تاثیر دوستی‌های پیش از ازدواج در....

khanom-mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خانم مهندس(صنایع!!!)
شک میکنند چون نوع اشنایی و ارتباطشون جوری بوده که همه رو به شک میندازه...

بی خیال ترین ادم ها براشون قابل قبول نیست که همسرشون سابق با کسی دوست بوده....مگر اینکه طرف خودش این کاره بوده و غیرت و این چیزا واسش معنا نداره...

ولی این نوع ارتباط یعنی شروع دوستی و ختمش به ازدواج یک لحظه این فکر رو در ذهن طرفین میاره....و اونم این هست:

این خانم/اقا که به این راحتی به من(از من) شماره داد(گرفت) نکنه غیر از من هم با یکی دیگه دوست بوده؟؟؟؟

مطمئنا حرفتون منطقي و قابل قبوله اما 2 نفر كه همديگرو دوست دارن شرط اولش اينه كه بهم اعتماد داشته باشن.

يه مثال ميزنم كه شما بهتر متوجه بشيد:

مثلا خود شما اگه هميشه تو زندگي مشتركتون به طرف مقابل (حالا قبلا هم باهاش دوست بوديد و منجر به ازدواج شده يا اصلا آشنايي قبلي در كار نبوده) شك داشته باشيد اين اولين گام اشتباه تو زندگي مشتركه چرا؟ واسه اينكه طرف مقابلتونم سعي ميكنه مثل خودتون باهاتون رفتار كنه كه اين زندگي رفته رفته علاوه بر اينكه خوشي و مهر وعلاقه رو از بين ميبره شايد منجر به جدايي هم بشه .اوني كه تو زندگيش نسبت به اطرافيانش مشكوكه به نظر من ضزبه اولو به خودش زده چون هيچوقت به پيشرفتها و لذتهاي زندگيش نميرسه هميشه دلهره اينو داره كه مبادا طرف مقابلم فلان باشه يا قبلا اونطور بوده اما در آخر ميگم:

كسي كه با كسي زندگي ميكنه بايد اول خودشو درست كنه حس بد بيني و شكاكي رو ازبين

ببره بعد كه اينا رو فراموش كرد بسپرتش به طرف مقابلش .

موفق باشيد.

soha.soha

عضو جدید
کاربر ممتاز
اخ گفتی...من بالا میرم پایین میام به ملت میگم زندگی این نیست...عشق و این خرفا کشکه..زندگیه واقعی زمخت و سخت تره...

همه میگن امیر احساس نداره,امیر بد اخلاقه...

وقتی حرف از واقعیت و دنیای واقعی که دارن توش زندگی میکنند میزنی میگن خشنی:biggrin:

.................................

با rosemehr ، امیر و اون یکی که امیر گفت صنایعه موافقم
.
با هیچی که نمی شه زندگی کرد

علاقه باید باشه انا واسه آدم نه سقف می شه نه نون و آب !!!

امیر Amir

کاربر حرفه ای
مطمئنا حرفتون منطقي و قابل قبوله اما 2 نفر كه همديگرو دوست دارن شرط اولش اينه كه بهم اعتماد داشته باشن.

يه مثال ميزنم كه شما بهتر متوجه بشيد:

مثلا خود شما اگه هميشه تو زندگي مشتركتون به طرف مقابل (حالا قبلا هم باهاش دوست بوديد و منجر به ازدواج شده يا اصلا آشنايي قبلي در كار نبوده) شك داشته باشيد اين اولين گام اشتباه تو زندگي مشتركه چرا؟ واسه اينكه طرف مقابلتونم سعي ميكنه مثل خودتون باهاتون رفتار كنه كه اين زندگي رفته رفته علاوه بر اينكه خوشي و مهر وعلاقه رو از بين ميبره شايد منجر به جدايي هم بشه .اوني كه تو زندگيش نسبت به اطرافيانش مشكوكه به نظر من ضزبه اولو به خودش زده چون هيچوقت به پيشرفتها و لذتهاي زندگيش نميرسه هميشه دلهره اينو داره كه مبادا طرف مقابلم فلان باشه يا قبلا اونطور بوده اما در آخر ميگم:

كسي كه با كسي زندگي ميكنه بايد اول خودشو درست كنه حس بد بيني و شكاكي رو ازبين

ببره بعد كه اينا رو فراموش كرد بسپرتش به طرف مقابلش .

