monir arch
عضو جدید

من یه بار فیزیک کوانتوم خونده بودم و رفتم سر جلسه فهمیدم امتحان املا داریم![]()

یعنی چییییییییی؟؟؟؟؟؟؟شوخیه دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟مگه سال چن بودی؟
من یه بار فیزیک کوانتوم خونده بودم و رفتم سر جلسه فهمیدم امتحان املا داریم![]()
واقعا بد شانسی خودشو دایورت کرده بود روتاحالا که دوستان لطف کردین تا اینجا تشریف آوردین بیایید بخونید ببینید که چه خاکی بر سر منه فلک زده شده آخهههههههههههه...
امروز یکشنبه 4/10/88.
از اول ترم میای شروع می کنی هر جلسه هر چیز جدیدی که استاد میگه رو پیاده می کنی روی پلانهات تمام جلسات جزوه می نویسی طوری میشه که توی کلاس هر کی میگه که استاد فلان چیزو بهمون نگفتید ،استاد رجوع می کنه به جزوه های تو و معلوم میشه که گفته.
از اول ترم کلی وقت میزاری نقشه هاتو کامل می کنی تا شب تحویل راحت سرتو بزاری رو بالش و بخوابی.بعد 15 روز مونده به تحویل یه شب میای روی فایل پروژه ی طراحی فنی دابل کلیک می کنی ولی یه پیغام میاد بالا که میگه این فایل قابل باز شدن نیست.
اولش باورت نمیشه خودتو به آب و آتیش می زنی تا بازش کنی ولی نه نمیشه.
این فقط یه معنی داره اونم اینکه باید بشینی تمام کارهایی که توی 3 ماه نم نم انجام دادی رو دوباره انجام بدی منتها توی دو هفته.صرف نظر از این که یه امتحان و دوتا تحویل پروژه ی دیگه هم داری.....خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
حالا دو ترم پیشم امتحان اندیشه داشتم صب بلند شدم گفتم خووووب تا 10 خیلی وقت دارم اول یکمی مرور کنم بعد برم دوش بگیرم بعد برم دانشگاه....خلاصه خوندم بعدشم رفتم دوش گرفتم ساعت 9/30 بود که گفتم بزار حالا که دارم حاضر میشم ببینم کدوم کلاسه امتحانم که ییهو دیدم امتحانم ساعت 8/30 بود....به عبارت دیگه یه ترم دیگه هم باید می خوندم این درسو تا پایم قوی بشه![]()
بابا شماها همتون چقدر جوادین
من کلی به همتون خندیدم
منم یه جریانی دارم ترم یک بودم امتحان شیمی عمومی داشتم
رفتم دانشگاه گفتن خیلی انگار عجله داری امتحان فردا همین موقع هستش
یه روز زود اومدی
منم خوشحال برگشتم خونه و تخت خوابیدم
بعداز ظهر یه کم دیگه خوندم و رفتم امتحان دادم و خیلی هم عالی دادم
چن روز بعد نتایجو زدن استاد نامرد بهم داده بود 10
باورم نمیشد
همین فقط آخرش هندی بود چون خیلی غم انگیز تموم شد
یادش بخیر، فیزیک و املا رو با هم پاس کردم... چه دورانی بودمن یه بار فیزیک کوانتوم خونده بودم و رفتم سر جلسه فهمیدم امتحان املا داریم:surprised :
تا تو باشی ترم سه هم ترمو و هم دینامیکو برنداریییییییییییییییییی
(خوشی کردم ایشا الله قبول میشی،کدوم دانشگاهی؟)
تابلو چند شدی دیگه ... 20: surprised:همچینی گفتی خاک بر سرم شد گفتم نکنه یه وقت عاشق شدی!!!
بابا این که چیزی نیست واسه منم پارسال یه بار پیش اومد منتها مثه تو انقددددد حالتهای مختلف روانی سر جلسه واسم پیش نیومد.......به خدا گفتم که خدا جون اگه قراره تا آخر عمرم گه گاهی بهم شانس بدی همرو الان بده که فرس ماژوره!!!!:
خلاصه درسرو پاسیدم ولی نمره شو نپرسید!!!!!!!!!!![]()
ریاضی پیش هم 99.5% میفتم![]()
نوشین دیدی چه خاکی به سرم شد ... اینهمه تمرین تحویل دادم آخرش هیچوای چه بد...........الهی![]()
بابا شما وضعتون خیلی خوبه
یه بار یادش بخیر ترم اول بودم سه روز فیزیک خونده بودم رفتم دانشگاه اینجوری......یهو بهم گفتن امتحان دیروز بوده منم اول اینطوری
بعد
بعدش مامانم صدام کرد از خواب پاشدم شدم اینطوری
رفتم امتحان اینطوری شدمبه سرپرست گفتم آقا اینا که ادبیاته گفت نه عزیزم فیزیکه چشاتو باز کن ....منم باز کردم اینطوری
تا آخر هم اینشکلی موندم
از بس سخت بود ....یادش بخیر...خدا سر شما هم بیاره
بابا من 3 روزه نشستم دینامیک خوندم ... بعد پاشدم رفتم سره جلسه امتحان بدم ....
