elissa_astro
عضو جدید
ها؟؟؟مشهدیا گلن![]()

ها؟؟؟مشهدیا گلن![]()
با فرامرز عباسی.میشناسیش؟فرامرزیا کین دیگه؟؟ سلام:دی
فرامرزیا کین دیگه؟؟ سلام:دی
مطمئنین مشهدو مثه کفه دستتون میشناسین؟!
اون از olympus اینم از فرامرز![]()
راس میگم خوب!!!! خونمونه دیگه!
شهر بازیمی تونیم به جاهای دیگم سر بزنیم ها بچه ها
حالا کجابریم؟َ
اگه اهل نجوم هستی 5شنبه ی آخر هر ماه همایش نجوم آسمان طوس.آب و برق برگزار میشه.می تونیم به جاهای دیگم سر بزنیم ها بچه ها
حالا کجابریم؟َ
ملت یا شادی؟؟شهر بازی![]()
فرق ندارهملت یا شادی؟؟
ملت بهتره.شادی الکی شلوغه.وای خوش به حالتون.اینجا اهواز اصلا شهربازی نداره.یه دونه داره اونم فقط یه چرخ و فلک توشه.من شهر بازی میخوامفرق نداره![]()
اشکال نداره به جاش خورشید داره، آفتاب داره، خیابون داره،...ملت بهتره.شادی الکی شلوغه.وای خوش به حالتون.اینجا اهواز اصلا شهربازی نداره.یه دونه داره اونم فقط یه چرخ و فلک توشه.من شهر بازی میخوام![]()
خدایی اینو گل گفتی.شاید باورت نشه اینجا خیابونا انگار شوی لباسه.ملت کارشون اینه تیپ بزنن بیان مثل مانکن راه برن تو خیابون سجاد رو میذارن تو جیبشون.ملت عجیبین.تا نصف شب شب نشینی و بزن بکوب.البته مردم ماه و خونگرمی هستن.اصلا احساس غربت نمیکنی.یعنی نمیذارن.یه جوری دورت رو میگیرن خودت نفهمی کی صمیمی شدی باهاشون.اما من دلم شهر بازی میخواداشکال نداره به جاش خورشید داره، آفتاب داره، خیابون داره،...
آقا اجازه چادر نداریم.سلامیاال...
چادر سرتون کنین.
سلام به همه.
آقا اجازه چادر نداریم.سلام
غصه نخور بیا مشهد قول قول قول میدم خودم ببرمت... تازه کلی وسیله جدید گذاشتنخدایی اینو گل گفتی.شاید باورت نشه اینجا خیابونا انگار شوی لباسه.ملت کارشون اینه تیپ بزنن بیان مثل مانکن راه برن تو خیابون سجاد رو میذارن تو جیبشون.ملت عجیبین.تا نصف شب شب نشینی و بزن بکوب.البته مردم ماه و خونگرمی هستن.اصلا احساس غربت نمیکنی.یعنی نمیذارن.یه جوری دورت رو میگیرن خودت نفهمی کی صمیمی شدی باهاشون.اما من دلم شهر بازی میخواد![]()
یاال...
چادر سرتون کنین.
سلام به همه.
.... سلام
سلام علکممممممممممممممممم![]()
سلام حلج آقا.... خودتو معرفی کنسلام علکممممممممممممممممم![]()
حال شوما؟؟علیکم السلام.
میخوام شناسایی نشم...........چرا شبیه نینجا شدی؟
گفتم با چادر نگفتم با چادر و رومیزی و پتو و هرچی که دم دستته خودتو شبیه نینجا کن که.![]()
حال شوما؟؟
بعد از مدتی اومدیم...شما که تازه واردی آره؟؟
حال شوما؟؟سلام حلج آقا.... خودتو معرفی کن
ممنون.شماچطوری؟
بله دیگه،البته اگه بعد از 4 یا 5 ماه بشه گفت تازه وارد.![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
پاتق بچه های ساری،قائمشهر،نکا،بهشهر و بابل | همشهری ها! | 2 | |
S | برو بچه های بردسیر(کرمان) | همشهری ها! | 0 | |
![]() |
بچه های دورود کجایید؟؟؟؟؟ | همشهری ها! | 10 | |
![]() |
بچه بهبهان داریم؟؟؟اگر داریم معرفی کنید لطفاً | همشهری ها! | 1 | |
![]() |
پاتوق بچه های مازندران | همشهری ها! | 37 |