تاریخ مصرف

arashpak

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو تالار
همیشه تاپیک های اول تازه و نو بالا میمونند !!!
و اون تاپیک هایی که دو کلام حرف حساب یا بیش از دوکلام حرف خیلی بی حساب زدند .
کلا هرچه از تاریخ تاپیک می گذره اگه کسی کسی بهش دقت نکنه هی بالا پایین میشن تا کم کم مره صفحه دوم سوم و ... الی اخر
بعد از سه چار هفته هم به یه جای نامعلوم یا اصلا حذف میشه
البته بجز اون تاپیک های که مدیر و ادمین ( جمیعا سه تا صلوات بلند ) بخوان بالا باشه
سوال اینجاست
که خواه ناخواه باید تاپیک ها حذف بشن چطور می تونیم تاریخ مصرف یه اونها را بالا ببریم؟:confused:

در اخر هم این تاپیک که داره حذف میشه رو میگذارم ..خواهش می کنم بخونید نگذارید حذف بشه اونهایی که ندارند هم تا جمله اخر بخونند پشیمون نمی شن ...http://www.www.iran-eng.ir/showthread.php?t=14856

spow

اخراجی موقت
سلام ارش جان
ببین داداشم
اگه تاپیکی بتونه مخاطبشو جلب کنه مطمئن باش بالا میمونه
ولی خب از اولشم تو این تالار همیشه بوده تاپیکایی که اختصاص داشته به کل کل یا اسپم
درهرحال
بازار مکاره ایست که اموختن دوکلمه حرف حساب وپیدا کردن دوستانی زلالتر از اب روان متاعش است
شاد باشی رفیق

vahid321

عضو جدید
کاربر ممتاز
زیاد هم جالب نبود. از این چیزا زیاد هست
با عرض معذرت:gol:

arashpak

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام ارش جان
ببین داداشم
ولی خب از اولشم تو این تالار همیشه بوده تاپیکایی که اختصاص داشته به کل کل یا اسپم
درهرحال
بازار مکاره ایست که اموختن دوکلمه حرف حساب وپیدا کردن دوستانی زلالتر از اب روان متاعش است
شاد باشی رفیق

ممنون از نظرتون
اما نیاز نیست چیزی بیاموزیم گاهی وقتها بهتر اموخته هامون محک بزنیم ...ببینیم اصلا چیزی هم اموختیم یا ...توهمه و سراب :gol:

spow

اخراجی موقت
ممنون از نظرتون
اما نیاز نیست چیزی بیاموزیم گاهی وقتها بهتر اموخته هامون محک بزنیم ...ببینیم اصلا چیزی هم اموختیم یا ...توهمه و سراب :gol:

خب سنگ محک خوبی داره
میتونی عیارسنجی کنی:gol:

ne_sh67

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون از نظرتون
حرفتون و عمیقا قبول دارم..ما همیشه حجم بالایی می آموزیم اما نهایتا متوجه میشیم که دریافتی هامون چندان نیست!!:gol:

.Soheil

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام ارش جان
ببین داداشم
مثلا نیگا تاپیک درود بر تو ای سهیل 2 شش هفته در صدر جدول golden topics بود
پس اوجور و بوجور

arashpak

عضو جدید
کاربر ممتاز

اون تاپیکی که آدرس دادی

اون تاپیک دقیقا اخرین تاپیکی بود که تو تالاردیدم صفحه 254 ...تاریخش هم اینو میگه
حتی یه نفر هم ازش تشکر نکرده بود یا پاسخ نداده بود
خواستم بگم بهتر به جای این همه تاپیک دادن کمی هم تاپیک های دیگه وگذشته رو بیشتر بخونیم .:gol:

مادر نشدی که بفهمی چی می گم :biggrin::biggrin:

vahid321

عضو جدید
کاربر ممتاز
اون تاپیک دقیقا اخرین تاپیکی بود که تو تالاردیدم صفحه 254 ...تاریخش هم اینو میگه
حتی یه نفر هم ازش تشکر نکرده بود یا پاسخ نداده بود
خواستم بگم بهتر به جای این همه تاپیک دادن کمی هم تاپیک های دیگه وگذشته رو بیشتر بخونیم .:gol:

