بچه های هندی بدووون بیان این جا...

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز
اخییییییییییی.....عزیزم....دلم برات . شده بودا .....کجا بودی؟:Dنبودی شیطونی کنی اتیش بسوزونی

منم دلم براتون تنگ شده بود
رفته بودم کراچی کار میکردم تا پول جمع کنم ودست خانواده فقیرمو بگیرمو بریم زیر یه سقف ایزوگام شده

عیدی امین

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام
رییس بزرگ که مارو قال گذاشت . جهت کسب روزی حلال آماده هرگونه هند فروشی . اسلحه نیمه خودکار فروشی آدم فروشی و فروش نیروهای آموزش دیده جهت عملیات انتهاری هستیم هرپیشنهاد بیشرمانه ای هم ازطرف ماها راجه بشه پذیراییم .

عیدی امین

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
رفته بودم کراچی کار میکردم تا پول جمع کنم ودست خانواده فقیرمو بگیرمو بریم زیر یه سقف ایزوگام شده
ماهم چون کفگیر ته دیگ خورده بود چندتایی ازنیروهای آموزش دیده جهت عملیات های انتهاری رو سامان دهی کردیم تادر کراچی مشغول به شغل پردرآمد گدایی شوند البته چون اکثرا" معلول ذهنی بودن معمولا" موقع خوردکردن 10 روپیه ای ها جای 10 تا یک روپیه ای 10تا 10 روپیه میدادن تا براشون کلاس گذاشتیم تافرق منفعت ملی ومنفعت شخصی وتفاوت 1و 10 رو بفهمن >>>>>>>>>ولی تااون موقع خونه خرابمون کرده بودن رفته بود پی کارش

ooraman

عضو جدید
کاربر ممتاز
پس من چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:cry::cry::cry:

عزیزم اینجا فقط قیافه مهم نیست که هندی باشه باید جز بازیگرای سناریوی اسی باشی:Dشوخی میکنم نبودیم نبودی ....یه نقش واست جور میکنیم حالا:D

اخی بمیرم الهیییییییییییییی:cry: حداقل یه تیلیفونی نامه ای چیزی مینوشتی خب مارو از نگرانی در میاوردی....

سلام
رییس بزرگ که مارو قال گذاشت . جهت کسب روزی حلال آماده هرگونه هند فروشی . اسلحه نیمه خودکار فروشی آدم فروشی و فروش نیروهای آموزش دیده جهت عملیات انتهاری هستیم هرپیشنهاد بیشرمانه ای هم ازطرف ماها راجه بشه پذیراییم .
سلام عیدی جان میگم رئیس بزرگتون کجا در رفته؟ کلا منهدم شده انگار
تو بیا بشو محافظ من ....خودم بهت سه برابره رئیست پول میدم.....هندم نمیخواد بفروشی مثل بچه های خوب وایسا سره یه کاره ابرو مند پولتو بگیر:D

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز
ماهم چون کفگیر ته دیگ خورده بود چندتایی ازنیروهای آموزش دیده جهت عملیات های انتهاری رو سامان دهی کردیم تادر کراچی مشغول به شغل پردرآمد گدایی شوند البته چون اکثرا" معلول ذهنی بودن معمولا" موقع خوردکردن 10 روپیه ای ها جای 10 تا یک روپیه ای 10تا 10 روپیه میدادن تا براشون کلاس گذاشتیم تافرق منفعت ملی ومنفعت شخصی وتفاوت 1و 10 رو بفهمن >>>>>>>>>ولی تااون موقع خونه خرابمون کرده بودن رفته بود پی کارش

:biggrin::biggrin::biggrin:
نمیری توووو
آره دیدم نیروهاتون رو:D:D

اخی بمیرم الهیییییییییییییی:cry: حداقل یه تیلیفونی نامه ای چیزی مینوشتی خب مارو از نگرانی در میاوردی....

:D

فکس فرستادم نرسید دستت؟:(

jolie

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیزم اینجا فقط قیافه مهم نیست که هندی باشه باید جز بازیگرای سناریوی اسی باشی:Dشوخی میکنم نبودیم نبودی ....یه نقش واست جور میکنیم حالا:D
:D
خوب چیکار کنم دفعه اول دیر رسیدم واسه ثبت نام....ممنون:redface::gol:

someone-x

عضو جدید
کاربر ممتاز
در پي فرار رييس بزرگ عيداه عومين اقدامي براي جانشيني كرد.

ooraman

عضو جدید
کاربر ممتاز
[

فکس فرستادم نرسید دستت؟:([/QUOTE]
فکس؟!!!نه بابا من از این چیزای قدیمی در پیتی تو خونم ندارم ....برام میل میفرستادی خب...تازه گوگل تاکم داشتم یه توکه پا میومدی گوگل تاک:D
خوب چیکار کنم دفعه اول دیر رسیدم واسه ثبت نام....ممنون:redface::gol:
عیبی نداره منم که میبینی چون دیر رسیده بودم این اسی چش سفید نقشه پیش خدمت و بهم داده بود خودم جربزه داشتم خودمو کشیدم بالا الان زنه مهارجه هستم:w15::w15:

foodtechnology

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بابیتا جون....چه کار خوبی کردی فیلم برداری رو دوباره راه انداختی برو بچ و جمع کنیم دوباره بیایم اینجا دلم واسه هندی بازی تنگ شده:D

سلام کرداه ...سلام اورامان جان ....خوبی ...به به چه آب و هوا هند الان خوبه...

صدا دوربین حرکت ...

سلام بر کلیه بر و بچ هندی...میر حسین چه طوری؟ بقیه کجان...؟

jolie

عضو جدید
کاربر ممتاز
][/QUOTE
عیبی نداره منم که میبینی چون دیر رسیده بودم این اسی چش سفید نقشه پیش خدمت و بهم داده بود خودم جربزه داشتم خودمو کشیدم بالا الان زنه مهارجه هستم:w15::w15:[/QUOTE]
بله فیلمو دنبال میکردم.بهتون تبریک میگم:w17::w23:

ooraman

عضو جدید
کاربر ممتاز
[

سلام کرداه ...سلام اورامان جان ....خوبی ...به به چه آب و هوا هند الان خوبه...

صدا دوربین حرکت ...

سلام بر کلیه بر و بچ هندی...میر حسین چه طوری؟ بقیه کجان...؟
من هرکیو سر راه دیدم دعوت کردم:D

بله فیلمو دنبال میکردم.بهتون تبریک میگم:w17::w23:
خیلی منمون:D....سلومت باشین:D:biggrin:

someone-x

عضو جدید
کاربر ممتاز
يك خبر نگران كننده:

عيداه به بهانه اگاهي از امور مردم به‎ ‎وسيله عمال خود هيندو شايعه را نابود كرده.