ببخشیدوالا ما که 45 دقیقه تا 1 ساعت تو راهیم
من از گلبرگ تا آریاشهر رو گفتم
البته از فرهنگسرا تا آریاشهر حدود 50 دقیقه میشه
ببخشیدوالا ما که 45 دقیقه تا 1 ساعت تو راهیم
ببخشید
هم رشته ایم دیجه!!!سوفی جدی 2.5 من 1سال بزرگترم ازت.حالا چی میخونی
ای بابا...این مترو کی می خواد طرفای ما بیادببخشید
مگه کدوم طرفین؟ای بابا...این مترو کی می خواد طرفای ما بیاد![]()
مگه کدوم طرفین؟
فعلا" همون جا که هستی باش تا خبرت کنیم! تکون نخوریا......سلا مم ..من با ماشینم ..کجا باید بیام؟؟![]()
بی نمکفعلا" همون جا که هستی باش تا خبرت کنیم! تکون نخوریا......
ووووووووومگه محل سکونتم تو مشخصاتم نخورده؟ شهرک تامین اجتماعی...بالای پارک پرواز
ووووووووو
از متروی صنعتی شریف تا سعادت آباد ماشین داره
اما بد مسیره
ولی فکر مترو رو از سرت بیرونکن
میدون صنعت رو دیدم دارن راه میندازنمی گن خط هفت ایستگاه اولش یا شهرک غربه یا میدون بوستان...اگه بوستان بشه خوب میشه...چون هم به شهرک خوش مسیره هم به سعادت آباد
آره...یکی از دوستام خیام میشینه...میگه صدای شمع کوبشون همش تو مخه...یه دستگاه دیگه هم آوردن برای اجرای پرده آب بند...اون هم که دیگه یه کارخونه هست واسه خودش...پاکنژاد رو تا پونک باختری 2 طرفه بستن...خلاصه در یک کلام ....تو شهرک غرب....ولی انقدر ها هم طول نمی کشه ها...زیز زمینه ... من وشما نمی بینیم...سپاسد شرکت خفنیه زیر نظر قرارگاه خاتم کار می کنه...خدا کنه زودتر درست شه...هر چند خیرش اون قدر ها هم به ما نمی رسهمیدون صنعت رو دیدم دارن راه میندازن
اما بعید می دونم حالا حالاها راه بیوفته
با کی کار داری؟منم هستم
بهش میگم پایه ای صبح زود بریم ورزش؟دوباره!!!!
کیا پایه هستند؟؟؟
ثبت نام از همین الان شروع شد....![]()
به کی؟؟؟؟بهش میگم پایه ای صبح زود بریم ورزش؟
میگه ماشین داری؟!
زمان و مکان رو چه جوری هماهنگ میکنید؟ اینجا میگید؟ فکر نکنم اینجا گفتنش فکر خوبی باشه..دوباره!!!!
کیا پایه هستند؟؟؟
ثبت نام از همین الان شروع شد....![]()
aشما مطمئنید از پشت کوه نمی این با این طرز حرف زدنتون اگه جاتونو تنگ کردم میرم چرا خودتونو ضایع میکنیدبا کی کار داری؟
یعنی کرج؟ نمیشه که.. یه خورده سخته.. اما اگه بچه های کرج و تهران همه با هم یه جا جمع شن خیلی بهتره.. مثلا آریا شهر.. اونجوری کرجی ها هم میتونن با مترو راحت بیان فلکه دوم صادقیه.. قرار مثلا میتونه پارک مرزداران باشه.. البته اونجا جای خاصی نیست فقط ازین لحاظ که به آریاشهر نزدیکه میگمبابا بیاد سر قرار ما.خیلی خوش میگذره ها.از ما گفتن بود!![]()
یعنی کرج؟ نمیشه که.. یه خورده سخته.. اما اگه بچه های کرج و تهران همه با هم یه جا جمع شن خیلی بهتره.. مثلا آریا شهر.. اونجوری کرجی ها هم میتونن با مترو راحت بیان فلکه دوم صادقیه.. قرار مثلا میتونه پارک مرزداران باشه.. البته اونجا جای خاصی نیست فقط ازین لحاظ که به آریاشهر نزدیکه میگم
خب ما که قرارمون پس فردا فیکس شده.حالا شما یه بار سیاحت کنید بیاید کرج تا ما هم یه روز دیگه بیایم تهران!
والا حرفتون درسته.. اما من کلا چند بار تو زندگیم اومدم کرج.. اونم یه راست رفتم دانشگاهی که استادم آدرس داده بود.. حالا جاش کجاست؟ سر راسته؟ چجوری مکانش رو اطلاع میدید؟خب ما که قرارمون پس فردا فیکس شده.حالا شما یه بار سیاحت کنید بیاید کرج تا ما هم یه روز دیگه بیایم تهران!
قبوله اول شما بیاین تهرون بعد ما میایم کرج.
خوبه؟