موفق باشيد.

.................................

با rosemehr ، امیر و اون یکی که امیر گفت صنایعه موافقم
.
با هیچی که نمی شه زندگی کرد

علاقه باید باشه انا واسه آدم نه سقف می شه نه نون و آب !!!

قربون ادم چیز فهم...

اما یک چیزی هست...

و اونم اینه که عمومیت داره ولی کلیت نداره...;)

soha.soha

عضو جدید
کاربر ممتاز
خانم مهندس(صنایع!!!)
شک میکنند چون نوع اشنایی و ارتباطشون جوری بوده که همه رو به شک میندازه...

بی خیال ترین ادم ها براشون قابل قبول نیست که همسرشون سابق با کسی دوست بوده....مگر اینکه طرف خودش این کاره بوده و غیرت و این چیزا واسش معنا نداره...

ولی این نوع ارتباط یعنی شروع دوستی و ختمش به ازدواج یک لحظه این فکر رو در ذهن طرفین میاره....و اونم این هست:

این خانم/اقا که به این راحتی به من(از من) شماره داد(گرفت) نکنه غیر از من هم با یکی دیگه دوست بوده؟؟؟؟

.............................

حالا اگه به راحتی ازش شماره نگرفته باشه یا شماره نداده باشه چی؟

مثلا اگه به قول خودمون راحت بهش پا نداده باشه ؟

ببین الان دیگه این حرف معنی نداره
الان که این موضوع اونقدر رواج پیدا کرده و این همه آدم با هم دوستن تو حتی اگه با اونایی که باهاشون دوست بودی هم ازدواج نکنی و بری یکی دیگه رو انتخاب کنی از کجا می تونی بفهمی که اون ...

نمی دونم چی بگم خیلی این مسئله رو پیچوندین
شک؟ راحت می تونه به وجود بیاد ..
اصلا کسی که نمی تونه با این موضوع کنار بیاد همیشه تو این دلهره هست ..
همیشه تو نمی تونی آمار کامل طرفت رو در آری اونم تو شهر به این بزرگی ..
کی به کیه؟ کی می دونه طرف چیکاره بوده؟

و به نظر من وقتی یه مدت با کسی (که به راحتی به تو شماره نداده یا ازت نگرفته) دوست باشی شاید خیلی بیشتر از کسی که باهاش دوست نبودی بتونی بشناسیش

امیر Amir

کاربر حرفه ای
.............................

حالا اگه به راحتی ازش شماره نگرفته باشه یا شماره نداده باشه چی؟

مثلا اگه به قول خودمون راحت بهش پا نداده باشه ؟

ببین الان دیگه این حرف معنی نداره
الان که این موضوع اونقدر رواج پیدا کرده و این همه آدم با هم دوستن تو حتی اگه با اونایی که باهاشون دوست بودی هم ازدواج نکنی و بری یکی دیگه رو انتخاب کنی از کجا می تونی بفهمی که اون ...

نمی دونم چی بگم خیلی این مسئله رو پیچوندین
شک؟ راحت می تونه به وجود بیاد ..
اصلا کسی که نمی تونه با این موضوع کنار بیاد همیشه تو این دلهره هست ..
همیشه تو نمی تونی آمار کامل طرفت رو در آری اونم تو شهر به این بزرگی ..
کی به کیه؟ کی می دونه طرف چیکاره بوده؟

و به نظر من وقتی یه مدت با کسی (که به راحتی به تو شماره نداده یا ازت نگرفته) دوست باشی شاید خیلی بیشتر از کسی که باهاش دوست نبودی بتونی بشناسیش
چشمای افراد...طرز برخورد ها و خیلی فاکتور های دیگه نشون میده...

زمان همه چیز رو بر ملا میکنه...

همین کی به کیه که شما میگید یک جایی طرف رو رسوا میکنه...

من گفتم راحت شماره گرفت شما میگی سخت...چرا لفظو میگیرد!!! معنیرو بفهمید...