مادر نشدی که بفهمی چی می گم :biggrin::biggrin:

دوست عزیز شکی نیست که بعضی تاپیکهای هجو خیلی بیشتر طرفدار دارند. ولی خوب این جبر روزگاره کاریش نمیشه کرد

آرش خان مگه شما مادر شدی که اینو نوشتی؟:biggrin::biggrin:

نگاه کردن به کسی که دوستش داری به این صورت نشانه اینه که ...
یعنی شما داری میگی چون مادر برا بچه پخت و پز و بشور بساب میکنه خوبه. من اینو قبول ندارم

arashpak

عضو جدید
کاربر ممتاز
حرفتون و عمیقا قبول دارم..ما همیشه حجم بالایی می آموزیم اما نهایتا متوجه میشیم که دریافتی هامون چندان نیست!!:gol:

ممنون .. دقیقا :gol:
برای همین گاهی بهتر مکثی کنیم به گذشته نگاهی کنیم کمی بیشتر فکر کنیم بعد تصمیم بگیریم

spow

اخراجی موقت
ممنون .. دقیقا :gol:
برای همین گاهی بهتر مکثی کنیم به گذشته نگاهی کنیم کمی بیشتر فکر کنیم بعد تصمیم بگیریم

ارش عزیز
زمان منتظر ما نمیمونه
پس بهتره ماهم بدوییم تا بهش برسیم
اینکه برا تاپیکی که نزدیک به سه سال پیش زده شده نظری داده نشده هزاران دلیل میتونه داشته باشه
درمورد مادر هم میتونی با یه سرچ کوتاه ببینی که چقدر تاپیک مشابه با فواصل پریودیک زده شده
مهم اینه همیشه حرفی برای گفتن وحرفی برای شنیدن باشه
موفق باشی

arashpak

عضو جدید
کاربر ممتاز

دوست عزیز شکی نیست که بعضی تاپیکهای هجو خیلی بیشتر طرفدار دارند. ولی خوب این جبر روزگاره کاریش نمیشه کرد

آرش خان مگه شما مادر شدی که اینو نوشتی؟:biggrin::biggrin:

نگاه کردن به کسی که دوستش داری به این صورت نشانه اینه که ...
یعنی شما داری میگی چون مادر برا بچه پخت و پز و بشور بساب میکنه خوبه. من اینو قبول ندارم

نه مگه گفتم مادر شدم ..گفتم تو نشدی .:warn:
من مادرم رو خیلی زود از دست دادم اما من این نتیجه رو از اون متن نگرفتم ...تازه همون پخت پزش هم با طعم و نمک عشق .و محبتی که به خانوادش و خونه داره از دست همه بر نمی اد.

ظرف نشستی که بفهمی چی میگم . این کارو دیگه کردم

arashpak

عضو جدید
کاربر ممتاز
ارش عزیز
زمان منتظر ما نمیمونه
پس بهتره ماهم بدوییم تا بهش برسیم
اینکه برا تاپیکی که نزدیک به سه سال پیش زده شده نظری داده نشده هزاران دلیل میتونه داشته باشه
درمورد مادر هم میتونی با یه سرچ کوتاه ببینی که چقدر تاپیک مشابه با فواصل پریودیک زده شده
مهم اینه همیشه حرفی برای گفتن وحرفی برای شنیدن باشه
موفق باشی

دوست خوبم
فک کنم فیلم مارمولک و دیده باشی اونجا که پرویز پرستویی تو نقش رضا مار مولک بعد از اینکه تغییر میکنه
از رو مببر میاد پایین و میگه ..الان وقتش که به جایی که بریم اون بالا بشینیم و حرف بزنیم بهتر بیام پایین بشینیم و به گفته هامون فک کنیم.

شعر هایی هستند که هزار سال پیش گفته شده اما از هر شعر نو یی نو تر ..چرا
؟

بالا