد بهتره یا علمی کاربردی؟؟اصلا آزاد کارشناسی ناپیوسته ساخت داره؟
مگه منیزیم با آب سریع اکسید نمی شه؟سلام خدمت دوستان
کسی اطلاع داره با واترجت میشه نمونه آلومینیومی یا منیزیمی را برش داد یا نه ؟
سلام خدمت دوستان
کسی اطلاع داره با واترجت میشه نمونه آلومینیومی یا منیزیمی را برش داد یا نه ؟
سلام
میخواستم ببینم از دوستان کسی میدونه نرم افزار moldflow که تحت ویندوز 7 باشه موجود هستش یا نه...؟ من هر چی میگردم پیدا نمیکنم! همشون رو xp ران میشه!
وا!نظر و علاقه شما قابل احترام ولی از این دید نگاه کنید که ما چقدر کارگاه و کارخانه داریم که یه مهندسه ساخت و تولید دستش بازه اونجاها وارد شه.البته جامداتی ها هم هستن ولی یه مدیر ترجیح میده کسی که وارد تره و کار بلد تره رو به کار بگیره.یکی از استادای من که روش تولید بهمون درس میداد 30 سال تو صنعت بوده و همه جا از کشتی سازی بگیر تا ذوب اهن و لوکوموتیوسازی کار کرده.جامدات علم مکانیکه تئوری.من نمیخوام به محاسبات محدود شم.خودتون گفتید ساخت خیلی گستردست.بله یه بخشش آچار گرفتنه ولی نه همش.شما اطلاعاتت کمه
این ران انسیس با حقوق 2.5 رو به منم نشون بدید، برم سر کارش خوب :دیآخ آخ که الان دارم تو یه شرکتی فنی مهندسی مکانیک کار میکنم...
اگه به آیندتون فکر میکنید نرین ساخت و تولید که جز حقارت چیزی عایتدتون نمیشه..
مهندسی ساخت یعنی شاگرد مکانیک.. یعنی تو گرمای تابستون پشت ماشین تراش وایسادنو شفت تراشیدن
یعنی کار 12 ساعته یه ضرب با حقوق 900 تومنی
یعنی بعد 5 سال ناقص العضو و حقوق از کار افتادگی
برعکس همکاران جامدات ما یه ران با ansis با حقوق 2.5 میلیونی
یعنی ساعت 10 بیا ساعت 5 برو
یعنی از خونه هم کار کردی قبوله
اون اطلاعات مطلاعات رو بزارین در کوزه آبش رو بخورین...
آخ چه اشتباهی کردیم.. آخ آخ..!!
تفاوت تکنولوژی مهندسی ساخت و تولید گرایش ماشین ابزار با مهندسی تکنولوژی ساخت و تولید بدون گرایش در چیه کسی چارت درسیشو داره؟ در جواب دوستمونم بگم اون دستگاه تراش کم چیزی نیست که شما پشتش وایسادی تموم جامداتی ها هم جمع کنی نصفشون کار با اون دستگاه رو بلد نیستن شما هم اگه خاک این کارو خوردی شاگرد مکانیک نمون برو ارکارگاه بزن صد تا جامداتی میان پیشت گردن کج میکنن کارشونو انجام بدی تجربه ات بیشتر شه میتونی طراحی هم کنی موفق باشی
جواب ما یادتون نره
سلام دوستان اگه میشه منو راهنمایی کنید.
من برای ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی بین چند انتخاب موندم
مکانیک خودرو
تاسیسات حرارتی و برودتی
نقشه کشی صنعتی
ماشین ابزار
جامدات چطور ؟ اخه میگن خیلی سخته !!
.
.
نظر خودم بیشتر روی ماشین ابزاره اما میخواستم از کسی که باتجربه هست کمک بگیرم.
اگه ممکنه راهنمایی ام کنید. ممنون
سلام دوست عزیز اول اینکه یک نکته را بگم که هر درسی را که نخوانید سخت هست
این به علاقه شما بستگی داره که استعداد و توانایی شما در چه حدی است و اینکه چه شخصیتی را در آینده برای خود در نظر گرفتید
بازار کار همه خوب است به شرط اینکه دانش آن را داشته باشید نه مدرک آن را
ماشین ابزار هم خوب است رشته خودمه و کاملاً از آن راضی هستم
موفق باشید
دوست عزیز داستان همینجاست من بین ماشین ابزار و تاسیسات حرارتی موندم اطلاعات کافی از هردو رشته داری تا بتونی بهتر راهنماییم کنی.
ضمنا من نقشه کشیه انقلابم.اینو میدونم که رشته ی من بیشتر سمت ماشین ابزاره اما . . . . . . . .
سلام دوستان
میدونید حالا که موقعیت تغییر رشته در مقطع کارشناسی برام پیش اومده نمیخوام اشتباه گذشتمو دوباره تکرار کنم.
ایا شما در حال حاضر از رشته ی خودتون (ماشین ابزار ) راضی هستید؟
رشته ی کاردانی تون چی بوده؟
ایا بازارکار داره؟ کنکور کارشناسی چطور بود؟ برای کنکور چقدر خوندید؟
.
.
.
.
ببخشید که من خیلی سوال میکنم.دلیلش اینه که تجربه ی شما عزیزان رو خیلی با ارزش میدونم / ممنون
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | ساخت فیلم آموزشی در پاسخ به سوال های شما | ساخت و تولید | 2 | |
![]() |
پاسخ سوالات امتحان آموزش و پرورش | ساخت و تولید | 0 | |
F | * ويرايش پست * گزارش نوشته نامناسب * پاسخ بهمراه نقل قول دستگاه تست سیل های مکانیکی | ساخت و تولید | 0 |