بله خوب. کاملاً الکترونیکیه و به درد بخور.
بعید میدونم مثل قبل بتونم مباحث اینجا رو ادامه بدم.
شما ام اگه راست میگی خودت اینجا رو ادامه بده.S7 رو ادامه بده و بعد هم مطالب دیگه و ... (
ببخشید که رک گفتم )

--
صحبتی با دوستانی که این پیام رو میبینن :
یک پیشنهادی که من به عنوان یه دوست کوچیک به تمامی عزیزانی که پیام رو میبینن دارم ،
و اون هم اینه که من چیزی که توی شما دوستان خیلی خیلی کم دیدم اینه که علاقه ای به خدمت بدون دستمزد ندارید. یعنی
فی سبیل الله. یعنی از
حق و زمان و انرژی خودتون بزاری برای پیشرفت خود و دیگران. یعنی کاری که
توی اسلام بارها بهش اشاره شده. یعنی اینکه
پیامبر پول نمیگرفت ارشاد کنه. یعنی اینکه
حضرت علی پول نمیگرفت ارشاد کنه پول نمیگرفت مطالب زندگی رو یاد بده.
فی سبیل الله کار میکرد.
ما مسلمونیم دیگه احیاناً !! نه !؟
یعنی حتماً باید به شما گفته بشه که بیاید فعالیت کنید تا بیاید. یا چمیدونم مثلاً بگن
انقد تومن بهتون میدیم بیاید یا چمیدونم مثلاً
اینکارتون میکنیم بیاید...
ولی به این توجه نمیکنید که
شما هرچی باشید و هرکی باشید اگر بخاید به فکر پیشرفت مملکت و همه باشید باید بی منت تلاش کنید.
اگر قرار باشه فقط فکره پول و ثروت و ماشین و خونه و ... باشید
همین بهتر که زحمت نکشید. برید تو کاره خرید و فروش دلار و طلا و سکه مطمئناً ظرف مدّت کمی خودتون رو میبندید. و امّا اگر میخاید به دنبال یادگیری علم و انتقال اون به دیگران باشید انتظارهای بیخودی رو از خودتون دور کنید.
اگر میخاید با PLC بنز بخریدو خونه بخریدو اینها از همین حالا بدونید که در اشتباهید.
--
بعضی مسائل گفتنی نیست ولی من میگم که بدونید و حساب کار دستتون بیاد.
من مدتی قبل که کار رونق نداشت به جناب
ICE MAN گفتم چرا انقدر خلوته و کسی نمیاد از مطالب استفاده کنه. ایشون گفتند
شما ادامه بدید ان شاء الله میان. و
در ضمن اگر کسی حضور پیدا نکرد نهایتش اینه که مطالب شما همینجا میمونه و همه تا ابد ازش استفاده میکنن.
همین جمله ی ایشون به قدری به من
انرژی داد که سعی کردم مطالب رو به یه جایی برسونم و دیگه حرفی نزدم و بیشتر مشتاق شدم تا علم کم خودم رو در اختیار دیگران بزارم. کما اینکه مطالب دیگه ای هم خواهم گفت.
مطلب دیگه ای که هستش ایشون قرار بود هدیه ای برای من بفرستند و من قبول نکردم.
چونکه نمیتونستم قبول کنم. چرا که از اوّل برای پول این کار رو نکرده بودم. و اصلاً درست نیست به نظر من.
ولی خوب متأسفانه بعضی دوستان انقدر درک ندارن که این حالت و شرایط من رو درک کنن.
اولاً که علم من به اندازه ای نیست که بخام برم در دانشگاه یا مؤسسه آموزشی تدریس بکنم.اگر هم این کار رو بکنم کاره سختی برای من خواهد بود و سعی میکنم سخت تلاش کنم که برسم به اون حد.
دوماً اینکه شما خودتون جای من بودید انتظار پول داشتید !؟؟!! و فکر اقتصادی میکردید ؟!!؟!؟ اگر آره واقعاً نمیدونم چی بهتون بگم.
و آخر اینکه
آنکه جان دهد نان دهد. با پول زندگی کنید ، برای پول زندگی نکنید.
ثروت آنقدر خوب است که به قدر کفایت باشد.
احساس میکردم این مطالب باید گفته بشه. حالا این مطالب رو در جواب آقا عماد گفتم ولی خوب همونطور که اشاره کردم منظورم کلی بود.

منتظر مطالبی در تالار های دیگه باشید.
موفق و مؤید باشید.