Ariyayi @rchitect;3190649 گفت:قههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههر
چرا تو هی زود زود قهر میکنی..؟ معصومه حالا باید چی بهت بگم که آشتی کنی؟
Ariyayi @rchitect;3190649 گفت:قههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههر
دوسش داشتما اما نه اونقدري كه بخوام هميشه باهاش باشم!شايد بهتر كه رفت!بیخیال
هرچی خدا بخاد همون میشه
داداشي خو اذيتش نكن ديگه!ببين چه دوست داشتنيه
غصه نخور فدات بشم....امشب میایی اسپمگاه؟
چرا تو هی زود زود قهر میکنی..؟ معصومه حالا باید چی بهت بگم که آشتی کنی؟
قربونت بشم...من اینقدر آبادانی ها رو دوست دارم..زن داداشم آبادانیه...خیلی با حال هستند..دوسش داشتما اما نه اونقدري كه بخوام هميشه باهاش باشم!شايد بهتر كه رفت!
دم عشق ابادانيمون گرم!
آره معلومه خیلی دوست داشتنیه...
ه دیگه حوصله خنده ندارم..شاید یه 10 دقیقه دیگه بخندمتو بخند![]()
ميام كه نه ميرم!چون من كه اباداني نيستم!جواد ابادانيه!قربونت بشم...من اینقدر آبادانی ها رو دوست دارم..زن داداشم آبادانیه...خیلی با حال هستند..
هفته دیگه میام آبادان خونه خالم.
پس تو کجاییی هستی؟حالا چرا باهاش قهر کردی؟ميام كه نه ميرم!چون من كه اباداني نيستم!جواد ابادانيه!
نه بابا اختیار داری..ما خوشحال میشم شما تو این تاپیک بیایید...سلام به همه بچه های خون گرم ابادان و خوزستان
من نه ابادانیم نه خوزستانی اما عاشق این دو شهر زیبای ایران زمینم و مردم عزیزتر از ان
بچه ها ببخشید که تو تاپیک خصوصیتون شرکت کردم![]()
سلامتی . تو چه خبر چرا ظهر یکدفعه رفتی ؟
![]()
قهر بودم زنگ زد حرف زديم اشتي كرديم!اخه تا فروردين نمياد پيشم!ميگه كنسرت داريم!محسن يگانه و رضا صادقي و حميد و عسگري و كي و كي ميخوان بيان منم تهيه كننده م نميشه نباشم!اذيت ميكنه ديگه!ميگه تير ميام!ميگم اونوقتم نميخوام!ميگه خوب باشه نميام!لوسسسهپس تو کجاییی هستی؟حالا چرا باهاش قهر کردی؟
من كه گفتم حكايت من حكايت اونيه كه بهش ميگن كجايي هستي ميگه هنوز زن نگرفتم!!!!!!!!!منم خدا بخواد اباداني ميشم!به افتخار همه ابادانياااااااااااااااااااا
سلام
خوزستان نگو بهشت بگو
ماشاا...
ماشاا...
خداییش میبینین استانمون با این بارون خدا چقدر ناناز شده
شکر خدا
بچه ها اینجا امسال عید بهشته
برید تو هوای ازاد زندگی استشمام کنید
چطوری؟ چه خبر؟..کم پیدا شدی ها
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |