haniyeh65
عضو جدید
سلام بچه ها
با اغاز ماه مبارک رمضان و به دنبالش پخش سریالها مسخره و ابکی و ابگوشتی
از صدا و سیمای جمهوری ایران امشب گفتم اولین قسمت ها را
ببنینم ولی کاش ندیده بودم با پخش سریال بسیار افتضاح و مسخره ( که از همین الان معلومه ) در مسیر زاینده رود خیلی خیلی بهم برخورد و تصمیم گرفتم این مطالب را اینجا بگم
متاسفانه اقای کارگردان (حسن فتحی ) چی با خودش فکر کرده که می تونه به راحتی
اصفهانی ها به سخره بگیره و با استفاده از بازیگران مثلا چهره اون ها را به اصفهان بیاره و
ازشون بخواد که لهجه شیرین ما را تبدیل به افتضاح ترین شکل بکنه

از همه دوستان همشهری اگر با نظر من موافق هستند تقاضا دارم اینجا نظر بدین تا به
گوششون برسه و متوجه بشن با دم شیر بازی کردن چه عواقبی را به دنبال داره
ممنون از همه دوستان
اهان راستی یه نکته دیگه :
اگه دقت کرده باشید تمام لوکشین های فیلم برداری شده کوچه پس کوچه هاست که فقط توی یه
ناحیه از شهر (اونم برای حفظ ابنیه تاریخی ) وجود داره فیلم برداری شده و این تصور به بقیه هموطنا میده
که انگار هنوز اصفهانیا توی این کوچه پس کوچه های قدیمی زندگی می کنند نه این طورام این آقای کارگردان و عوامل خودشون را زدن به ندیدن ساختمان های مدرن ساخته شده
و دوباره می گم متاسفم متاسفم متاسفم
با اغاز ماه مبارک رمضان و به دنبالش پخش سریالها مسخره و ابکی و ابگوشتی
از صدا و سیمای جمهوری ایران امشب گفتم اولین قسمت ها را
ببنینم ولی کاش ندیده بودم با پخش سریال بسیار افتضاح و مسخره ( که از همین الان معلومه ) در مسیر زاینده رود خیلی خیلی بهم برخورد و تصمیم گرفتم این مطالب را اینجا بگم
متاسفانه اقای کارگردان (حسن فتحی ) چی با خودش فکر کرده که می تونه به راحتی
اصفهانی ها به سخره بگیره و با استفاده از بازیگران مثلا چهره اون ها را به اصفهان بیاره و
ازشون بخواد که لهجه شیرین ما را تبدیل به افتضاح ترین شکل بکنه

از همه دوستان همشهری اگر با نظر من موافق هستند تقاضا دارم اینجا نظر بدین تا به
گوششون برسه و متوجه بشن با دم شیر بازی کردن چه عواقبی را به دنبال داره
ممنون از همه دوستان
اهان راستی یه نکته دیگه :
اگه دقت کرده باشید تمام لوکشین های فیلم برداری شده کوچه پس کوچه هاست که فقط توی یه
ناحیه از شهر (اونم برای حفظ ابنیه تاریخی ) وجود داره فیلم برداری شده و این تصور به بقیه هموطنا میده
که انگار هنوز اصفهانیا توی این کوچه پس کوچه های قدیمی زندگی می کنند نه این طورام این آقای کارگردان و عوامل خودشون را زدن به ندیدن ساختمان های مدرن ساخته شده
و دوباره می گم متاسفم متاسفم متاسفم
آخرین ویرایش: