من با نظر شما موافقم. مهم دانشجو و افکاراتشه....امروزه ملاك دانشجو هست نه دانشگاه
من با نظر شما موافقم. مهم دانشجو و افکاراتشه....امروزه ملاك دانشجو هست نه دانشگاه
امروزه ملاك دانشجو هست نه دانشگاه
دوست من شما کاملاً اشتباه می کنید فقط و فقط به دانشجو بستگی داره من هر دو دانشگاه درس خوندم قوی و ضعیف بودن به خود دانشجو بر می گرده . مثال این موضوع هم آقای مهندس نصیری است که از دانشگاه آزاد سیستان مدرک کارشناسی گرفت و در دانشگاه دولتی شریف ارشد گرفت بعدش هم که خدا به همراهش رفت خارج از کشور جهت دکتری.متاسفانه متاسفانه متاسفانه فرقشون از قوی و ضعیفی گذشته ... مثه فرق روز و شبه ..
خوب البته استثناهم ممکنه داشته باشه
متاسفانه متاسفانه متاسفانه فرقشون از قوی و ضعیفی گذشته ... مثه فرق روز و شبه ..
خوب البته استثناهم ممکنه داشته باشه
دوست من شما کاملاً اشتباه می کنید فقط و فقط به دانشجو بستگی داره من هر دو دانشگاه درس خوندم قوی و ضعیف بودن به خود دانشجو بر می گرده . مثال این موضوع هم آقای مهندس نصیری است که از دانشگاه آزاد سیستان مدرک کارشناسی گرفت و در دانشگاه دولتی شریف ارشد گرفت بعدش هم که خدا به همراهش رفت خارج از کشور جهت دکتری.
ربطی به دانشگاه نداره هم آزاد هم سراسری سرفصل های مشترکی رو درس میدن این دانشجوئه که تفاوت بین دانشگاه ها رو به وجود میاره
من هم کاملا موافقم....
به خود دانشجو بستگی داره...
خود من دانشجوی دانشگاه دولتی بودم و انصراف دادم و الان دارم آزاد می خونم....
چون دیدم اینجا بیشتر و بهتر میتونم پیشرفت کنم
دانشگاه دولتی هم اون جور که شما دوستان عزیز فکر میکنید نیست...
دوست من شما کاملاً اشتباه می کنید فقط و فقط به دانشجو بستگی داره من هر دو دانشگاه درس خوندم قوی و ضعیف بودن به خود دانشجو بر می گرده . مثال این موضوع هم آقای مهندس نصیری است که از دانشگاه آزاد سیستان مدرک کارشناسی گرفت و در دانشگاه دولتی شریف ارشد گرفت بعدش هم که خدا به همراهش رفت خارج از کشور جهت دکتری.
عرض کردم استثنا هم داره
اما من متاسفانه تو دانشگاه ازاد یکی از شهرهای کوچکتر تدریس میکنم .... باورکن روزی نیست که بنا کنندگانشو نفرین نکنم فاجعه استتتتتتتتتتت
آقا نگفته که دانشگاه آزاد بهتره یا دانشگاه سراسری که میگید بستگی به دانشجوش داره. گفته دانشجویان کدوم دانشگاه قویترند (از نظر علمی، عملی و ...)
اون کدوم دانشگاه دولتی بوده و آزادی بوده که شما با هم عوضش کردید؟
آزادا قویترن ....طبق تجربه
من دانشجوی ازاد تهران جنوبم
توی کلاسهایی که رفتم دیدم کساییو که از عمران صنعتی ارک و متالوزی خواجه نصیر و......انصراف دادن یا قبول شدن ولی نرفتن و اومدن اونجا درس میخونن .
استاد معادلاتمون استاد رضا اقایان فوقشو از شریف و دکتراشو از انگلیس گرفته وموالف کتاب مدرسان شریف هم هست و تازه این استاده علوم پایه است تابرسه به تخصصی هاش واگر تردید داری برو رزومه استاتیدو تو سایتش ببین.
توی یه کلاسی یه پسر یه ترم از ازاده گرگان انتقالی موقت به تهران جنوب گرفته بود بامعدل 12زورکی رفت و به غلط کردن افتاده بود تازه اون باکلی ادعا اول ترم میگفت شاگرد اوله دانشگاشه(درست میگفت وگرنه به این راحتیها انتقالی نمیدادن)
تهران جنوب بزرگترین دانشگاهه خاورمیانه است از نظر تعداد دانشجو
انقدر کلاس داره که باورتون نمیشه کل کلاسای ترمتون بیشتر از3روز نمیشه برای من که تا الان 2روزه جمع شده
رشته های مزخرفش بدون کنکوره ولی 90درصد رشته هاش با کنکوره
(به نظر من دانشگاه مهم نیست مهم خودتی منظورم درس خوندنته و تلاشته و...)
یادمه استاد کارگاهمون میگفت دانشجو یعنی درس +کار
از نظر مدرکم از دولتی های شهرستان سرتره ولی از دولتی های تهران نه
اگه میخوای یه انسان فوق موفق باشی باید همراه درس خوندن حتما کار کنی البته اگه کار مربوط به رشتت باشه عالی میشه
با ارزوی موفقیت روز افزون
یعنی مدرک آزاد جنوب تهران از فردوسی مشهد و اصفهان و صنعتی اصفهان و شیراز و تبریز سرتره؟اگه آره، پس اونی که آزاد تهران خونده باید بتونه بره این دانشگاهها هیئت علمی شه
![]()