به کجا داریم میریم!!!!! وای به حالمان

hasan 69

عضو جدید
میشه اون اشخاصو معرفی کنید لطفاً:D
اصلاً جدا از این تاپیک حرف شما درست که آبروی بنده رو بردن گناهه ولی اصل امر به معروف و نهی از منکر چیز دیگه ست و وظیفه ست که ما بلد نیستیمو جامعه به اینجا کشیده.
اگه یکی تو اتاقی که چندنفر هستن داره سیگار میکشه و کسی هم به بیماری آسم مبتلاست و دود باعث سرفه و اذیت دیگران میشه به نظرتون اون افراد چیکار میکنن؟جوابش شاید بتونه کمک کنه به درک بهتر.
اون بیمار آسمی از همه بیشتر صدمه میبینه به نظرتون تو جامعه کدوم قشر بیشتر صدمه میبینه؟ آیا بازم اعمال هرکس به خودش مربوط میشه؟

رو مثالتون جواب میدم
اگه تو اون اتاق غیر از اونکه بیماری داره همه سیگار بکشن،اونکه بیماره باید اتاقشو عوض کنه.
ولی اگه یکی دو نفر سگار میکشن اونا باید مراعات کنن و برن بیرون سیگار بکشن.

hasan 69

عضو جدید
عکسشون منتشر شده آبروشون رفته؟!؟!؟بعد اونوقت اینا خودشون با این سر و وضع میان بیرون جلو چشم این همه آدم ،نگران آبروی خودشون نیستن شما نگران عکسشونید؟!

اونا تو یه جمعهایی که اینجور حجاب آبروریزی نیست هستن و واسشون عادی هست.
اگه دوست داشتن پخش بشه که خودشون عکساشونو پخش میکردن تو اینترنت واسه عموم.

hasan 69

عضو جدید
اون که صد البته، خود من گاهی موندم که خدا چقدر صبوره و ستار!!!!!!!!!!!! من و اینهمه گناه و خدا و اونهمه بخشش و پوشاندن گناها!!!!!!!!
اما امربه معروف و نهی از منکر اگه درست اجرا بشه آبرو بردن نیست چه بسا آبرو خریدنه...

شرایط امر به معروف رو اگه بخونین یکی از مهمترینش اینه که آبروی اون طرف مقابل ریخته نشه.

JASMIN.S

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اونا تو یه جمعهایی که اینجور حجاب آبروریزی نیست هستن و واسشون عادی هست.
اگه دوست داشتن پخش بشه که خودشون عکساشونو پخش میکردن تو اینترنت واسه عموم.

مثلا توی پارک اینجور حجاب آبرو ریزی نیست و عادی هست!یا خیابون!:|
از کجا میدونید پخش نکردن؟ازین بدتراشم تو صفحه فیس بوکاشون میزارن حالا اینا که خوب بود!

hasan 69

عضو جدید
مثلا توی پارک اینجور حجاب آبرو ریزی نیست و عادی هست!یا خیابون!:|
از کجا میدونید پخش نکردن؟ازین بدتراشم تو صفحه فیس بوکاشون میزارن حالا اینا که خوب بود!

خب پس حالا که ایراد نداره شما هم از فیسبوک عکسهای بی حجاب رو با مشخصاتشون بردارین و تو اینترنت پخش کنین دیگه.
از نظر من اشکال داره و هرکی هم طبق نظر و عقیده خودش عمل میکنه.

JASMIN.S

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خب پس حالا که ایراد نداره شما هم از فیسبوک عکسهای بی حجاب رو با مشخصاتشون بردارین و تو اینترنت پخش کنین دیگه.
از نظر من اشکال داره و هرکی هم طبق نظر و عقیده خودش عمل میکنه.

اولا تو همه ی این عکسا صورت افراد سانسور شده و قابل تشخیص نیست.در ثانی تو این عکسا مشخصات و اسم کسی ذکر نشده.من نمیدونم چرا شما اینقدر رو این عکسا مانور میدین!والا اینقد که شما به فکر صاحب عکسید خود صاحب عکس به فکر خودش نیس.این عکسا نخاسته آبروی فرد خاصیو ببره فقط چنتا نمونه از پوشش نامناسب افراد رو قرار داده.

hasan 69

عضو جدید
اولا تو همه ی این عکسا صورت افراد سانسور شده و قابل تشخیص نیست.در ثانی تو این عکسا مشخصات و اسم کسی ذکر نشده.من نمیدونم چرا شما اینقدر رو این عکسا مانور میدین!والا اینقد که شما به فکر صاحب عکسید خود صاحب عکس به فکر خودش نیس.این عکسا نخاسته آبروی فرد خاصیو ببره فقط چنتا نمونه از پوشش نامناسب افراد رو قرار داده.

من نگران این عکسها و صاحبانشون نیستم.بحث هم در این مورد نیست.
بحث اینه که روش نصیحت و پاسداری کردن از شهدا و دم زدن از شهدا فقط به این روش نیست بلکه این روش غلطه.