مخلص حرف من اینه...رابطه دستی منجر به ازدواج در بهترین شرایط ادامه پیدا میکنه و در بد ترین شرایط شک خرابش میکنه...

شما به عنوان یک دختر به پسریکه به دوستت شماره میده و رفیقت میگیره..نمیگی طرف این کارست...وقتی به تو شماره میده به 100 تا دیگه هم میده..نمیگی...؟؟؟

soha.soha

عضو جدید
کاربر ممتاز
چشمای افراد...طرز برخورد ها و خیلی فاکتور های دیگه نشون میده...

زمان همه چیز رو بر ملا میکنه...

همین کی به کیه که شما میگید یک جایی طرف رو رسوا میکنه...

من گفتم راحت شماره گرفت شما میگی سخت...چرا لفظو میگیرد!!! معنیرو بفهمید...

مخلص حرف من اینه...رابطه دستی منجر به ازدواج در بهترین شرایط ادامه پیدا میکنه و در بد ترین شرایط شک خرابش میکنه...

شما به عنوان یک دختر به پسریکه به دوستت شماره میده و رفیقت میگیره..نمیگی طرف این کارست...وقتی به تو شماره میده به 100 تا دیگه هم میده..نمیگی...؟؟؟

..............................

چون شما در رابطه با کلیه دوستی ها صحبت می کردی من هم گفتم تو همه ی دوستی ها دو طرف توی سه شماره ، شماره نمی دن یا نمی گیرن

همه ی رابطه های دوستانه مثل هم شروع نمی شه که عاقبتشون مثل هم باشه ..
پس درست نیست از روی یک لفظ راجع بهش صحبت کنید

شما می گی دوستی هایی که به ازدواج ختم می شه ...

اما ما راجع به نوع دوستی شون .. رفتاشون، و به قول خود شما همون فاکتورها توجهی نشون نمی دیم

مگه توی ازدواج هایی که با دوستی شروع نشده شک وجود نداشته؟
یا همه ی شک ها به خاطر این بوده که یکی از دو طرف سابقه ی خرابی داشته؟

من به معنی حرف شما هم توجه می کنم شما فکر می کنی من دارم موضع می گیرم

من هم اینو می گم : ازدواج در بهترین شرایط ادامه پیدا می کنه و در بدترین حالت خیلی عوامل ممکنه خرابش کنه

چی بگم .. به نظر من این بحث خیلی گسترده تر از این حرفاست ..
من و شما و دوستای دیگه هر کدوم از یه دید بهش نیگا می کنیم!!!

و گاهی هم حرف همو درست متوجه نمی شیم

امیر Amir

کاربر حرفه ای

چون شما در رابطه با کلیه دوستی ها صحبت می کردی من هم گفتم تو همه ی دوستی ها دو طرف توی سه شماره ، شماره نمی دن یا نمی گیرن

همه ی رابطه های دوستانه مثل هم شروع نمی شه که عاقبتشون مثل هم باشه ..
پس درست نیست از روی یک لفظ راجع بهش صحبت کنید

شما می گی دوستی هایی که به ازدواج ختم می شه ...

اما ما راجع به نوع دوستی شون .. رفتاشون، و به قول خود شما همون فاکتورها توجهی نشون نمی دیم

مگه توی ازدواج هایی که با دوستی شروع نشده شک وجود نداشته؟
یا همه ی شک ها به خاطر این بوده که یکی از دو طرف سابقه ی خرابی داشته؟

من به معنی حرف شما هم توجه می کنم شما فکر می کنی من دارم موضع می گیرم

من هم اینو می گم : ازدواج در بهترین شرایط ادامه پیدا می کنه و در بدترین حالت خیلی عوامل ممکنه خرابش کنه

چی بگم .. به نظر من این بحث خیلی گسترده تر از این حرفاست ..
من و شما و دوستای دیگه هر کدوم از یه دید بهش نیگا می کنیم!!!

و گاهی هم حرف همو درست متوجه نمی شیم
حرف شما رو خوب متوجه میشم. موضع نمیگیرین.

ببینید اینکه کسی به دیگری شک بکنه ربطی به سابقه خراب نداره...

همینکه طرف با خودش فکر بکنه از من بهتر هم هست واین پسره یا دختره میتونسته بهتر از منو داشته باشه..نکنه الان هم مثل جووونیاش یا قبل از ازدواجش باشه...

