به کجا داریم میریم!!!!! وای به حالمان
هر چی دوست داری بنویس
![]()
هزار جور از شهید دادن دارن سوء استفاده میکنن هیچکی هم غمش نیست.
این همه پارتی بازی و...... که پارتی بازی کار خوبش به حساب میاد.
یکی نمیگه بابا ما شهید دادیم این کارا رو نکنین.
به لباس پوشیدن و.... مردم کار دارن فقط
من کسی رو محکوم نکردم.
میگم چون من ایراد دارم نمیتونم از بقیه ایراد بگیرم و تاپیک بر علیه اونا بزنم.
هر کسی مسؤل کار خودشه.
من کسی رو محکوم نکردم.
هر کسی مسؤل کار خودشه.
سلام.سلام درود بر شما...
به نظر من اینکه کسی بیاد ایراد منو به من بگه مشکل نداره البته اگر قصد تخریب نداشته باشه و قصدش اصلاح باشه اینکه بقیه بیان ایرادای منو بگن شاید باعث بشه من خودمو اصلاح کنم و این نه تنها بد نیست بلکه خوب هم هست و خوبه این فرهنگ تو جامعه رواج پیدا کنه البته بدون تکبر
ممنون...
من به عکس شهدا کاری ندارم و واسشون احترام قایلم ولی اون به ظاهر مسلمون ها فقط به حجاب و لباس رنگی میگن گناه و مفسد فی الرض در صورتی که همین هایی که جا نماز اب میکشن هزار تا فساد میکنن تو اجتماع اونوقت فقط حجاب میگیرن و ادعای مسلمونی دارندوست خوبم منظور از اون عکس جشن آب پاشی نیس شادی هیچ اشکالی نداره ولیوقتی به گناه آلوده میشه مشکل پیدا میکنه ...آدم به هر قیمتی شادی نمیکنه اون خانوم با بی حجابیش داره گناه میکنه نه با شادی کردن....بعد به نظر شما عکس شهدا مزخرفه؟؟!!!!
من کسی رو محکوم نکردم.
هر کسی مسؤل کار خودشه.
ما اگه بیل زنیم،باغچه خودمون و بیل بزنیم.
خودمون روزی هزارتا گناه میکنیم جایی پیدا نیست.میدونی چرا؟
چون کسی نیست از ما عکس بگیره و عکس ما رو پخش کنه.
اگه مردیم خودمون گناه نکنیم.
هرکی رو تو قبر خودش خاک میکنن.
البته من با بی بند و باری و این جور حرفا موافق نیستم ولی وقتی به دیگران ایراد میگیرم که خودم ایراد نداشته باشم.(یعنی هیچوقت چون هیچکی بی ایراد نیست)
ببین آقا حسن واضحه که استارتر مقصودش نشون دادن اینه که جامعه به سمت فساد و بی بندوباری میره، نشون دادن عوض شدن آرمانهاییه که شهدا براش جنگیدن؛ شما میگی اینا گفته نشه گوشزد نشه چون هرکسی مسئول کار خودشه؟
من میگم اینا مسئول کار خودشونن و مسئول کسانی که حیا وعفت داشتن و قربانی "هرچی دلم خواست" اینا شدن.
قربانیاشو برید از زنانی بپرسید که عفت و پاکدامنی شون نادیده گرفته شده ،از اونایی که شوهراشونو اینجور آدما چشم چرون و هوس باز کردن، بچه هاشونو اینا الگو شدن براشون، برید از مردای پاکی بپرسید که به خاطر مسابقه ی زیبایی زنها و هوس رانی مردها خونوادشون از هم پاشیده ، بچه هاشون که حاصل یک عمر زحمتشون بود رو به ناراستی و تباهی کشوندن.کاش عمل هر کسی فقط روی خودش تاثیر داشت. مطمئن باش عمل تو رو بقیه هم تاثیر داره. تو یه روز عصبانی باش و به اعضای خونوادت پرخاشگری کن ببین چی میشه؟ آیا حق کسی ضایع نمیشه؟
آبروی اینا چی میشه پس؟ حق اینا چی میشه پس؟
کاش بی حجابی فقط نمایان کردن زیبایی ها بود کاش...
آخه تو این تاپیک به چه شخصی مستقیم گفته شده؟ وضع جامعه رو میگن که اصلاح بشه. حرفتونو در رابطه با حفظ آبرو قبول دارم ولی اینجا آبروی کسی برده نشه.من در جواب یکی از دوستان دیگه هم گفتم.
گوشزد کن ولی به خودشون که خودشونو اصلاح کنن.
شما اگه خطایی کردی دوست داری بهت بگن که خودتو اصلاح کنی یا همه جا پخش کنن که آبروت بره؟
سلام.
درسته ولی در شرایط خاص خودش.
حتی امر به معروف و نهی از منکر هم شرایط خودشو داره.
نه اینجوری که بیای عکس مردم رو پخش کنی و جوری حرف بزنی که انگار چیکار کرده حالا یکم موهاش پیداست یا هر چیزه دیگه.
اصلا چرا باید عکس مردم رو اینطرف اونطرف پخش کنیم؟آبروی مردم رو ببریم؟
اگه ایراد هرکس رو به خودش بگیم که اصلاح کنه درسته نه اینکه تو بوق و کرنا کنیم که آبروی مردم ریخته شه.
درود بر تو منم باهات موافقم به نظر من آبروی یه فرد خیلی ارزش داره و نباید به هر دلیلی ریخته بشه چون خود ما هم خیلی چیزا پیش اون بالایی داریم که اگه بخواد روشنش بکنه اون روز دیگه هیچکدوممون چیزی به اسم آبرو نداریم ممنون...
میشه اون اشخاصو معرفی کنید لطفاًعکس مردم پخش شده.آبرو ریزی نیست؟
بعدشم ما تنها کاری که میتونیم واسه وضع جامعه اینه که خودمون رو اصلاح کنیم.
وضع جامعه خرابه قبول.
ولی از دست ما چه کاری بر میاد؟اونهایی که میتونن کاری بکنن نمیکنن.
اون که صد البته، خود من گاهی موندم که خدا چقدر صبوره و ستار!!!!!!!!!!!! من و اینهمه گناه و خدا و اونهمه بخشش و پوشاندن گناها!!!!!!!!درود بر تو منم باهات موافقم به نظر من آبروی یه فرد خیلی ارزش داره و نباید به هر دلیلی ریخته بشه چون خود ما هم خیلی چیزا پیش اون بالایی داریم که اگه بخواد روشنش بکنه اون روز دیگه هیچکدوممون چیزی به اسم آبرو نداریم ممنون...
عکس مردم پخش شده.آبرو ریزی نیست؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
ا | به کجا داریم میریم!!!!! وای به حالمان 2 | رفتارها و منش های اجتماعی | 2 |