هیشکی :w18::w18:
Nimitzo عضو جدید کاربر ممتاز Jul 10, 2010 #99 ...atishpare گفت: دلم واسه نيمي تنگيده... کلیک کنید تا باز شود... خودت گفتی نیام
Nimitzo عضو جدید کاربر ممتاز Jul 10, 2010 #101 ...atishpare گفت: من کی گفتم نیای؟ کلیک کنید تا باز شود... اون موقع
l0ve.s0ng کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jul 10, 2010 #102 ههههههههههههههههههه.حالا اینقدر گریه کن تا خسته شی...
Nimitzo عضو جدید کاربر ممتاز Jul 11, 2010 #103 ...atishpare گفت: ههههههههههههههههههه.حالا اینقدر گریه کن تا خسته شی... کلیک کنید تا باز شود... زرشک . گریه نمیکنم
...atishpare گفت: ههههههههههههههههههه.حالا اینقدر گریه کن تا خسته شی... کلیک کنید تا باز شود... زرشک . گریه نمیکنم
l0ve.s0ng کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jul 11, 2010 #104 تو میتونییییییییییییییییی.جلوی خودتو نگیر من میدونم که الان دوست داری بزنی زیر گریه
Nimitzo عضو جدید کاربر ممتاز Jul 11, 2010 #105 ...atishpare گفت: تو میتونییییییییییییییییی.جلوی خودتو نگیر من میدونم که الان دوست داری بزنی زیر گریه کلیک کنید تا باز شود... اتفاقا اصلا حس و حال گریه ندارم
...atishpare گفت: تو میتونییییییییییییییییی.جلوی خودتو نگیر من میدونم که الان دوست داری بزنی زیر گریه کلیک کنید تا باز شود... اتفاقا اصلا حس و حال گریه ندارم
Nimitzo عضو جدید کاربر ممتاز Jul 11, 2010 #108 ...atishpare گفت: پس همون سیگارتو بکش.بچه ی بد کلیک کنید تا باز شود... دعوا نکنا
Nimitzo عضو جدید کاربر ممتاز Jul 11, 2010 #110 ...atishpare گفت: دعوا نکردم.کی جرات داره دعوا کنه اخه.خشن!!! کلیک کنید تا باز شود... آفرین
l0ve.s0ng کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jul 13, 2010 #118 Nimitzo گفت: آتیش پاره کلیک کنید تا باز شود... akhey.nalahat nabash man oomadam
Nimitzo عضو جدید کاربر ممتاز Jul 13, 2010 #120 ...atishpare گفت: akhey.nalahat nabash man oomadam کلیک کنید تا باز شود... از نگرانی در اومدم فارسی تایپ کن تا اخطار نگرفتی
...atishpare گفت: akhey.nalahat nabash man oomadam کلیک کنید تا باز شود... از نگرانی در اومدم فارسی تایپ کن تا اخطار نگرفتی