بچه ها من گم شدم !!!!!!!!!!!

sara@fshar

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
بچه ها من رمز عبورمو فراموش کردم تا حالا هم چند بار از سایت درخواست کردم رمز عبورم رو به آدرس ایمیلم بفرسته
اما تاحالا نرسیده خواستم بگم من همون sara-afshar777 هستم که رمز عبورمو گم کردم مجبورم تار سیدن اون ( البته اگه برسه ) با این نام کاربری سر کنم:(

.Soheil

عضو جدید
کاربر ممتاز
همیشه برام سوال بود که چرا اون یوزرو ول کردی ........

mehrshad53

اخراجی موقت
سلام
بچه ها من رمز عبورمو فراموش کردم تا حالا هم چند بار از سایت درخواست کردم رمز عبورم رو به آدرس ایمیلم بفرسته
اما تاحالا نرسیده خواستم بگم من همون sara-afshar777 هستم که رمز عبورمو گم کردم مجبورم تار سیدن اون ( البته اگه برسه ) با این نام کاربری سر کنم:(

آبجی،کی تورا با اون یکی یوزر میشناسه غیر از تیرکمون خان مغول؟

m0nire

عضو جدید
کاربر ممتاز
همیشه که نه ولی الان واسم این سوال ایجاد شد که بی خیال اون شدی؟!:lol:

sheyda_star

عضو جدید
کاربر ممتاز
همیشه برام سوال بود این شیدا چرا میاد تو پروفایل داییش ولی سلام نمیکنه یا محبتی ابراز نمیکنه

هميشه برام سوال بود كه چرا اين دايي سهيل خودش سلام نميكنه:redface:..

همیشه که نه ولی الان واسم این سوال ایجاد شد که بی خیال اون شدی؟!:lol:

:biggrin::biggrin::biggrin::gol:

Hotspur_1985

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام

sara-afshar777:surprised::surprised::surprised::surprised::surprised:
آبجی،کی تورا با اون یکی یوزر میشناسه غیر از تیرکمون خان مغول؟
:w15::w15::w15::w15::w15:

Goli Joon

عضو جدید
سلام
اگه گم شدی پس چرا خوشحالی داری می خندی؟:mad: