به کجا داریم میریم!!!!! وای به حالمان

اوسپید

عضو جدید
به کجا داریم میریم!!!!! وای به حالمان

هر چی دوست داری بنویس

اوسپید

عضو جدید
پا برهنه بدوی تیغ پاتو میبره

پا برهنه بدوی تیغ پاتو میبره

من که دوست هم باشگاهی با شما نیستم ، اگه یکم فکر میکردی بعد مینوشتی برات خوب بود ، این زنگ خطری است که بیخ گوشت زده می شود ، خواه عبرت گیر خواه ..... ، درضمن قراردادی نیست بلکه بدهی است که باید به جامعه پرداخت نمایم ، اگه عمری باقی بود جام خالی نمی کنم

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
امثال شما بیشتر هدفون توهین به شهدا و... هست ولی به روشی متفاوت ! وگرنه ....................

hasan 69

عضو جدید
ما اگه بیل زنیم،باغچه خودمون و بیل بزنیم.
خودمون روزی هزارتا گناه میکنیم جایی پیدا نیست.میدونی چرا؟
چون کسی نیست از ما عکس بگیره و عکس ما رو پخش کنه.
اگه مردیم خودمون گناه نکنیم.
هرکی رو تو قبر خودش خاک میکنن.
البته من با بی بند و باری و این جور حرفا موافق نیستم ولی وقتی به دیگران ایراد میگیرم که خودم ایراد نداشته باشم.(یعنی هیچوقت چون هیچکی بی ایراد نیست)

آخرین ویرایش:

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
طرف رفته عروسی یه دل سیر پروپاچه دختر و زن مردم رو دید زده رنگ و طرح لباس زیرشنونم دراورده بعد میاد میشینه تو جم بهشون فحش میده که : خاک بر سر ال بود و بل بود !!!
خوب عزیزم تو چرا نگاه کردی؟ حالام نگاش کردی دیگه چرا بهش فحش میدی؟
خانوما هم که دیگه...............

والا فرهنگ آخرشم تو این مملکت بیا نیس که نیس
شهید ندادیم که گونی گونی برخی سنوات بگیرن و بخورن و.... شهید دادیم بلکه فرهنگمون بره بالا و پیشرفت کنیم ولی دریغ

hasan 69

عضو جدید
هزار جور از شهید دادن دارن سوء استفاده میکنن هیچکی هم غمش نیست.
این همه پارتی بازی و...... که پارتی بازی کار خوبش به حساب میاد.
یکی نمیگه بابا ما شهید دادیم این کارا رو نکنین.
به لباس پوشیدن و.... مردم کار دارن فقط

mona-70

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
هزار جور از شهید دادن دارن سوء استفاده میکنن هیچکی هم غمش نیست.
این همه پارتی بازی و...... که پارتی بازی کار خوبش به حساب میاد.
یکی نمیگه بابا ما شهید دادیم این کارا رو نکنین.
به لباس پوشیدن و.... مردم کار دارن فقط

آقا حسن حرفاتون کاملن درسته...هم اونا اشتباه میکنن هم ما....اونا یه جور دیگه دل شهدا وامام زمونمونو خون میکنن یه جور هم ما...پس هردو اشتباهه...نمیشه به طرفداری از یکی یکی دیگه رو محکوم کنیم...

hasan 69

عضو جدید
من کسی رو محکوم نکردم.
میگم چون من ایراد دارم نمیتونم از بقیه ایراد بگیرم و تاپیک بر علیه اونا بزنم.
هر کسی مسؤل کار خودشه.

mona-70

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من کسی رو محکوم نکردم.
هر کسی مسؤل کار خودشه.

شما از کجا میدونین که استارتر ایراد داره؟؟!!!!!شاید ایراد ندارن خب....

hasan 69

عضو جدید
مگه معصوم هست که ایراد نداره.
اگه بگه ایراد نداره ایرادش اینه که خودبین واز خود راضی هست.
بعدشم من منظورم ایشون نبود.
من خودمو مثال زدم.

shahab.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من کسی رو محکوم نکردم.
هر کسی مسؤل کار خودشه.

