ـ تئوری های خردکردن: در علم مقاومت مصالح جسم مورد اندازه گیری تحت شرایط و عوامل متغیر خارجی با خاصیت فیزیکی و مکانیکی مشخص بررسی میشود امّا در خرد کردن اجسام با کمک خاصیت فیزیکی مواد، اجسام در حالت های مختلف خرد میشوند.
ـ قوانین خرد کردن
۱- قانون کیک ۲- ریتینگر ۳- باند
۱- قانون کیک: مقدار انرژی که حرف تغییر شکل دادن جسم می شود. متناسب با وزن یا حجم است و به ابعاد آن ربطی ندارد و فقط به خواص ذاتی جسم مربوط است( انرژی لازم متناسب با کاهش حجم ذرات مورد نظر است)

۲- قانون ریتینگر: این قانون از بین تئوری های موجود در زمینه های خرد کردن قدیمی تر و قابل قبول تر است به اساس این نظریه مقدار کار و انرژی مصرف شده ی لازم برای خرد کردن سنگ ها متناسب با سطوح جدیدی است که به وجود میآید و با افزایش سطوح خارجی نسبت مستقیم دارد

S۱: مساحت ذرات محصول نهایی
S۲:مساحت ذرات ابتدائی
K۱: عدد ثابت
E: انرژی ورودی
ـ قوانین خرد کردن
۱- قانون کیک ۲- ریتینگر ۳- باند
۱- قانون کیک: مقدار انرژی که حرف تغییر شکل دادن جسم می شود. متناسب با وزن یا حجم است و به ابعاد آن ربطی ندارد و فقط به خواص ذاتی جسم مربوط است( انرژی لازم متناسب با کاهش حجم ذرات مورد نظر است)

۲- قانون ریتینگر: این قانون از بین تئوری های موجود در زمینه های خرد کردن قدیمی تر و قابل قبول تر است به اساس این نظریه مقدار کار و انرژی مصرف شده ی لازم برای خرد کردن سنگ ها متناسب با سطوح جدیدی است که به وجود میآید و با افزایش سطوح خارجی نسبت مستقیم دارد

S۱: مساحت ذرات محصول نهایی
S۲:مساحت ذرات ابتدائی
K۱: عدد ثابت
E: انرژی ورودی