سلام دوستان من جا موندم مدارکمو نبردم هنوزخواجه نصیریها مدارکتون رو بردین؟
اینا که گفته بودن ثبت نام با تاخیر همه رشته ها شنبه 16هم حالا چرا 12 ثبت نام و تحویل مدارک انجام شد؟ یکی به دادم برسه من چیکار کنم الان؟
فردا پنج شنبه برم دانشگاه بازه؟
موندی سال بعد !
شما مکاترونیک بودید
اری ما نیز جمال معتمدی را دیدیم
استاد خوبی دارید من که از میلی منفرد خوشم اومد
الکترونیک
سلام دوستان من جا موندم مدارکمو نبردم هنوزخواجه نصیریها مدارکتون رو بردین؟
اینا که گفته بودن ثبت نام با تاخیر همه رشته ها شنبه 16هم حالا چرا 12 ثبت نام و تحویل مدارک انجام شد؟ یکی به دادم برسه من چیکار کنم الان؟
فردا پنج شنبه برم دانشگاه بازه؟
نه بابا خبری نیست داداش، نگران نباش، قانونشون که وحی منزل نیست، برو سرتم با باند ببند بگو تو راه تصادف کردم ، والا ... یه سال زحمت کشیدی با یه روز تاخیر که عادلانه نیست خراب بشه.
خواجه نصیر دانشکده برقش که من می دونم دره دانشکده بازه چون کلاسای ارشده نصیر برگزار می شه اونجا، ولی خیلی بعید می دونم کسی باشه تو آموزش.
ممنون دوست من
تو سایت زده ثبت نام با تاخیر برای تمامی پذیرفته شدگان شنبه 16ام
فک کنم این روزا گذاشتن برای افرادی مثل من دیگه درست نمیگم؟ شنبه برم ثبت نام با تاخیرو انجام بدم میگم تازه 13هم مرخصی خدمتم رو دادن
آدرسه اینجایی که می گی رو بذار منم بخونم ببینم چی نوشته، شاید به قوله خودت اصن یه روز گذاشتن واسه اونایی که نتونن سره موعد بیان
نه...من قدرتیم...شما چه شکلی بودی که من ندیدمت ؟؟؟
احتمالا منو دیدی اونجا...یه جوون رعنا با سیبیل دسته موتوری...اندام همچین ورزشکاری عینهو رستم...شلوار مردونه مشکی...پیرهن پوست پلنگی یقه خرگوشی...کفش آدیداس 1993...گردن بند طلا 3کیلویی...یه تسبیح هم دور دستم میچرخوندم...ندیدی؟
داداش این لینکی که گذاشتی ماله آموزش الکترونیکیه ( همون مجازی)
ولی من ماله شمارو نگاه کردم شنبه هم اصلا جزوه مهلت ثبت نامتونه این جدول رو ببین، رو سایت دانشگاهتون گذاشته.واسه برق سه شنبه جهارشنبه و شنبه. از کجا گفتی فقط سه شنبه و جهار شنبه بوده ثبت نام؟
بابا مارم ترسوندی الکیخیالت راحت باشه
امروز رو بیکار بودمو هر چی رتبه بود رو توی فایل زیر نوشتم (به جز این فوروم از رتبه های سایتا و وبلاگای دیگه هم استفاده کردم)
ولی انصافاً کار وقت گیر و طاقت فرسایی بود.
تقدیم به دوستای گلم:
http://s2.picofile.com/file/7920707846/Ghabuli_92.pdf.html
...من امروز ثبت نام کردم مشکلی نداشت ولیبچه هاااااااااا لطفاااااااا کمککککککککککککککککککککککک ک
کسی دانشگاه تهران قبول شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
چرا نمیشه الکترونیکی ثبت نام کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
کلافه شدم
هر چی میرم تو سامانه جامع میگه صبر کنید؟ از صبح تا شب صبر کردم بابا دیگه چقدر آخه!!!!!!!!!!!!!!!!!!
....به قسمت رمز عبور پس ورد نمیرسید یعنی؟؟شاید سرعت نتتون پایینهای وای پس چرا من نمیتونم؟؟؟؟؟؟؟؟
هرچی ورود به سیستمو میزنم و عبارت امنیتی رو وارد میکنم میگه صبر کنید بعد هیچی نمیاره!
یعنی مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
....به قسمت رمز عبور پس ورد نمیرسید یعنی؟؟شاید سرعت نتتون پایینه
با چه مرورگری میری؟ حتما باید با IE بری هانه نمیرسه به اون هم
آخه کافی نت هم رفتم بازم همین مشکل بود
میگم این قضیه مرورگر چیه؟ میشه از اون باشه؟؟
با چه مرورگری میری؟ حتما باید با IE بری ها
چرا به من خوابگاه نميده دانشگاه مدرس!!!!! ميگه شما شاغلي، شاغلم كه شاغلم جرم كه نكردم من چه فرقي با بقيه دارم كجا بمونم پس يعني چي آخهبچه ها دعا كنيد
میزدی بیکار هستم کجا میخواستن بفهمن؟؟؟الان زدی شاغلی دیگه وامم اگر احیانا بخوای بهت نمیدن چون وام هم فقط به بیکارا میدن!!!!!!!!!!کارتون دولتیه؟؟؟؟؟برات بیمه هم رد میکنن؟؟؟؟؟چرا به من خوابگاه نميده دانشگاه مدرس!!!!! ميگه شما شاغلي، شاغلم كه شاغلم جرم كه نكردم من چه فرقي با بقيه دارم كجا بمونم پس يعني چي آخهبچه ها دعا كنيد
کسی هست که دانشگاه صنعتی بابل قبول شده باشه ؟
یکشنبه ثبت نامه . امکانش هست ثبت نامم رو عقب بندازم ؟
برام سخته که یکشنبه اونجا باشم !
سلام دوستان
من تو دانشگاه قبلیم نه خوابگاهی بودم نه وام دانشجویی گرفتم
الان بازم باید گواهی تسویه حساب با صندوق رفاهو آپلود کنم برا تربیت مدرس؟!
سلام.نه! یگ فایل ورد بنویس که من از هیچ وام و خوابگاهی در لیسانس استفاده نکردم.زیرش و امضا کن آپ کن بفرست.فقط جمله بندید خوب باشه و تمام جزئیاتت و بنویس.شماره تلفن و آدرس و ...
من امروز صبح فرستادم تاییدش کردن.
یه سوال من دارم.این پرسشنامه فرهنگی رو کامل کردم ولی همش میگه به اندازه کافی پاسخ نداده اید! خوب بعضی چیزاش و اصلا نمیتونم پر کنم مثل ایثار کری و ... واسه شما هم اینجوری شده؟