معصومه جون تو چرا نمیای...خوب تو هم بیا دیگه....بیا با هم بریم![]()
من کسیو نمیشناسم که غریبم

معصومه جون تو چرا نمیای...خوب تو هم بیا دیگه....بیا با هم بریم![]()
من کسیو نمیشناسم که غریبم![]()
چرا نیاد خوب....خوب دوستمه...تو ام دوستمی...مگه غیر از اینه که ما همه اینجا با هم دوستیمالان اینو نمیگفتی اتفاق خاصی نمیفتادا، کجا بیاد .. اصن اگه بیاد من نمیام![]()
الان اینو نمیگفتی اتفاق خاصی نمیفتادا، کجا بیاد .. اصن اگه بیاد من نمیام![]()
اخییییییی نازییییییی ... باز این اشکایه تمساحیتو شروع کردیاااا
قوبونت اشکاتو نبینم....منم کسیو نمیشناسم که....خوب اشنا میشیم...غیر از اینه...تازه من دلم کلی دوست تازه میخواد...دوست من میشی؟من کسیو نمیشناسم که غریبم![]()
ببین اگه من بیام تو نیای یه عالمه ملت دعام میکنن . میام ثواب داره![]()
قوبونت اشکاتو نبینم....منم کسیو نمیشناسم که....خوب اشنا میشیم...غیر از اینه...تازه من دلم کلی دوست تازه میخواد...دوست من میشی؟![]()
ددب یعنی چی ؟؟؟![]()
فک کردی.. تمومه دخترا بخاطر من میخوان بیان... حالا باشه توام اگه اصرار داری که بیای هفته بعد تورم با خودمون میبریم این هفته مینی بوسمون پر شد خداییش
هوراااااااااااااا.....من و معصومه الانه با هم دوستیم....دوستت دارم دوستمعزیزمییییی . اینجا شکلک بغل نداره و گرنه میزاشتم .
بیا دوست شیم![]()
هوراااااااااااااا.....من و معصومه الانه با هم دوستیم....دوستت دارم دوستم
تا روز قیامت....بوس دوستم.واست شمارمو میزارم اگه دوست داشتی با هم در تماس باشیم.....منم میدوستمتتتتت .. دوست دوست تا روز قیامت :دی
![]()
تا روز قیامت....بوس دوستم
تا روز قیامت....بوس دوستم.واست شمارمو میزارم اگه دوست داشتی با هم در تماس باشیم.....
منم میدوستمتتتتت .. دوست دوست تا روز قیامت :دی
![]()
حسودیت شد ایا؟یکم قربونه همم برین شما دوتا
من و معصومه که 100% میایم...فقط قرارو تو مهر نذارین که من باید برم شومال(با لحجه)این همه بچه ها میپرسن کی میرین کجا میرینو این حرفا آخرشم هیشکی نمیاد.![]()
من هم شهریور نمیتونم بیام میندازیم مهرمن و معصومه که 100% میایم...فقط قرارو تو مهر نذارین که من باید برم شومال(با لحجه)![]()
من الان تهران نیستم ولی تا 4شنبه میام...آقا سرمد هم که قدم رنجه کردن تشریف آوردن...دوستان قرار شد 5شنبه 26 شهریور پارک آب وآتش یا پارک جمشیدیه(مکانشو گفتم هر کی بیاد یکی از این 2 تا جا رو بگه در آخر رای گیری می کنیم)...فکر کنم منظور سرمد هم همین 26 ام بود...از الان هم دیگه زیاد اسپم نکنید قرارو دقیقا بزاریم...اونایی هم که 100% میان همینجا اعلام کنن...من چون الان زیاد دسترسی ندارم نمی تونم خیلی بیام فقط از این به بعد این لیست رو کامل کنید:
1-rezaafsharpoor
2-?
26 ام که میشه جمعه!!
بالاخره جمعه یا پنج شنبه؟
هرکدومش باشه من میتونم بیام!
منم اعلام آمادگی میکنم منتها پارکه آتیش باره رو بلد نیستم!