سلام درود بر شما...
به نظر من اینکه کسی بیاد ایراد منو به من بگه مشکل نداره البته اگر قصد تخریب نداشته باشه و قصدش اصلاح باشه اینکه بقیه بیان ایرادای منو بگن شاید باعث بشه من خودمو اصلاح کنم و این نه تنها بد نیست بلکه خوب هم هست و خوبه این فرهنگ تو جامعه رواج پیدا کنه البته بدون تکبر
ممنون...

hasan 69

عضو جدید
سلام درود بر شما...
به نظر من اینکه کسی بیاد ایراد منو به من بگه مشکل نداره البته اگر قصد تخریب نداشته باشه و قصدش اصلاح باشه اینکه بقیه بیان ایرادای منو بگن شاید باعث بشه من خودمو اصلاح کنم و این نه تنها بد نیست بلکه خوب هم هست و خوبه این فرهنگ تو جامعه رواج پیدا کنه البته بدون تکبر
ممنون...
سلام.
درسته ولی در شرایط خاص خودش.
حتی امر به معروف و نهی از منکر هم شرایط خودشو داره.
نه اینجوری که بیای عکس مردم رو پخش کنی و جوری حرف بزنی که انگار چیکار کرده حالا یکم موهاش پیداست یا هر چیزه دیگه.
اصلا چرا باید عکس مردم رو اینطرف اونطرف پخش کنیم؟آبروی مردم رو ببریم؟
اگه ایراد هرکس رو به خودش بگیم که اصلاح کنه درسته نه اینکه تو بوق و کرنا کنیم که آبروی مردم ریخته شه.

صبا68

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست خوبم منظور از اون عکس جشن آب پاشی نیس شادی هیچ اشکالی نداره ولیوقتی به گناه آلوده میشه مشکل پیدا میکنه ...آدم به هر قیمتی شادی نمیکنه اون خانوم با بی حجابیش داره گناه میکنه نه با شادی کردن....بعد به نظر شما عکس شهدا مزخرفه؟؟!!!!
من به عکس شهدا کاری ندارم و واسشون احترام قایلم ولی اون به ظاهر مسلمون ها فقط به حجاب و لباس رنگی میگن گناه و مفسد فی الرض در صورتی که همین هایی که جا نماز اب میکشن هزار تا فساد میکنن تو اجتماع اونوقت فقط حجاب میگیرن و ادعای مسلمونی دارن
عقده ای بازی تا کی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اوسپید

عضو جدید
خانم ایران دوست من خانم نیستم ، یکمی عینکی وارونه ای که گذاشتی رو چشات نگاه کن ، یا اصلا درش بیار میبینی دنیایی که درست کردی برای خودتون تا الا وارونه دیدی

اوسپید

عضو جدید
هم باشگاهی های محترم همه شما از من بهتری

هم باشگاهی های محترم همه شما از من بهتری

:gol: بنده کوچکتر از اونم که بکسی توهین کنم ، هدفی جز راهنمایی در ذهنم وجود ندارد ، هدفی جز کمک در وجودم نیست ، بی عیب و نقص خالق یکتاست ، اگه نگاه کنید تو سایت باشگاه خودمون صدها بلکه هزاران عکس وتصویر زننده تر مشاهده میکنید ، پس عکس کسی برداشته نشده ، مطمئن هستم که خانم های تو سایت پاکتر از این حرفا هستن ، تعجبم بر اینه چرا یهوئی به بعض ها برخورد ، همیناهم یه جورائی حق دارن ، چون در اوج جوانی هستن میخوان یه طوری مطرح یا ..... شوند ، من همه را دوست دارم مثل خواهرام و برادام ، هیچ تفاوطی وجود نداره ، اونای که ازمن خورده میگیرن بازم حق دارن ، چون منو نمیشناسن و .....

...ANTY...

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببینید دوست من مرز بین خیر و شر کاملا مشخصه مطمئن باشید هر کسی خیلی خوب میدونه خوب چیه بد چیه..............
حالا راه انتخاب داره اما شاکرا اما کفورا... و این یه چیز کاملا جهانیه مربوط به ایران و کشورهای خاص نیست............
ولی واقعا ربطش به شهدا رو من نمیفهمم با اینکه بهشون خیلی احترام میذارم چون با خون خودشون معامله کردن ولی اینکه بخوایم خوبی شهدا و یا عقایدشون رو با قیاس مع الفارغ تو دنیای مجازی بسط بدیم کار صحیحی به نظر نمیاد مثل اینه که به یه بچه درس نخون هی سرکوفت بزنی که ببین فلانی همش بیست میگیره!!! خوب بچه لج میکنه دیگه منتها از نوع بزرگونه ش!!!!
اونایی هم که مخالف نظر و عقاید شهدا رو دارن خوب بدتر موضع میگیرن بیشتر از شهدا بدشون میاد (به ناحق چون مسببش خودمونیم)...........
قطعا راه های بهتری هم هست موفق باشید.

آشنا....

