بیاین موضوع بدین بحث کنیم

uraniburg

عضو جدید
میشه من یه سوال بپرسم؟خیلی رفتم دنباله جوابش ولی خوب قانع شدن سخته چرا خدا آدمارو خلق کرد؟اصلا چرا مارو خلق کرد که این همه آزمایشمون کنه؟

مارو؟!
نظر خودتون چیه؟

بچه ها چقد به عدالت معتقدین؟و چقد تو زندگیتون عادل هستین؟

یا خدایی هست
یا نیست
اگه هست به نظر من همه چیزو میلیمتری کنار هم قرار داده و بعد از مرگی هم هست و جاودانه ایم و برای هدف نهاییمون باید این شرایطو می داشتیم (البته منظورم بهشت و جهنم نیست که پاداش و عذا بده بهمون اصلا)
اگرم نیست که ...

Elmira2010

عضو جدید
کاربر ممتاز
المیرا باهات موافقم انگار دیگه تعهد معنایی نداره تا میخوای بگی این کارا اشتباه همه دم از عشق گمشده و یه بار بیشتر زندگی نمیکنی و لذت ببرو روشن فکری میزنن من دلیل این همه خیانت نفهمیدم امیدوارم خدا یه راه نجاتی پیش پای مردم بذاره
به زنشون خیانت میکنن وتنهادلیلشون اینه که قبلایکی دیگه رومیخاستم وبهش نرسیدم
خب آقاجان اگه اون دخترودوست داشتی واسه چی بخاطرش تلاش نکردی که حالابعدازسالهابایدزخمشوزن وبچه ات بخورن
ازاینورمیگن دوستیهای قبل ازازدواج بده وفرداطلاق و...میاره،ازاینوربه لحاظ عقل ازدواج میکنن وبعدهابخاطرهمون دوستیهاخیانت میکنن
ای خداااااااااااااااااااااا:w06:

sara-z-a

عضو جدید
مارو؟!
نظر خودتون چیه؟

یا خدایی هست
یا نیست
اگه هست به نظر من همه چیزو میلیمتری کنار هم قرار داده و بعد از مرگی هم هست و جاودانه ایم و برای هدف نهاییمون باید این شرایطو می داشتیم (البته منظورم بهشت و جهنم نیست که پاداش و عذا بده بهمون اصلا)
اگرم نیست که ...

من نگرفتم اخرشوشو

المیرا باهات موافقم انگار دیگه تعهد معنایی نداره تا میخوای بگی این کارا اشتباه همه دم از عشق گمشده و یه بار بیشتر زندگی نمیکنی و لذت ببرو روشن فکری میزنن من دلیل این همه خیانت نفهمیدم امیدوارم خدا یه راه نجاتی پیش پای مردم بذاره
واقعا درسته

شروین 63

عضو جدید
همه همینجورن گناهشونوموجه میکنن
همون دوست خودم میگفت مامان بابام بهم توجه نمیکنن واسه همین میرم سراغ پسرادرصورتی که تک فرزندبودوامکانات همه جوره براش فراهم بود
یه طرفه هیچ وقت به قاضی نرو اجی المیرا
من هیچ وقت خودمو جای بقیه نمیذارم ونمیگم خاک توسر طرف چرا اینکاروکرد
همیشه اینومیگم اگه جای اون بودم شایدمن الان وضعی بدتر ازاون داشتم

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
کاشکی همه این حس روپیدا کنن;)

خیلی قبول دارم این یکی رو
من برام پیش اومده ازیکی متنفر بودم وباهاش نمیساختم انقدبهم خوبی کرد که کلا دیدم نسبت بهش عوض شد ورفتار من باهاش بهتر ازاون شد
حالا این درسی شده واسم ;)

اگه میشد که خوب بود

sara-z-a

عضو جدید
خب آقاجان اگه اون دخترودوست داشتی واسه چی بخاطرش تلاش نکردی که حالابعدازسالهابایدزخمشوزن وبچه ات بخورن
ازاینورمیگن دوستیهای قبل ازازدواج بده وفرداطلاق و...میاره،ازاینوربه لحاظ عقل ازدواج میکنن وبعدهابخاطرهمون دوستیهاخیانت میکنن

به این میگن زور خانواده
اگه خانواده از همون اول بچه رو درس تربیت کنه و فقط به فکر مادیات نباشه و به عواطف هم توجه کنه بعد اون بچه به طرف کسی کشیده نمیشه وداخر میتونن اون همسری رو براش بگیرن که خودشون میخوان

Elmira2010

عضو جدید
کاربر ممتاز
امکانت مادی با عاطفی فرق داره اون توجیح نیست دلیله کار
ما هم نمیگیم کارشون درسته اما هر کاری یه دلیلی داره
خب دلیلشون غیرموجه مثلایه دختری میشناسم که15ساله بایه اقایی ارتباط داره وتنهادلیلشم ازدواجه
پسره زمان مجردیش بهش قول ازدواج داده وبرپایه اون ارتباط برقرارکردن مرده 2تازن میگیره امادختره دیوونه تاالان که35سالشه باوعده ووعیداون آقاازدواج نکرده وارتباطشم قطع نمیکنه این دلیل موجهه؟؟