اون موقع این فکر میشه خوره...

soha.soha

عضو جدید
کاربر ممتاز
حرف شما رو خوب متوجه میشم. موضع نمیگیرین.

ببینید اینکه کسی به دیگری شک بکنه ربطی به سابقه خراب نداره...

همینکه طرف با خودش فکر بکنه از من بهتر هم هست واین پسره یا دختره میتونسته بهتر از منو داشته باشه..نکنه الان هم مثل جووونیاش یا قبل از ازدواجش باشه...

اون موقع این فکر میشه خوره...

......................

دقیقا همینطوره

و این فکر توی هر ازدواجی ممکنه پیش بیاد
یا هر مشکل دیگه ای
چون اینکه دو نفر می خوان زیر یه سقف زندگی کنن و ممکنه انواع برخوردها یا ناراحتی ها پیش بیاد
چه اون که رابطه اش با دوستی شروع و به ازدواج ختم شده جه اونکه اینطور نبوده

امیر Amir

کاربر حرفه ای
......................

دقیقا همینطوره

و این فکر توی هر ازدواجی ممکنه پیش بیاد
یا هر مشکل دیگه ای
چون اینکه دو نفر می خوان زیر یه سقف زندگی کنن و ممکنه انواع برخوردها یا ناراحتی ها پیش بیاد
چه اون که رابطه اش با دوستی شروع و به ازدواج ختم شده جه اونکه اینطور نبوده
ولی قبول کن رابطه ای که به ازدواج ختم میشه...عاقبت خوشی نداشتن...

نمونه های زیادی دوستان خودم که وکیل هستند برام گفتند.

حرف بابا امیر رو گوش کن
;)

soha.soha

عضو جدید
کاربر ممتاز
ولی قبول کن رابطه ای که به ازدواج ختم میشه...عاقبت خوشی نداشتن...

نمونه های زیادی دوستان خودم که وکیل هستند برام گفتند.

حرف بابا امیر رو گوش کن
;)

............................

یعنی تو می خوای یه دختری رو ببینی .. راجع بهش تحقیق کنی و بهش پیشنهاد بدی؟

!!!

چی بگم!!!:confused:

.

باشه حالا که اصرار می کنی..
اما کی بابا شدی مارو خبر نکردی؟
ببین نشدااا
جدیدا خیلی پنهان کاری می کنی:cry:

:biggrin:;)

با این حال بازم میگم....

خیلی خب بابا نمیگم:biggrin:

ولی دوستات خواستن اذیتت کنن که دنبال این چیزا نریااا
باور کن

امیر Amir

کاربر حرفه ای
............................

یعنی تو می خوای یه دختری رو ببینی .. راجع بهش تحقیق کنی و بهش پیشنهاد بدی؟

!!!

چی بگم!!!:confused:

.

باشه حالا که اصرار می کنی..
اما کی بابا شدی مارو خبر نکردی؟
ببین نشدااا
جدیدا خیلی پنهان کاری می کنی:cry:

:biggrin:;)

با این حال بازم میگم....

خیلی خب بابا نمیگم:biggrin:

ولی دوستات خواستن اذیتت کنن که دنبال این چیزا نریااا
باور کن

متوجه نشدم؟

امیر Amir

کاربر حرفه ای

منظورم اینه که می خوای یکیو پیدا کنی که با کسی دوست نبوده

و خودت هم با اون دوست نبودی..

بری خواستگاری

و زندگی مشترک

؟
منم جز ادمایی که اندازه خودم و قد خودم توی جامعه گشتم...سر کش به تمام معنا...اهل دوستی و دوست دختر ولی نه هر کاری...اما...

به روند خواستگاری و سنت اعتقاد دارم,من به دختر نگاه کنم میتونم بفهمم چه کارست..

soha.soha

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم جز ادمایی که اندازه خودم و قد خودم توی جامعه گشتم...سر کش به تمام معنا...اهل دوستی و دوست دختر ولی نه هر کاری...اما...

به روند خواستگاری و سنت اعتقاد دارم,من به دختر نگاه کنم میتونم بفهمم چه کارست..

..................................

