بچه درسخون های مکانیک !(تاپیک انرژی دهی برای مطالعه !)

M.ARIABOY

عضو جدید
بچه ها کسی کتاب سیستم های شبکه آب دکتر تائبی رو داره؟؟

روش نظریه خطیشو میخام از این کتاب . کسی نداره ایا ؟؟ کدوم سایت داره ؟؟

:confused:
من دوترم پیش پاس کردم ابرسانی رو
باید برم نگاه کنم ببینم همین شخصیه ک میگی یانه
اگه بود اسکن کنم برات بفرستم؟؟ کدوم بخشاشو؟؟

behzadk2019

کاربر فعال تالار مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
من دوترم پیش پاس کردم ابرسانی رو
باید برم نگاه کنم ببینم همین شخصیه ک میگی یانه
اگه بود اسکن کنم برات بفرستم؟؟ کدوم بخشاشو؟؟

سلام . ممنون از توجهتون . خودم رفتم کتابو گرفتم .فصل 13 رو میخواستم ک از کتابخونه گرفتمش

mansour71

عضو جدید
سلام بچه ها
من انرژیم کم شده انرژی میخوااااااااااااااااااااااام :surprised:
کلی درس واسه خوندن دارم :w10:
ترمو2 ، سیالات2 ، مبانی برق2 ، تست های غیرمخرب و............
بهم انرژی بدینننننننننننننننننننننننن:cry:

apadana34

عضو جدید
من می خوام با رشته مکانیک بیشتر اشنا بشم . تا بلکه انتخابش کنم. از نظر من مکانیک یعنی همان مکانیک که توی دبیرستان می خواندیم.
می خواستم واحد یا عنوان درسی از این رشته بهم معرفی کند تا با مطالعه ان با مکانیک اشنا بشم و یه طورهایی اصل این رشته باشه(هدف اشنایی با این رشته برای انتخاب رشته اس) . همچنین با توجه به نزدیک شدن نمایشگاه کتاب اگر کتابی جهت اشنایی بیشتر من با این رشته و مشاغلش میشناسید معرفی کنید. ممنون

Bahman_mech

عضو جدید
کاربر ممتاز
من می خوام با رشته مکانیک بیشتر اشنا بشم . تا بلکه انتخابش کنم. از نظر من مکانیک یعنی همان مکانیک که توی دبیرستان می خواندیم.
می خواستم واحد یا عنوان درسی از این رشته بهم معرفی کند تا با مطالعه ان با مکانیک اشنا بشم و یه طورهایی اصل این رشته باشه(هدف اشنایی با این رشته برای انتخاب رشته اس) . همچنین با توجه به نزدیک شدن نمایشگاه کتاب اگر کتابی جهت اشنایی بیشتر من با این رشته و مشاغلش میشناسید معرفی کنید. ممنون

شما حدودا ذو سال پیش شایدم بیشتر همچین سوالی رو از من پرسیدین ...هنوز به نتیجه ای نرسیدید؟

apadana34

عضو جدید
شما حدودا ذو سال پیش شایدم بیشتر همچین سوالی رو از من پرسیدین ...هنوز به نتیجه ای نرسیدید؟

نه. چون پای انتخاب دو تا سه تا رشته دیگه بودوهست .و میخوام سرمو بکوبم به دیوار چون همان اندازه که وقت تلف می کنی می تونی اصلا دو تا رشته را بخوانی . ضمن اینکه خودم هم باور نداشتم برای اشنایی با یه رشته باید از دروس ان شروع کنی.
اما الان دوست عزیز دیگه هیچ فرصتی برای وقت تلف کردن ندارم .وباید یکی را انتخاب کنم و ممنون می شم درسهایی ار چارت مکانیک را که من را بیشتر باهاش اشنا می کنه معرفی کنی و همانطور هم که گفتم چون نمایشگاه کتاب نزدیک است اگر کتاب دیگه ای می تونید معرفی کنید.
ضمن اینکه واقعا اگر خودتون راهی را رفتید که منجر به انتخاب یا عدم انتخاب این رشته شد بهم بگید تا برای همیشه از این چند راهی یکیشو انتخاب کنم

amir-sky

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام بر بچه های مکانیک باشگاه مهندسان

چه خبر از درسا....به ما که در حد لالیگا فشار میاد....