میدونی من خودم تغییر کردم وبه خیلی چیزا رسیدم با همه جور ادمم بودم
یکی از دوستا قدیمیم
همه میگفتن بلانسبت لاشی تر این نمیشه پیدا کرد گوشیش اینقداسم دختر توش بود بهش میخندیدیم میگفتیم انگار گوشی یه دختردستشه
ازاون هفت خطاش
ولی من میشناختمش از قبل یه ادم ساده ای بود که به خاطر سادگی زیادش عاشق یه دختری شده
دختره بعداز کلی خندیدن بهش گذاشتتش کنار
پسر هم ازاون روز اونور سکه شده
وقتی باهاش میحرفم میبینم ته دلش هیچی نیس بعضی اوقات از خرد شدن قدیمش میگه
میگه این دخترا که باهامن خودشون میخوان که گول بخرن مثه گذشته من وحقشونه
نمیگم کارش درسته یا نه برداشتش ودیدش عوض شده وگرنه ته دلش پاکه اینو حاضرم قسم بخورم چون خیلی چیزا ازش دیدم که دلیل بر پاکیه دلشه
فقط دیدش خراب شده
ولي درست نيست كه اينجور رفتار كرد

uraniburg

عضو جدید

خدا؟!
چرا خدا؟
شما خودتون اختیار دارینپس خودتون میتونین خوب و وفادار باشین به هیچکس هم کاری نداشته باشین و اگر اختیار نداشتین و شرایطی پیش اومد که هیچ اختیاری نداشتین دلیلی برای سرزنش نیست!

شمام بازی

امکانت مادی با عاطفی فرق داره اون توجیح نیست دلیله کار
ما هم نمیگیم کارشون درسته اما هر کاری یه دلیلی داره

البته شرایط خیلی پیچیده تر از ایناس
مثلا به نظر شما رنگ آبی یی که شما میبینینو چجوئری میشه ثابت کرد که منم آبی میبینم و نارنجی نمی بینم؟!

شروین 63

عضو جدید
اصلا قبول ندارم
اگه زنه خوب باشه
اگه دوست دختر قبلیش حوری هم باشه بیخیالش میشه
زنه یه جا کارش میلنگیده پسره شروع میکنه به مقایسه کردنه زنش با اون دوست دختره قدیمیش
اگه عاشق زنش باشه وزنه کارشو بلد باشه بتونه چطور شوهرشو جذب کنه
مرده سمت هیچکی نمیره مطمئن باش
البته استثنا ادما مریض هم هستن که فقط خاک چششون رو پر میکنه اون قضیش یه چی دیگست

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
یه طرفه هیچ وقت به قاضی نرو اجی المیرا
من هیچ وقت خودمو جای بقیه نمیذارم ونمیگم خاک توسر طرف چرا اینکاروکرد
همیشه اینومیگم اگه جای اون بودم شایدمن الان وضعی بدتر ازاون داشتم

درست میگی... چه خوب که ما هم همینطور در مورد بقیه فکر کنیم

sara-z-a

عضو جدید
خدا؟!
چرا خدا؟
شما خودتون اختیار دارینپس خودتون میتونین خوب و وفادار باشین به هیچکس هم کاری نداشته باشین و اگر اختیار نداشتین و شرایطی پیش اومد که هیچ اختیاری نداشتین دلیلی برای سرزنش نیست!

شمام بازی

البته شرایط خیلی پیچیده تر از ایناس
مثلا به نظر شما رنگ آبی یی که شما میبینینو چجوئری میشه ثابت کرد که منم آبی میبینم و نارنجی نمی بینم؟!

نه چون اقایون کور رنگی دارن
اما جدی
من نمیگم اون کارش درسته اما میگم یه سری دلایلی برایه خودش داره

Elmira2010

عضو جدید
کاربر ممتاز
به این میگن زور خانواده
اگه خانواده از همون اول بچه رو درس تربیت کنه و فقط به فکر مادیات نباشه و به عواطف هم توجه کنه بعد اون بچه به طرف کسی کشیده نمیشه وداخر میتونن اون همسری رو براش بگیرن که خودشون میخوان
بازم مثال بزنم
دایی من خیلی سال پیش عاشق یه دختری شدکه دختره خیلی زودرفت خارج یه سال بعدداییم بازعاشق شدزورخونواده هم نبودبااون دختره ازدواج کرد15سال عاشقانه باهم زندگی کردن منکه میدیدمشون حالم ازحرفاوکاراشون به هم میخورد،بعدیه دختر20سال کوچکترازخودش آشناشدوباهاش ازدواج کرددلیلش این بودش که من زنمودوست نداشتم ازاول شماخودتون میدونین عاشق کی بودکه اونم رفت
این حرف درسته آیا؟؟نه اصلادرست نیس همش خیانت و....

