بیا تو اگه موافقی یه آمین بگو

mehdi.chem

مدیر تالار شیمی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
خدایا توی این شب عید همه هموطنامو ببخش و اونا رو به همه آرزوهاشون برسون، به همه هم وطنام یه زندگی شاد و آروم هدیه کن...ممنون:redface:

اما خدایا این همه حرفم نیست...تو این شب عید...خدایا...
خدایا لعنت کن همه اونایی که حق شاد بودن رو از ما گرفتن، همه اونایی که رابطه گرم خونواده ها رو از ما گرفتن، همه اونایی که زندگی ما رو به روزمرّگی کشوندن، لعنت کن اونایی که ندادن حق مردم رو عدالت میدونن، لعنت کن تمام اونایی که پله های کاخشون از کمرهای خم شده پدرای ماست، لعنت کن همه اونایی که بنده هایی که تو بهشون کرامت دادی رو مجبور به فروش کرامت و غزتشون کردند، خدایا لعنت کن اونایی که حق آرزو کردن رو از جوونای ما گرفتن، اونایی که دینمون رو از شدت ظلم و بی عدالتی کم رنگ کردن، اونایی که ایمان مردم رو گرفتن...

خدایا تو این شب عید لعنت کن همه اونایی که لبخند رو از رو لب هم وطنای من گرفتن، حق زندگی با عدالت و آروم رو از ما گرفتن

آخرین ویرایش:

مهربان

کاربر فعال تالار شیمی ,
کاربر ممتاز
عموی من اهل نفرینه؟؟
نفرینو دوست ندارم، حتی برای دشمن:(
اینا واقعیت، قبول، اما با لعنت فرستادن گره از مشکلی باز میشه؟؟؟
عمو بیا بگیم هدایت کن
که حداقل امید به گشایش داشته باشیم
:gol:

mehdi.chem

مدیر تالار شیمی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
عموی من اهل نفرینه؟؟
نفرینو دوست ندارم، حتی برای دشمن:(
اینا واقعیت، قبول، اما با لعنت فرستادن گره از مشکلی باز میشه؟؟؟
عمو بیا بگیم هدایت کن
که حداقل امید به گشایش داشته باشیم
:gol:

یه وقتایی نفرین لازم تره، اون وقت، وقتیه که یه فرد (یا افرادی) دشمنی خودشون رو با مردم که ولی نعمت اونان نشون میده، وقتی که داره تیشه به ریشه دین و مملکت اسلامیو ایمان مردم میزنه، آره اینجور وقتا لعن هم لازمه چرا که اینا میشن دشمن اسلام و اهل بیت و این قضیه مشهوره که یه نفر دو تا پیراهن برد پیش امام صادق (ع) و گفت یکی رو با صلوات دوختم و دیگری رو با لعن بر دشمنان شما، امام پیرهنی که با لعن دوخته شده بود رو انتخاب کرد و گفت اینو بیشتر دوست دارم.
ولی اینجوریم میگیم:
خدایا، همه اونایی که به مردم شر میرسونن و حق مردم رو دریغ میکنند و آسایش رو از اونا میگیرن رو چنانچه هدایت میشن، هدایت کن درغیر این صورت شرشون رو کم کن

مهربان

کاربر فعال تالار شیمی ,
کاربر ممتاز
یه وقتایی نفرین لازم تره، اون وقت، وقتیه که یه فرد (یا افرادی) دشمنی خودشون رو با مردم که ولی نعمت اونان نشون میده، وقتی که داره تیشه به ریشه دین و مملکت اسلامیو ایمان مردم میزنه، آره اینجور وقتا لعن هم لازمه چرا که اینا میشن دشمن اسلام و اهل بیت و این قضیه مشهوره که یه نفر دو تا پیراهن برد پیش امام صادق (ع) و گفت یکی رو با صلوات دوختم و دیگری رو با لعن بر دشمنان شما، امام پیرهنی که با لعن دوخته شده بود رو انتخاب کرد و گفت اینو بیشتر دوست دارم.
ولی اینجوریم میگیم:
خدایا، همه اونایی که به مردم شر میرسونن و حق مردم رو دریغ میکنند و آسایش رو از اونا میگیرن رو چنانچه هدایت میشن، هدایت کن درغیر این صورت شرشون رو کم کن
اینو قبول دارم:gol: