درسته بچه های شیمی عزیز هستن ولی یادتون نره فقط معماریاااااااااااااااااااا را عشق است

به نظز من it ها فعال ترن چون كمتر اومئن تالاراي ديگه كه راي بدن سرشون تو تالار خودشون گرمه
ما فضا نمی خواییم روی زمینم کار میکنیم:دی![]()
یک شیمیست واقعی فضای کارش ذهن خلاقشه عزیزمدوتا بشر میخواد و چند تا ماده، حالا تو هر جایی تا دنیا رو بترکونه...
![]()
من رای سفید میندازم
سون بابا سهلام منو دعبت کلده پس هولا سیمیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی فخط مهندسی سیمی![]()
من قبول ندارم نی نی سنش به رای دادن نرسیدهسلام عزیزم
عشق منی دستت درست
ملسییییییییییییییییییییی ما چاکلییییییییییمسلام عزیزم
عشق منی دستت درست
من قبول ندارم نی نی سنش به رای دادن نرسیده![]()
salam 0o0o0omrannnnnnnnدرسته بچه های شیمی عزیز هستن ولی یادتون نره فقط معماریاااااااااااااااااااا را عشق است![]()
سنام بابا پهنااااااااااااام بیا یه سیمی ها رای بده به خاطل بابا سهلامراي گيري تا ساعت 3 بامداد تمديد شد
ملسی نگینیییییییییییییییییییییییییسلام معلومه مهندسی شیمی..![]()
من رای سفید میندازم
اومدم گلم.سنام بابا پهنااااااااااااام بیا یه سیمی ها رای بده به خاطل بابا سهلام
ملسی نگینییییییییییییییییییییییییی
به به بچه های مهندسی شیمی
اینجا زیارتتون میکنیم.
بله بله ما حباسمون هست...هولااااااااااااااااااااااا سیمی دوتا بیستلههههههههههههههههههههههه
خوبه ما 24 ساعت تو تاپیک هستیم.
بله بله ما حباسمون هست...هولااااااااااااااااااااااا سیمی دوتا بیستلههههههههههههههههههههههه
بابا سهلامم بلنده میسههههههههههههههههههههه هولاااااااااااااااااااااااااااا به همه سیمیست هاااااااااااااااااااااااا![]()
نی نی خاهس میتونه به سیمی رای بده باسه؟ وگلنه نی نی این سکلی میسههه من مال هیچ کودوم نیستم رای هم نمیدم.![]()