shatel5000
عضو جدید
سلام دوستان گل
کجایین بچه ها
بیجنبه نبودین که؟؟؟!!!!!!!
از وقتی میتینگ گذاشتیم همه تقریبا کم پیدا شدن
کجایین بچه ها
بیجنبه نبودین که؟؟؟!!!!!!!

اسمم لیلیه.من تقریبا بین المللی هستم اما مشهد یه چیز دیگست.عشقست فرامرز عباسی خودمون.کجای که نیستی؟
مهم اینه خودتو مشهدی میدونی الیسا جون
اااااااااااااا.مهدی تونم اینجایی کاکوسلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااام .....
چطورییییییییییییین ؟
مویم ببخشین جو گیر شدم منم هستم![]()
اااااااااااااا.مهدی تونم اینجایی کاکوهمشهری شدیم.نکنه بچه محل مایی خبر نداریم
خوشحال شدم اینجا دیدمت.
اسمم لیلیه.من تقریبا بین المللی هستم اما مشهد یه چیز دیگست.عشقست فرامرز عباسی خودمون.
8عدد مورد علاقه ی منه.به به بچه محل منم بچه فرامرزم .فرامرز8
مهدی جون ما بگو این یره یعنی چی من اخرش فلسفش رو نگرفتم البته من لهجه ندارم ها اما هینجوری زیاد یره شنیدممگه نمدنی مو بچه مشدم ؟!
مگه ایجه شیرازه مو تعصب درماااااااااااا !!! (منظور اینه که بجای کاکو از یرهاستفاده کن!)
البته تاریخچه یره ره که مدنی؟
خب مو مدنم ولی نمگم!
لهجه ره حال مکنی ؟! ( اگه رو انگلیسیم ایجور کار مکردم الان 9 ه تافله داشتم!!!!!!!!! )
چه خبرا خوش میگذره ؟
مهدی جون ما بگو این یره یعنی چی من اخرش فلسفش رو نگرفتم البته من لهجه ندارم ها اما هینجوری زیاد یره شنیدم
آها.خو منم واسه همین ازت پرسیدم دیگه.یه حسی بهم گفت تو کار لهجه ای.چه کلاسی هم میذارهیه سوال از کی یره شنیدی (به جز تو فیلما)؟!
معنیش که بسته به موقعیتی که استفاده شده س .
فلسفشم که تو افسانه ها اومده فقط نگهبانه این لهجه میدونه و در زمان مرگش به جانشینش منتقل میکنه و این روند ادامه داره!!!
درباره ی معنیش هم فقط کارشناسان خبره ی این لهجه (مثل خودم) میتونن نظر بدن ! یه وقتایی برای توهین استفاده میشه و یه وقتایی برای صمیمیت و کلا برا خیلی چیزا استفاده میشه !
مثلا اگه یه مشهدی اصیل به کسی بگه : یرهعجب آدم با حالیی تو مو نمدنستم تو انقد با حالی ! (در اینجا یره به معنای اینه که ازش خوشش اومده )
یا اگه بگه : یرهتویم عجب آدمیی هااا (و حالت چهرش ناراحت باشه یره در اینجا به معنای اینه که عجب آدم بی خود بی معرفت بی ... (نقطه چینو خودت میتونی پر کنی !) ) !
کافیه؟!
اسمم لیلیه.من تقریبا بین المللی هستم اما مشهد یه چیز دیگست.عشقست فرامرز عباسی خودمون.
سلام بچه محل.چگونه ای؟منم مشهدیم.فرامرز عباسی![]()
میگم اگه تو این لیوانه قهوه تلخ داری منم میخوام اگرم چاییه که هیچی.....منم مشهدیم.فرامرز عباسی![]()
عجیب نیست که.هر شهری یه تریپیه دیگه واسه خودشعجب کلماته عجیب غریبی![]()
آها راستی من فقط نگرفتم کجای فرامرز خنده دارهمنم مشهدیم.فرامرز عباسی![]()
سلام پس چرا اینقدر دیر به دیر سر میزنی؟اجازه میدیم .خوش اومدین.کل فرامرز سند به نام شد.سلام
اگه اجازه میدین که ماهم بیایم تو پاتوق فرامرزیا
محض گشت وگذار وبررسی سایتم تو فرامرز دور میزنیم
حالا که دوستم پیدا کردیم![]()
فرامرزیا کین دیگه؟؟ سلام:دیسلام
اگه اجازه میدین که ماهم بیایم تو پاتوق فرامرزیا
محض گشت وگذار وبررسی سایتم تو فرامرز دور میزنیم
حالا که دوستم پیدا کردیم![]()
مشهدیا گلنفرامرزیا کین دیگه؟؟ سلام:دی
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
پاتق بچه های ساری،قائمشهر،نکا،بهشهر و بابل | همشهری ها! | 2 | |