آره خیلی جالبه .من چند تا از دوستام تاکستان درس میخونن و کلی هم ادعا دارند. ولی خوب معلوم شد همش حبابه! مشارکتشون صفره!خوب معلوم شد من تک و تنهام!![]()
منظورت که من نبودم کلک؟آره خیلی جالبه .من چند تا از دوستام تاکستان درس میخونن و کلی هم ادعا دارند. ولی خوب معلوم شد همش حبابه! مشارکتشون صفره!![]()
چرا اتفاقا!تو رو که خوب میشناسم! رییس همه ی ولک هایی!منظورت که من نبودم کلک؟![]()
البت که مقام کمی به ما ندادی!چرا اتفاقا!تو رو که خوب میشناسم! رییس همه ی ولک هایی!![]()
بابا تو که اینقدر ذوقمرگ نبودی که!البت که مقام کمی به ما ندادی!کلی جای افتخار داره. راستی می دونستی کارگردان و برنامه نویس بازی مدال افتخار منم ببم جان؟
(این ببم جان توی شهر من یکی از معانی اش همان ولکه!)
تو هم که انقدر تو ذوقزن نبودی!!!بابا تو که اینقدر ذوقمرگ نبودی که!![]()
تو هم که انقدر تو ذوقزن نبودی!!!![]()
خوبه که شما لا اقل یه سری به ما زدی!سلام دوست عزيز
بنده هم ميخوام تو اين تاپيك مشاركت كنم حالابگو هدف و برنامت چيه؟ آيا برنامه هاي علمي- تحقيقي-معرفي اساتيد دانشگاه تاكستان و يا برنامه ريزي برگذاري سمينارچيزي داري![]()
دوست عزیز از خبر رسانی شما ممنونم.بزرگترین لطفی که می توانید در رابطه با این سایت و خود دانشگاهمان بکنید اینه که به بچه های دیگه هم اطلاع بدید که همچین سایتی وجود داره و منتظر مشارکت اوناس.مطمئنا این به بالاتر رفتن سطح علمی دانشگاه کمک خواهد کرد.البته من خودم فعلا درگیر مسایل پروژه هستم و نمیتوانم به دانشگاه بیام.ممنون.بابا ما هم آمدیم این قدر کل کل نکنید .
به زودی در دانشگاه تاکستان انجمن علمی هوافضا زیر نظر دکتر ایزدی و با همکاری من و چند تن از مهندسان فعال تشکیل خواهد شد.
ببین بلدی کار دست ما بدی!!!mirhamida جان! از توالتهای دانشکده تون داستانها شنیدم!مثلا اینکه چند سال خراب بوده و هنوز هم نیم بند درست نشده! شاید اون کلاسهایی که گفتی توالتهای جدیدند!!!! راستی قبلا کجا میرفتید دستشویی؟ بیابون های بغل دانشکده تون!
![]()
راستش بچه ها کم افتخار پیدا میکنن که منو این ترم ببینن! به خاطر همین دقیق اطلاع ندارم. راستی چرا بچه ها دیگه تو تاپیک مشارکت نمیکنن؟حالا کلاس جدیدا راه افتاده؟
شما هم خوشین بابا ها , دانشگاه آزاد تاکستان دیگه کجاست؟؟!!!![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بچه ها خواهشا نظرتون رو بگین؟؟ کمکم کنید | دانشگاه آزاد | 4 | |
![]() |
رقابت بین بچه های دانشگاه ازاد(کل کل) | دانشگاه آزاد | 2 | |
M | بچه هاي صنايع | دانشگاه آزاد | 2 | |
![]() |
برو بچه های دانشگاه ازاد اسلامشهر بفرماییییینننن........ | دانشگاه آزاد | 956 | |
![]() |
بچه های دانشگاه آزاد دولت آباد اصفهان | دانشگاه آزاد | 1 |