بچه ها کدوم یکی از این هفت روز براتون تو دوران دانشجویی پیش اومده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

okanava

عضو جدید
کاربر ممتاز
وایی مرسیی اینی جونم که اومدیییییی
واای من اونقد دمپاییهامو میدزدیدن آخه:biggrin:

من که همیشه لباسامو میدزدیدن حتی یه بار لباسامو به طناب پیچیندوم و دورشو گره زدم تا به راحتی باز نکنه افاقه نکرد...جا نداشتیم لباس پهن کنیم باید توی محوطه باغ پهن می کردیم ... چند دست لباس (همم مارک و فشن ) ...آخه جالبه اونا به درد هر کسی نمیخورد چون تابلو بود تیپ منه ... نمیدونم نامردا در کدام مجلس عیش و نوش با لباسای ما پارتی کردن ... اووه مای گاد:biggrin: ...نمیبخشمتون !!:biggrin:

Adnan175

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدا رو شکر من خوابگاهی نیستم!!!
اونم خوابگاه دانشگاه بابل!!!! گند میکنه!!!!
ممنون پریسا خانم.;)

Paydar91

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
ر استش توی دوران دانشجویی دختران خوابگاهی بیش تر مورد سو استفاده سو استفاده گران بودند..

و متاسفانه بیش تر این اتفاق های بد هم برای این عزیزان می افتاد..

اگه کسی خوابگاهی هست مخصوصا دخترا خیلی حواستون باشه..کلا اگه کسی دختر خوابگاهی داره خیلی حواسش بهش باشه...اگه کسی دختر خوابگاهی نداره نذاره بره خوابگاه مگه این که دخترش دانشگاه تراز اول تهران قبول شه...

پلیسا

کاربر فعال
ر استش توی دوران دانشجویی دختران خوابگاهی بیش تر مورد سو استفاده سو استفاده گران بودند..

و متاسفانه بیش تر این اتفاق های بد هم برای این عزیزان می افتاد..

اگه کسی خوابگاهی هست مخصوصا دخترا خیلی حواستون باشه..کلا اگه کسی دختر خوابگاهی داره خیلی حواسش بهش باشه...اگه کسی دختر خوابگاهی نداره نذاره بره خوابگاه مگه این که دخترش دانشگاه تراز اول تهران قبول شه...

اینجوریام که میگی نیست داداش..ما کلی خوابگاه بودیم چی به سرمون اومد؟هیچی.
اگه دختر زمینه داشته باشه همون شهر خودت با همون پسر همسایه دیوار به دیوارش خودشو به باد میده.آدم خودش باید آدم باشه مسافت واسه دختر نه حیا میاره نه از حیا میبره

محمودپور

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوابگاه خود گردان که دوستان بودن می گفتن سخت می گذره اما خوابگاه اصلی دانشگاهها که خودم بودم معمولاً راحته.

Paydar91

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
اینجوریام که میگی نیست داداش..ما کلی خوابگاه بودیم چی به سرمون اومد؟هیچی.
اگه دختر زمینه داشته باشه همون شهر خودت با همون پسر همسایه دیوار به دیوارش خودشو به باد میده.آدم خودش باید آدم باشه مسافت واسه دختر نه حیا میاره نه از حیا میبره

ببنید منم نگفتم حرفم کلی هستش...همیشه خوب و بد همه جا بوده و هست...

ولی شما کافی هست یه امار بگیرید..مثلا اگه از هر ده تا همشهری سه نفر با جنس مخالف در ارتباط دارند مینید این امار توی خوابگاه ها خیلی خیلی بیش تر هستش در حد شاید دو برابر...

خیلی دختر های بسیار نجیب و پاکی هم هستند دور از شهرشون برای درس میرند و واقعا هم جای تقدیر داره... و به گفته ی خود شما کسانی هم هستند توی شهر خودشون هزار تا کار میکنند...

ولی کلا جو خوابگاه ها طوری هستش خود به خود خیلی ها به سمتی میرند که نباید میرفتند...حتما دیدید توی جعبه های میوه مثلا سیب وقتی یه سیب تنها یه سیب خراب می افته خیلی زود بقیه خوب ها رو هم خراب میکنه شده حتی کمی در حد یه لکه...

محمودپور

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببنید منم نگفتم حرفم کلی هستش...همیشه خوب و بد همه جا بوده و هست...

ولی شما کافی هست یه امار بگیرید..مثلا اگه از هر ده تا همشهری سه نفر با جنس مخالف در ارتباط دارند مینید این امار توی خوابگاه ها خیلی خیلی بیش تر هستش در حد شاید دو برابر...

خیلی دختر های بسیار نجیب و پاکی هم هستند دور از شهرشون برای درس میرند و واقعا هم جای تقدیر داره... و به گفته ی خود شما کسانی هم هستند توی شهر خودشون هزار تا کار میکنند...

ولی کلا جو خوابگاه ها طوری هستش خود به خود خیلی ها به سمتی میرند که نباید میرفتند...حتما دیدید توی جعبه های میوه مثلا سیب وقتی یه سیب تنها یه سیب خراب می افته خیلی زود بقیه خوب ها رو هم خراب میکنه شده حتی کمی در حد یه لکه...

پسر هم همین طوره، منتهی دختر احساسات قوی تر خوب قاعدتاً از بعضی جنبه ها ضعیف تر به حساب می یاد.

بالا