JASMIN.S

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من نگران این عکسها و صاحبانشون نیستم.بحث هم در این مورد نیست.
بحث اینه که روش نصیحت و پاسداری کردن از شهدا و دم زدن از شهدا فقط به این روش نیست بلکه این روش غلطه.

خب هرکس به وسع خودش داره تلاشش رو میکنه.شاید این روش از دید شما غلط باشه ولی خب هر کی با یه روشی ممکنه عوض شه.شاید دیدن این عکسا رو یه نفر تاثیر مثبت گذاشت.این که ما ازین روش خوشمون نمیاد دلیل بر نادرستی قطعیش نیست.
موفق باشید

hasan 69

عضو جدید
خب هرکس به وسع خودش داره تلاشش رو میکنه.شاید این روش از دید شما غلط باشه ولی خب هر کی با یه روشی ممکنه عوض شه.شاید دیدن این عکسا رو یه نفر تاثیر مثبت گذاشت.این که ما ازین روش خوشمون نمیاد دلیل بر نادرستی قطعیش نیست.
موفق باشید

اگه کسی رو پیدا کردین که با سرکوفت زدن بهش عوض بشه یا با آبرو ریختنش،بی زحمت به ما هم معرفیش کنین.

JASMIN.S

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اگه کسی رو پیدا کردین که با سرکوفت زدن بهش عوض بشه یا با آبرو ریختنش،بی زحمت به ما هم معرفیش کنین.

این بستگی به تفاوت دید داره.به نظر من این عکسا فقط یه قیاسه.نه سرکوفت زدن.یه یادآوری هست نه ابرو ریزی

آشنا....

عضو جدید
کاربر ممتاز
رو مثالتون جواب میدم
اگه تو اون اتاق غیر از اونکه بیماری داره همه سیگار بکشن،اونکه بیماره باید اتاقشو عوض کنه.
ولی اگه یکی دو نفر سگار میکشن اونا باید مراعات کنن و برن بیرون سیگار بکشن.
آهان اشتباه شما همین جاست که جای خاطی و فرد بی تقصیرو دارید اشتباه میگیرید...

شرایط امر به معروف رو اگه بخونین یکی از مهمترینش اینه که آبروی اون طرف مقابل ریخته نشه.
بله قبول دارم منم گفتم با شرط حفظ آبرو.

تو این دوره بیشتر افراد مومن سرکوفت میخورن انگار اینا دارن کار اشتباه میکنن. تجربه کردم که میگما نه به عنوان آدم مومن بلکه به خاطر پایبندی به بعضی از اصول دینی!

صبا68

عضو جدید
کاربر ممتاز
:gol: بنده کوچکتر از اونم که بکسی توهین کنم ، هدفی جز راهنمایی در ذهنم وجود ندارد ، هدفی جز کمک در وجودم نیست ، بی عیب و نقص خالق یکتاست ، اگه نگاه کنید تو سایت باشگاه خودمون صدها بلکه هزاران عکس وتصویر زننده تر مشاهده میکنید ، پس عکس کسی برداشته نشده ، مطمئن هستم که خانم های تو سایت پاکتر از این حرفا هستن ، تعجبم بر اینه چرا یهوئی به بعض ها برخورد ، همیناهم یه جورائی حق دارن ، چون در اوج جوانی هستن میخوان یه طوری مطرح یا ..... شوند ، من همه را دوست دارم مثل خواهرام و برادام ، هیچ تفاوطی وجود نداره ، اونای که ازمن خورده میگیرن بازم حق دارن ، چون منو نمیشناسن و .....
هرکسی باید اول خودش رو اصلاح کنه بعد دیگران راهنمایی کنه

صبا68

عضو جدید
کاربر ممتاز
:gol: بنده کوچکتر از اونم که بکسی توهین کنم ، هدفی جز راهنمایی در ذهنم وجود ندارد ، هدفی جز کمک در وجودم نیست ، بی عیب و نقص خالق یکتاست ، اگه نگاه کنید تو سایت باشگاه خودمون صدها بلکه هزاران عکس وتصویر زننده تر مشاهده میکنید ، پس عکس کسی برداشته نشده ، مطمئن هستم که خانم های تو سایت پاکتر از این حرفا هستن ، تعجبم بر اینه چرا یهوئی به بعض ها برخورد ، همیناهم یه جورائی حق دارن ، چون در اوج جوانی هستن میخوان یه طوری مطرح یا ..... شوند ، من همه را دوست دارم مثل خواهرام و برادام ، هیچ تفاوطی وجود نداره ، اونای که ازمن خورده میگیرن بازم حق دارن ، چون منو نمیشناسن و .....

فقط تنها چیزی که اسلام به خطر انداخته حجاب خانومهای ماست که دقیقه ای 1 تایپیک راجعش زده میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این نشان از این داره که شما اسلام فقط و فقط در ظاهر انسانها جستجو میکنید......

hasan 69

عضو جدید
صادق هدایت :

من از برهنگان تن فروش بیزار نیستم
از پوشیدگان شرف فروش بیزارم.