یه کلمه میگفتی کم اوردم بهتر بود![]()
نازیمن کم آوردمنه بابا........خواب دیدی؟
![]()
نازی
حالا گریه نکن
شاید یه بار من کم بیارم شاید....
کار من یکی دیگه از دعا گذشته !
اگه خود خدا هم بیاد جای من امتحان بده من پاس کن نیستم...
نوشابم واست میخرم کوچولووووقت کردی یه کم واسه خودت نوشابه باز کن![]()
سوسبچه شلوغ........
فکر کردین می ذاریم مهد کودک شما از مال ما جلو بزنه![]()
بچها توجه کردید تمام مهندسین معمار شوخ هستند ایول تمام معمارها خیلی با حالیمسلام
مگه مهد کودکم واحدی شده؟![]()
الاهم شا فی کل مریضبچه هااااااااااا عاجزانه درخواست داررم واسه من به طور ويججججججه دعا كنيد!!!
آخه به دلم برات شده مشلوط ميشم!!![]()
آبجی ما معدنیمااااابچها توجه کردید تمام مهندسین معمار شوخ هستند ایول تمام معمارها خیلی با حالیم![]()
نوشابم واست میخرم کوچولووو![]()
بچها توجه کردید تمام مهندسین معمار شوخ هستند ایول تمام معمارها خیلی با حالیم![]()
الاهم شا فی کل مریض
اینم دعا برو حالشو ببر
آفرین دارید را میفتید موج مثبت بفرسی بچها یکم از این یاد بگیرید من که خودم کشتم آخر این مهد کودکی زود تر از شما یاد گرفت یک کارت صد آفرین برات کنار میذارمنازی بمیلم........
نه تو می تونی من می دونم![]()
باشهنوشابه دوست ندالمولی چون تویی باشه کوکا کولا باشه از اونایی که داراشون پیک می کنه
چاکر آبجی جون معمار خودم بلم الهی
محمد رضا که معماری نیست![]()
آبجی ما معدنیمااااا![]()
آفرین دارید را میفتید موج مثبت بفرسی بچها یکم از این یاد بگیرید من که خودم کشتم آخر این مهد کودکی زود تر از شما یاد گرفت یک کارت صد آفرین برات کنار میذارم![]()
ببخشیبد من اشتباه امدم درستش کنم بزنم معدنی ها هم همین طور ولی شما فرصت ندادید اشتباه کردم یک شکلات میخرم آشتی کن تازه موج مثبت میدم تو امتحانات موفق بشی قبولآبجی ما معدنیمااااا![]()
قبوله آبجییییییببخشیبد من اشتباه امدم درستش کنم بزنم معدنی ها هم همین طور ولی شما فرصت ندادید اشتباه کردم یک شکلات میخرم آشتی کن تازه موج مثبت میدم تو امتحانات موفق بشی قبول![]()
ببین بهش بگو نزن من که معذرت خواهی کردم الان هرچی بلد با این سر زدن از بین رفت بسه دیگه بگو بهش 3 صفحه است که داره میزنه اشتباه کردم بچه که زدن نداره کم مونده بیاد منا بزنهای وای مردم از خنده
خوب اشتباه شد نزن ای وای بچه خل بود خل تر شد
اصلا گل تر از بچه های معدن نیست خوبه![]()
ای وای مردم از خنده
خوب اشتباه شد نزن ای وای بچه خل بود خل تر شد
اصلا گل تر از بچه های معدن نیست خوبه![]()
ببین بهش بگو نزن من که معذرت خواهی کردم الان هرچی بلد با این سر زدن از بین رفت بسه دیگه بگو بهش 3 صفحه است که داره میزنه اشتباه کردم بچه که زدن نداره کم مونده بیاد منا بزنه![]()
![]()
سلام بچه های سبز گل گلاب
جون هرکی که دوسش دارین واسمون دعا کنید امتحانامونو همه پاس بشیم
وگرنه میریم عقده ای میشیم و بعد بسیجی میشیمااااااااا
هر کی دعا نکنه احمدی بوس کرده
اونم بوس آب دار هاهه هاهاهاهاها
همراه با مخلفات(مف تف مو پشم کرک چوش و ........)
سلام بچه های سبز گل گلاب
جون هرکی که دوسش دارین واسمون دعا کنید امتحانامونو همه پاس بشیم
وگرنه میریم عقده ای میشیم و بعد بسیجی میشیمااااااااا
هر کی دعا نکنه احمدی بوس کرده
اونم بوس آب دار هاهه هاهاهاهاها
همراه با مخلفات(مف تف مو پشم کرک چوش و ........)
آفرین دارید را میفتید موج مثبت بفرسی بچها یکم از این یاد بگیرید من که خودم کشتم آخر این مهد کودکی زود تر از شما یاد گرفت یک کارت صد آفرین برات کنار میذارم![]()
همه شناختنت![]()
بچهای موج مثبت شب خوش من رفتم موفق باشید همگی بای![]()
بیبن دیشب من رفتم چقد پشت سر من حرف زدن.........
سلام
خدافظ![]()
دعا
من امتحان ندارم ولی برای همتون دعا میکنم عالی امتحان بدید.خدایا خدایااااااااااااااااااااااااااااااا....................
من امتحان ندارم ولی برای همتون دعا میکنم عالی امتحان بدید.خدایا خدایااااااااااااااااااااااااااااااا....................