برگه ها رو که توزیع کردن دیدم
اینا که ترمودینامیکه....
آب یخ انگار ریختن روم ... نگو من فردا امتحان دینامیک دارم ... امروز امتحانم ترمو دینامیکه ... من برعکس فکر می کردم...
واسم دعا کنید قبول شم ... هرچی چرت و پرت از قبل یادم بود نوشتم ... ولی چی بگم که فقط چرت و پرت نوشتم
من ترمودینامیکم خیلی خوب بود فقط نیاز بود یه مرور کنم برم سر جلسه ولی افسوس که باید ترم بعد بخونم...
ایییییییییییییییییییییییی خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااا...................................
ولی بد نشد یه خاطره شد ....
دیگه باید حواسم و خوب جمع کنم![]()
تسلیت میگم ایشالا غم آخرت باشهههه![]()
بابا شما وضعتون خیلی خوبه
یه بار یادش بخیر ترم اول بودم سه روز فیزیک خونده بودم رفتم دانشگاه اینجوری......یهو بهم گفتن امتحان دیروز بوده منم اول اینطوری
بعد
بعدش مامانم صدام کرد از خواب پاشدم شدم اینطوری
رفتم امتحان اینطوری شدمبه سرپرست گفتم آقا اینا که ادبیاته گفت نه عزیزم فیزیکه چشاتو باز کن ....منم باز کردم اینطوری
تا آخر هم اینشکلی موندم
از بس سخت بود ....یادش بخیر...خدا سر شما هم بیاره
خدا از دهنت بشنوه به این میگن دعای خیر پدر و مادر![]()
منم دو ترم پیش امتحان طراحی الگوریتم داشتم باید در طول ترم یه پروژه هم می نوشتم .
فکر می کردم امتحان ساعت 2 بعدظهر هست . شاد و شنگول هنوز نصف درس رو هم نخونده بودم ساعت 10 شب به دوستم زنگ زدم یهو بی هوا گفت صبح ساعت 8 می بینمت منم اینجوریکه چرا ما ساعت 2 امتحان داریم تازه فردا صبح می خوام بشینم پروژه بنویسم درس و تموم کنم که دیدم بلهههههه امتحان 8 صبح هستش نصف درس رو نخوندم پروژه رو هم ننوشتم !
.
ولی شانس آوردم نزدیک بود بعدظهر برم ببینم کههههههههه چییییی شده !
بابا من 3 روزه نشستم دینامیک خوندم ... بعد پاشدم رفتم سره جلسه امتحان بدم ....
برگه ها رو که توزیع کردن دیدم
اینا که ترمودینامیکه....
آب یخ انگار ریختن روم ... نگو من فردا امتحان دینامیک دارم ... امروز امتحانم ترمو دینامیکه ... من برعکس فکر می کردم...
واسم دعا کنید قبول شم ... هرچی چرت و پرت از قبل یادم بود نوشتم ... ولی چی بگم که فقط چرت و پرت نوشتم
من ترمودینامیکم خیلی خوب بود فقط نیاز بود یه مرور کنم برم سر جلسه ولی افسوس که باید ترم بعد بخونم...
ایییییییییییییییییییییییی خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااا...................................
ولی بد نشد یه خاطره شد ....
دیگه باید حواسم و خوب جمع کنم![]()
ولی خیلی جالب بود ... به قول یکی از دوستام در عوض واسه دینامیک یه روز بیشتر وقت دارم![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بیاین اینو ببینید..... | گفتگوی آزاد | 19 | |
S | لطفا همه بیاین نظر بدین خیلی مهمه!!!!!!!! | گفتگوی آزاد | 1 | |
![]() |
خانم های عزیز...بیاین نظر بدین . اقایون هم میتونن نظر بدن! | گفتگوی آزاد | 31 | |
![]() |
دوستان بیاین پیشنهاد بدین | گفتگوی آزاد | 13 | |
![]() |
17 راز جالب آقایان که خانوما باید بدونن (دخترا بیاین) | گفتگوی آزاد | 10 |