شروین 63

عضو جدید
ولي درست نيست كه اينجور رفتار كرد

عزیز من کارشو توجیه نمیکنم اتفاقا اصن کارشم درست نیست
ولیدارم میگم هیچکس بدنیست فقط دید ونگرش ادما به خاطر مشکلاتشون که سر راهشون میاد تغییر پیدامیکنه
که اونم ناشی از ضعف ادماست

sara-z-a

عضو جدید
خب دلیلشون غیرموجه مثلایه دختری میشناسم که15ساله بایه اقایی ارتباط داره وتنهادلیلشم ازدواجه
پسره زمان مجردیش بهش قول ازدواج داده وبرپایه اون ارتباط برقرارکردن مرده 2تازن میگیره امادختره دیوونه تاالان که35سالشه باوعده ووعیداون آقاازدواج نکرده وارتباطشم قطع نمیکنه این دلیل موجهه؟؟
من نگفتم موجه گفتم دلیلی داره برایه خودش

sara-z-a

عضو جدید
بازم مثال بزنم
دایی من خیلی سال پیش عاشق یه دختری شدکه دختره خیلی زودرفت خارج یه سال بعدداییم بازعاشق شدزورخونواده هم نبودبااون دختره ازدواج کرد15سال عاشقانه باهم زندگی کردن منکه میدیدمشون حالم ازحرفاوکاراشون به هم میخورد،بعدیه دختر20سال کوچکترازخودش آشناشدوباهاش ازدواج کرددلیلش این بودش که من زنمودوست نداشتم ازاول شماخودتون میدونین عاشق کی بودکه اونم رفت

نه این دیگه خیانته

بچه ها به نظرم اولا موضوعاتتون خيلي پراكنده است درثاني ما ادما شايد فقط يك طرف موضوع رو ميبينيم يعني كليات رو ميبينيم و قضاوت ميكنيم ولي قضاوت كردن لزومش دونستن جزئياته البته اين نظر شخصيه منه

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
اصلا قبول ندارم
اگه زنه خوب باشه
اگه دوست دختر قبلیش حوری هم باشه بیخیالش میشه
زنه یه جا کارش میلنگیده پسره شروع میکنه به مقایسه کردنه زنش با اون دوست دختره قدیمیش
اگه عاشق زنش باشه وزنه کارشو بلد باشه بتونه چطور شوهرشو جذب کنه
مرده سمت هیچکی نمیره مطمئن باش
البته استثنا ادما مریض هم هستن که فقط خاک چششون رو پر میکنه اون قضیش یه چی دیگست
متاسفانه تازگی این استثنا ها زیاد شدن

Elmira2010

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها به نظرم اولا موضوعاتتون خيلي پراكنده است درثاني ما ادما شايد فقط يك طرف موضوع رو ميبينيم يعني كليات رو ميبينيم و قضاوت ميكنيم ولي قضاوت كردن لزومش دونستن جزئياته البته اين نظر شخصيه منه
خب من این مثالایی که زدم به شخصه باجزییات دیدم همش راسته

*nasrin*

عضو جدید
اصلا قبول ندارماگه زنه خوب باشه اگه دوست دختر قبلیش حوری هم باشه بیخیالش میشهزنه یه جا کارش میلنگیده پسره شروع میکنه به مقایسه کردنه زنش با اون دوست دختره قدیمیشاگه عاشق زنش باشه وزنه کارشو بلد باشه بتونه چطور شوهرشو جذب کنه مرده سمت هیچکی نمیره مطمئن باشالبته استثنا ادما مریض هم هستن که فقط خاک چششون رو پر میکنه اون قضیش یه چی دیگست
خیانت توجیه نداره حالا خانومه یه ایرادیم داشت این دلیل میشه مرد خیانت کنه؟

sara-z-a

عضو جدید
بازم مثال بزنم

یه سوال وافعا داییت عاشق زن داییت بود و ازدواج کرد؟///////////////////
ماها که جایه اون نیستیم تاحالا دلیلشو ازش پرسیدی/////////////

Elmira2010

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه چیزبگم:خیلی وقتاتااونجایی که من دیدم پول وخیانت به همسررابطه ی مستقیم داره دوروبرای خودم که اینطوری بودن
به آقاشروین هم بگم مردی که میخادخیانت کنه هم ازکاه کوه میسازه هم دنبال بهونه است که بگه زنش مثلااینجوریه که زن دیگه گرفته ولی خیلی وقتااین درست نیس

*nasrin*

عضو جدید
بازم مثال بزنمدایی من خیلی سال پیش عاشق یه دختری شدکه دختره خیلی زودرفت خارج یه سال بعدداییم بازعاشق شدزورخونواده هم نبودبااون دختره ازدواج کرد15سال عاشقانه باهم زندگی کردن منکه میدیدمشون حالم ازحرفاوکاراشون به هم میخورد،بعدیه دختر20سال کوچکترازخودش آشناشدوباهاش ازدواج کرددلیلش این بودش که من زنمودوست نداشتم ازاول شماخودتون میدونین عاشق کی بودکه اونم رفتاین حرف درسته آیا؟؟نه اصلادرست نیس همش خیانت و....
بس که بعضی آدما تنوع طلبن