M.ARIABOY

عضو جدید
سلام بر همه دوستانننننننن
من این ترم عین خیالمم نیست، 90% میپیچونم
تاحالا هم نه کتاب داشتم ن جزوه، مشروطیم عالمی داره

apadana34

عضو جدید

مي خوام كتابهايي كه به من ديده كلي از مكانيك مي ده براي انتخاب يا عدم انتخاب و اينكه وقتي انتخابش كردم بايد چيا بخوانم را بخرم
و نگاهي بندازم . كدام عناوين فعلا جهت اشنايي من مناسبه كه تهيه كنم؟
استاتيك - ديناميك - مقاومت مصالح - طراحي اجزا ... كدام ؟
يه سوال ديگه اينكه من تستي دادم كه مي گه هوش فضايي و تجسم سه بعدي ات از ديگر جنبه هاي هوشت بيشتره . ايا به درد اين رشته مي خوره؟

amir-sky

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چقد حال میده وقتی بیکار باشی و منتظر باشی تا ساعت 2 بشه که بری کلاس CDF و در این حال تو کوچه پس کوچه های باشگاه سرک بکشی و چیزی که خوب نیست اینه که هیچکس هم تو باشگاه نباشه که بحث کنیم و همه چی رو به چالش بندازیم و یه خورده بخندیم:D

apadana34

عضو جدید
مي خوام كتابهايي كه به من ديده كلي از مكانيك مي ده براي انتخاب يا عدم انتخاب و اينكه وقتي انتخابش كردم بايد چيا بخوانم را بخرم
و نگاهي بندازم . كدام عناوين فعلا جهت اشنايي من مناسبه كه تهيه كنم؟
استاتيك - ديناميك - مقاومت مصالح - طراحي اجزا ... كدام ؟
يه سوال ديگه اينكه من تستي دادم كه مي گه هوش فضايي و تجسم سه بعدي ات از ديگر جنبه هاي هوشت بيشتره . ايا به درد اين رشته مي خوره؟

يعني يكي نيست اسم دوتا واحد از مكانيك براي من بياره تا با هاش اشنا بشم . كدام يكي از واحدها مهندسي مكانيك را بشتر معرفي مي كنه؟

yosoufe

متخصص خودرو
کاربر ممتاز

apadana34

عضو جدید
برو تو این سایت می بینی!
یه سرچ می زدی تو نت پیدا می کردی:

http://gostaresh.msrt.ir/frmGrade.aspx
http://gostaresh.msrt.ir/Files/Course/2-10-b-13.pdf

من چارت درسيشو دارم منتها چون نمي شه تك تك درسهاشو نگاه بندازه خواستم شما ها كه مهندس مكانيك هستيد و خوانديد يكي دو واحد درسي كه مكاينك را بيشتر معرفي مي كنيد بهم بگيد انها را نگاه كنم . مي تونيد راهنمايي بفرماييد.

behzadk2019

کاربر ممتاز
من چارت درسيشو دارم منتها چون نمي شه تك تك درسهاشو نگاه بندازه خواستم شما ها كه مهندس مكانيك هستيد و خوانديد يكي دو واحد درسي كه مكاينك را بيشتر معرفي مي كنيد بهم بگيد انها را نگاه كنم . مي تونيد راهنمايي بفرماييد.

سلام . ببنید دوستم اول باید شما ببنید به کدام گرایش تمایل بیشتری دارید . با یکی دو درس نمیشه اشنایی به این رشته رو داشته باشید

شما میخاید سیالات بخونید یا طراحی یا ... ؟؟؟

apadana34

عضو جدید
سلام . ببنید دوستم اول باید شما ببنید به کدام گرایش تمایل بیشتری دارید . با یکی دو درس نمیشه اشنایی به این رشته رو داشته باشید

شما میخاید سیالات بخونید یا طراحی یا ... ؟؟؟

گزينه اولم جامدات است .
راستي تجسم سه بعدي و طراحي ورسم استعداد منه بكار اين رشته مي ايد؟

mohsen-ta

عضو جدید
گزينه اولم جامدات است .

