سلام دوستان
مهندسان عزیز من یه سری کتاب می خواستم بخرم اگر راهنمایی کنید که چه کتابی و برای کدام نویسنده و ناشر بهتر هست من اون کتابو تهیه کنم ممنون میشم :
1 - کتاب در مورد طراحی قالب :
A- قالب تزریق پلاستیک
B- قالب دایکاست ( پرس )
2 - کتاب در مورد طراحی جیگ و فیکسچر
3 - کتاب کامل در مورد نقشه کشی صنعتی ، می خوام یه کتاب جامع باشه ، شامل موضوعات زیر :
A- تمامی اصول نقشه کشی : نوع اندازه گذاری ، تهیه 3 نما ، استثنائات و نحوه نشان دادن آنها در نقشه و تمامی ریزه کاری های مورد نیاز در تهیه یک نقشه ساخت ( البته من رشته تحصیلی خودم طراحی و نقشه کشی صنعتی هست پس می خوام مطالب کتاب جامع و در حد پیشرفته باشه )
B- تمامی استانداردهای مورد نیاز برای انجام طراحی و نقشه کشی ( البته کتاب استانداردهای ولی نژاد دارم )
4 - کتاب در مورد اصول مهندسی معکوس
5 - کتاب در مورد تهیه اسناد و مدارک فنی و BOM و OPC و غیره
6 - کتاب در مورد کنترل کیفیت
البته اینو متذکر بشم کتاب دانشگاهی نمی خوام ، کتاب برای آموش کامل و مفید برای محیط کار نیاز دارم.
با تشکر
با سلام دوباره خدمت همه مهندسان عزیز :
طبق سئوالی که چند روز پیش از دوستان عزیز کردم در مورد خرید کتاب دوستان محبت کردن منو راهنمایی کردن چه تویه این سایت و خارج از این سایت ، یه سری کتاب به من معرفی شده که می خواستم با مهندسان گل این سایت برای خرید بهترین کتاب از کتابهایی که برای شما می نویسم منو راهنمایی کنید. ( البته مهندسان محترم این سایت یخورده کم لطفی می کنن در پاسخ به سوالات)
کتاب طراحی قالب :
1- طراحی قالب - عبدالله ولی نژاد
2- طراحی قالب پلاستیک - مهندس هادی ایمانی
--------------
کتاب طراحی جیگ و فیکسچر :
1- جیگ و فیکسچر - مولف : P.h.joshi مترجم : مهندس علی سجادی و اسرافیل بیدتی.
2- جیگ و فیکسچر - مولف : Edward Hoffman مترجم : مهندس اکبر شیر خورشیدیان
--------------
کتاب نقشه کشی صنعتی :
1- کتاب هنرستان استاد خواجه حسینی
2- نقشه کشی 1و2 - مهندس مرجانی انتشارات دانشگاه یزد
3- نقشه کشی 1و2 - دکتر حسین خوشکیش و مهندس حبیب الله حدادی دانشگاه علم صنعت ایران ( 2 جلد )
4- کتاب مثلث نارنجی - مهندس متقی پور ( 2 جلد )
--------------
کتاب در مورد کنترل کیفیت :
1- گروههای بهبود کیفیت QCC , ( کلید موفقیت ژاپن ) - ترجمه مهندس مسعود رضائیان ( مدیریت آموزش و توسعه منابع انسانی شرکت فولاد خوزستان )
2- نگرش سیستمی به کیفیت : دکتر شیخ اسلامی
3- کیفیت : دکتر مهربان
4- کنترل کیفیت : احمد جواهریان.
-------------
کتاب در مورد استاندارد :
کتاب تلرانس هندسی در ایزو - مهندس مهرداد جمشیدی ( نظرتون راجب این کتاب چیه )
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بازم اگر دوستان کتاب بهتری سراغ دارن معرفی کنن ممنونشون میشم
البته هنوز یه سری از کتابهایی که می خوام کسی بهم معرفی نکرده یا اصلا یه منبعی به من معرفی کنید که من بتونم در مورد اون موضوعات مطالبی پیدا کنم عالی میشه ، مثلا در 2 مورد :
1 - اصول مهندسی معکوس
2- اصول تهیه اسناد و مدارک فنی و BOM و OPC و غیره
با تشکر از مدیریت محترم سایت و همه مهندسان عزیز
یا علی