بابا اعتماد به نفس ...:w17:

خب اون چی؟
تو خودت اهل دوستی و دوست دختر بودی اما دوست نداری اون اهلش بوده باشه؟

امیر Amir

کاربر حرفه ای
..................................

بابا اعتماد به نفس ...:w17:

خب اون چی؟
تو خودت اهل دوستی و دوست دختر بودی اما دوست نداری اون اهلش بوده باشه؟
وقتی جوون بودم...اهلش بودم...اون محض کنجکاوی...
ولی حالا که سن به سر اومده و بابا شدم دیدم که زن موجود مجهولی نیست....موجود مهبت پذیر و پاکیه...

اما ارزش نداره دیگه بری بشناسیش...چون شناخته شدست;)

soha.soha

عضو جدید
کاربر ممتاز
ولی حالا که سن به سر اومده و بابا شدم دیدم که زن موجود مجهولی نیست....موجود مهبت پذیر و پاکیه...

این جواب من بود؟
یا کس دیگه!!!

:w20:

نمی دونم ..
به هر حال تو بهش می گی محض کنجکاوی اهلش بودی؟
خب به نظرت این حرفا باعث می شه اون تو زندگیتون بهت اعتماد داشته باشه و تو برخلاف زندگی هایی که با دوستی شروع شده زندگی آرام و پایداری داشته باشی؟

امیر Amir

کاربر حرفه ای

این جواب من بود؟
یا کس دیگه!!!

:w20:

نمی دونم ..
به هر حال تو بهش می گی محض کنجکاوی اهلش بودی؟
خب به نظرت این حرفا باعث می شه اون تو زندگیتون بهت اعتماد داشته باشه و تو برخلاف زندگی هایی که با دوستی شروع شده زندگی آرام و پایداری داشته باشی؟
من گناهی در حین ارتباطم مرتکب نشدم که بخوام نگران عاقبتش باشم. دوستهای من مشتی شکست خورده عشقی بودند که من بیشتر مدد کار و روانکاو اونا بودم تا دوست پسر(مشتی روانی منزوی که وقتی به من رسیدند نابود بودند)

;):biggrin:قرار نیست کسی از گذشته من با خبر بشه;):biggrin:

soha.soha

عضو جدید
کاربر ممتاز
من گناهی در حین ارتباطم مرتکب نشدم که بخوام نگران عاقبتش باشم. دوستهای من مشتی شکست خورده عشقی بودند که من بیشتر مدد کار و روانکاو اونا بودم تا دوست پسر(مشتی روانی منزوی که وقتی به من رسیدند نابود بودند)

.....................................

:eek:

.

:eek:

.

خب ...
خوبه
پس زندگی موفق و سرشار از اعتمادی خواهی داشت!!!;)

zarnaz_a

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز

چرا انقردر چرند میگی تو... میشه بگی اسم بچت چیه؟؟؟
در جواب اون کنجکاویه هم باید بگم هم شما هم همه آقایون که این فکرو میکنن باید بدونن اون دختره همه به خاطر همین کنجکاویه احتمالا با یکی دوست شده بوده. اگر نه مگه مغز خر خورده که خودشو با این موجودات مجهول و سخت درگیر کنه.:razz:

soha.soha

عضو جدید
کاربر ممتاز

راست میگیاااااا:eek:
انگار کم آوردم
وای خدایا حالا چیکار کنم:cry:
:biggrin::w15::w15:

خودتم می دونی که نمی شه (زندگی سرشار از..)

خب البته روش درستیو پیش گرفتی این جمله (کم آوردی نه؟) راه خوبیه واسه اینکه به نظر برسه طرفت کم آورده نه تو:biggrin:

ادامه بده من هم چند بار می کم وای وای چرا من کم آوردم دیگه همه بجه ها باور می کنن تو بردی
خوبه؟:w15:

1
2
3
شروع;):biggrin:

امیر Amir

کاربر حرفه ای
چرا انقردر چرند میگی تو... میشه بگی اسم بچت چیه؟؟؟
در جواب اون کنجکاویه هم باید بگم هم شما هم همه آقایون که این فکرو میکنن باید بدونن اون دختره همه به خاطر همین کنجکاویه احتمالا با یکی دوست شده بوده. اگر نه مگه مغز خر خورده که خودشو با این موجودات مجهول و سخت درگیر کنه.:razz:

عزیزان من حالا میخوایید چیو ثابت کنید....