مقاومت -دینامیک و سیالات سه درس متفاوت این رشته هستند.
قدرت تجسم هم در نقشه کشی صنعتی و مدلسازی با کامپیوتر نقش مهمی داره

M.ARIABOY

عضو جدید
سلام بچه ها
چخبر چیکارمیکنید
من ک میخوام شروع کنم برای درس دیکه
کسی جزوه خوب برا کنترل سراغ نداره؟؟؟

behzadk2019

کاربر ممتاز
سلام بچه ها
چخبر چیکارمیکنید
من ک میخوام شروع کنم برای درس دیکه
کسی جزوه خوب برا کنترل سراغ نداره؟؟؟
مهندس اگر پیدا کردی به منم بده لطفا
گزينه اولم جامدات است .
بله به کار میاد
این برای سیالات http://mechanic_ardebil.persianblog.ir/post/14/

این جامدات http://mechanic-aul.blogfa.com/post-2.aspx

M.ARIABOY

عضو جدید
توهم کنترل داری؟؟؟
میبینی آخرعمری ب چ خفتی افتادم ،هیچیه هیچی ندارم
یادش بخیر ترم ائل لااقل سرکلاسام میرفتم

طاهره72

عضو جدید
من سیالات2دارم کتابشم میخونم اماهیچیییییییییییییی نمیفهمم!این لایه مرزی وجریان تراکم پذیردیوونم کردن
وایتو ورق به ورق باجزوه میخونم ولی اثرنمیکنه
خدا...........

M.ARIABOY

عضو جدید
من سیالات2دارم کتابشم میخونم اماهیچیییییییییییییی نمیفهمم!این لایه مرزی وجریان تراکم پذیردیوونم کردن
وایتو ورق به ورق باجزوه میخونم ولی اثرنمیکنه
خدا...........

دقیقا چیشو نمیفهمی؟؟؟؟؟
چیزی نداره ک؟؟
واضحتر بگو

behzadk2019

کاربر ممتاز
توهم کنترل داری؟؟؟
میبینی آخرعمری ب چ خفتی افتادم ،هیچیه هیچی ندارم
یادش بخیر ترم ائل لااقل سرکلاسام میرفتم

بله دارم . جزوه دارم ولی میدونم به کار نمیاد جزوه استاد ما . اخه جزوش ی چیزه امتحانش ی چیز دیگه:razz:

apadana34

عضو جدید
:cry:
من یکسری ترس دارم درمورد مهندس مکانیک
از انجایی که مهندس مکانیک کارش تجزیه و تحلیل نیروها برای ساخت یه وسیله است من تصورم اینه که نمیشه همه نیروها را با توجه به ناشناختگی بودن طبیعت مثل فضا ، هوا و دریا به حساب اورد بخاطر همین ممکن چیزی که می سازی مثل چرخ و فلک و قطار هوایی و ماشین و غیره درست کار نکنه و با حادثه غیره منتظره ای روبرو بشی که بخاطر عدم محاسبه تو باشه و اینطوری مدیون می مانی ا
یه فکر دیگه ام اینه که چون طبیعت پیچیده است بخوای قوانین مربوط به یه موضوع را حساب بکنی انقدر پیچیده میشه که حالت بهم می خوره تازه باید ترس اینم داشته باشی که همه چیو حساب کرده باشی
اینها ترسهایی است که روی علاقه من اثر می گذاره:cry:

amir-sky

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام بر دوستان قدیمی..............
چه خبر؟
یادش بخیر یه روزایی تاپیک بروزی بود....یادش بخیر چقدر اینجا میومدم.....یادش بخیر......

ساعت 10.53 داخل سالن مطالعه دانشگاه.
30 اردیبهشت 93
.......................................................................................................................................................................
......................................................................................
..........................................................
.............................................
.................................
..........................
...................
............
......
..
.

apadana34

عضو جدید
:cry:
من یکسری ترس دارم درمورد مهندس مکانیک
از انجایی که مهندس مکانیک کارش تجزیه و تحلیل نیروها برای ساخت یه وسیله است من تصورم اینه که نمیشه همه نیروها را با توجه به ناشناختگی بودن طبیعت مثل فضا ، هوا و دریا به حساب اورد بخاطر همین ممکن چیزی که می سازی مثل چرخ و فلک و قطار هوایی و ماشین و غیره درست کار نکنه و با حادثه غیره منتظره ای روبرو بشی که بخاطر عدم محاسبه تو باشه و اینطوری مدیون می مانی ا
یه فکر دیگه ام اینه که چون طبیعت پیچیده است بخوای قوانین مربوط به یه موضوع را حساب بکنی انقدر پیچیده میشه که حالت بهم می خوره تازه باید ترس اینم داشته باشی که همه چیو حساب کرده باشی
اینها ترسهایی است که روی علاقه من اثر می گذاره:cry:

این ترسها کاذبه ؟