دیوید هالیدی، رابرت رزنیک، جرل واکر، توماس ، لیتهلد، مورتیمر و... نخستین نامهایی است که بسیاری از دانشجویان دانشکده های علوم پایه و فنی و مهندسی، در روزهای نخست ورود به دانشگاه با آن مواجه میشوند. دانشجویان دانشکده های علوم پایه و فنی و مهندسی و بصورت دقیق تر مکانیک در ادامه تحصیلات شان ، با گذراندن دروس معادلات دیفرانسیل، ریاضی مهندسی، استاتیک، دینامیک، مقاومت مصالح، طراحی اجزاء ماشین، ترمودینامیک، مکانیک سیالات، به تدریج با نام های بی یر جانسون، سنجل، فاکس، استریتر، مریام، پوپوف ، شیگلی، اسپاتز، زونتاگ، بورگناک، هولمن ، ون وایلن و ... آشنا خواهند شد.
این نویسندگان اهل کدام کشورها بودند؟ چه خدمات و پژوهش هایی انجام دادند؟ در قید حیات اند یا اینکه اساساً مربوط به دوران معاصر نیستند؟ غالباً پاسخ این پرسش ها را نمی دانیم. در این نوشتار زندگینامه و آثار تعدادی از این بزرگان را بررسی خواهیم کرد.

وی پس از 35 سال تحقیق و تدریس در زمینه ترمودینامیک، سرانجام در 31 دسامبر 1998 بازنشسته شد. پروفسور زونتاگ در سال 1956 کارشناسی، در 1957 کارشناسی ارشد و در 1961 دکتری خود را در رشته مهندسی مکانیک از دانشگاه میشیگان اخذ نمود.وی در سال 1961 بعنوان استادیار دپارتمان مهندسی مکانیک این دانشگاه به تدریس مشغول گردید و در سال 1963 و نهایتاً 1967تا درجهءاستاد تمامی ارتقاء یافت. زونتاگ طی سالهای 1982 تا 92 در سمت مدیر دانشکده مهندسی مکانیک این دانشگاه به ادامه تدریس و پژوهش پرداخت. پژوهش های پروفسور زونتاگ عمدتاً در زمینهء ترمودینامیک و معادلات حالت ترمودینامیکی، تابع هلمهولتز، سیستم های سرمایشی، بوده و همچنین او در تالیف کتاب ارزشمند ترمودینامیک مهندسی سهم بسزایی داشته است. وی در سال 2010 درگذشت.