بابا امیر پیر شده اینقدر اذیتش نکنید....

من زنمو دوست دارم.:biggrin:..دوست دختر هامم که گفتم چیا بودند.

karo7

اخراجی موقت

قبول دارم که قرار نیست کسی از گذشته تو و یا ... ت و یا هر کسه دیگه ای آگاه بشه وگرنه بیشتر ازدواج ها در ایران به هم می خورد. چون ما ایرانی ها فقط دوست داریم خودمون همه چیز رو تجربه کنیم و این تجربه ها هم از نظر خودمون فقط کنجکاوی بوده!!! ولی خوب همسر ما و دیگران هیچ حقی برای کنجکاوی کردن ندارند!!! درسته!!! کار اونا گناه و کار ما کنجکاویه!!! واقعا فرهنگ و تفکر زیبایی داریم!!!

somayeh_2

عضو جدید
به نظر من ارزش دوستی خیلی بالاتر از این حرفهاست ,کسی که دوست می شه ارزش اون رو می دونه با احساساتش جلو اومده چرا باید به خاطر اینکه به ازدواج ختم بشه یا نشه یا اینکه فکر کنیم کار ناشایستی کردیم خرابش کنیم ؟

امیر Amir

کاربر حرفه ای
قبول دارم که قرار نیست کسی از گذشته تو و یا ... ت و یا هر کسه دیگه ای آگاه بشه وگرنه بیشتر ازدواج ها در ایران به هم می خورد. چون ما ایرانی ها فقط دوست داریم خودمون همه چیز رو تجربه کنیم و این تجربه ها هم از نظر خودمون فقط کنجکاوی بوده!!! ولی خوب همسر ما و دیگران هیچ حقی برای کنجکاوی کردن ندارند!!! درسته!!! کار اونا گناه و کار ما کنجکاویه!!! واقعا فرهنگ و تفکر زیبایی داریم!!!

سلام
مهندس این هم نوعی خودخواهی هست دیگه...;)

اینم یک جورشه...شما به بزرگی خودتون ببخشید

canopus

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام.این جا هر عزیزی یک موضوعی را مطرح کرده.میشه بپرسم: هدف اصلی این تاپیک چیست؟

امیر Amir

کاربر حرفه ای
سلام.این جا هر عزیزی یک موضوعی را مطرح کرده.میشه بپرسم: هدف اصلی این تاپیک چیست؟
در کل من مورد اتهام بودم و روی صندلی زیر نور چراغ 100 نشسته بودم و به سوالات دختران دم بخت گوش میکردم

و جوابهای دندان شکن میدادم;)

canopus

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
اخی....
حالا حالت خوب است؟چرا شما؟؟!!!

rosemehr87

عضو جدید
خوب به به چشمم روشن
این دیگه ته خودخواهی آقایونه چه طور شماها باید آمارطرفتون را دربیاری که پاکع پاک باشه بعد شما می گی که هیچ کس نباید بفهمه که من قبلا چی کار می کردم چه طور یه خانوم باید مواظب رفتار عفت و پاک دامنیه خودش باشه بعد شما آقایون هر کاری که دوست دارید باید انجام بدین
به نظر من همانطوری که یه زن باید مواظب اعمال و رفتار خودش باشه یه مرد هم باید به همون اندازه مواظب باشه
تادر آینده نه از طرف خانوم و نه از طرف آقا مشکلی پیش نیاید

rosemehr87

عضو جدید
و اما این دوستی های قبل از ازدواج در صورتی درست و خوبه که هر دو طرف به یکی از افراد خانواده بگند مثلا پسره به خواهری ،مادری (مخصوصا مادر )و دختره هم همین طور
ولی رابطه شون نباید دوستی باشه یه جوری همدیگر را زیر نظر بگیرند ببینند از نظر اجتماعی و رفتاری در همه وقت ها با شما جور در میاد یا نه اگه این جوری باشه اشنایی قبل از ازدواج اشکالی نداره
همگی خوشبخت بشید:gol::heart::gol:

بالا