عضو جدید
کاربر ممتاز
من کسی رو محکوم نکردم.
هر کسی مسؤل کار خودشه.

ببین آقا حسن واضحه که استارتر مقصودش نشون دادن اینه که جامعه به سمت فساد و بی بندوباری میره، نشون دادن عوض شدن آرمانهاییه که شهدا براش جنگیدن؛ شما میگی اینا گفته نشه گوشزد نشه چون هرکسی مسئول کار خودشه؟
من میگم اینا مسئول کار خودشونن و مسئول کسانی که حیا وعفت داشتن و قربانی "هرچی دلم خواست" اینا شدن.
قربانیاشو برید از زنانی بپرسید که عفت و پاکدامنی شون نادیده گرفته شده ،از اونایی که شوهراشونو اینجور آدما چشم چرون و هوس باز کردن، بچه هاشونو اینا الگو شدن براشون، برید از مردای پاکی بپرسید که به خاطر مسابقه ی زیبایی زنها و هوس رانی مردها خونوادشون از هم پاشیده ، بچه هاشون که حاصل یک عمر زحمتشون بود رو به ناراستی و تباهی کشوندن.کاش عمل هر کسی فقط روی خودش تاثیر داشت. مطمئن باش عمل تو رو بقیه هم تاثیر داره. تو یه روز عصبانی باش و به اعضای خونوادت پرخاشگری کن ببین چی میشه؟ آیا حق کسی ضایع نمیشه؟
آبروی اینا چی میشه پس؟ حق اینا چی میشه پس؟

کاش بی حجابی فقط نمایان کردن زیبایی ها بود کاش...

A N A H I T A

عضو جدید
کاربر ممتاز
ما اگه بیل زنیم،باغچه خودمون و بیل بزنیم.
خودمون روزی هزارتا گناه میکنیم جایی پیدا نیست.میدونی چرا؟
چون کسی نیست از ما عکس بگیره و عکس ما رو پخش کنه.
اگه مردیم خودمون گناه نکنیم.
هرکی رو تو قبر خودش خاک میکنن.
البته من با بی بند و باری و این جور حرفا موافق نیستم ولی وقتی به دیگران ایراد میگیرم که خودم ایراد نداشته باشم.(یعنی هیچوقت چون هیچکی بی ایراد نیست)
;)
موافقم

hasan 69

عضو جدید
ببین آقا حسن واضحه که استارتر مقصودش نشون دادن اینه که جامعه به سمت فساد و بی بندوباری میره، نشون دادن عوض شدن آرمانهاییه که شهدا براش جنگیدن؛ شما میگی اینا گفته نشه گوشزد نشه چون هرکسی مسئول کار خودشه؟
من میگم اینا مسئول کار خودشونن و مسئول کسانی که حیا وعفت داشتن و قربانی "هرچی دلم خواست" اینا شدن.
قربانیاشو برید از زنانی بپرسید که عفت و پاکدامنی شون نادیده گرفته شده ،از اونایی که شوهراشونو اینجور آدما چشم چرون و هوس باز کردن، بچه هاشونو اینا الگو شدن براشون، برید از مردای پاکی بپرسید که به خاطر مسابقه ی زیبایی زنها و هوس رانی مردها خونوادشون از هم پاشیده ، بچه هاشون که حاصل یک عمر زحمتشون بود رو به ناراستی و تباهی کشوندن.کاش عمل هر کسی فقط روی خودش تاثیر داشت. مطمئن باش عمل تو رو بقیه هم تاثیر داره. تو یه روز عصبانی باش و به اعضای خونوادت پرخاشگری کن ببین چی میشه؟ آیا حق کسی ضایع نمیشه؟
آبروی اینا چی میشه پس؟ حق اینا چی میشه پس؟

کاش بی حجابی فقط نمایان کردن زیبایی ها بود کاش...

من در جواب یکی از دوستان دیگه هم گفتم.
گوشزد کن ولی به خودشون که خودشونو اصلاح کنن.
شما اگه خطایی کردی دوست داری بهت بگن که خودتو اصلاح کنی یا همه جا پخش کنن که آبروت بره؟

آشنا....

عضو جدید
کاربر ممتاز
من در جواب یکی از دوستان دیگه هم گفتم.
گوشزد کن ولی به خودشون که خودشونو اصلاح کنن.
شما اگه خطایی کردی دوست داری بهت بگن که خودتو اصلاح کنی یا همه جا پخش کنن که آبروت بره؟
آخه تو این تاپیک به چه شخصی مستقیم گفته شده؟ وضع جامعه رو میگن که اصلاح بشه. حرفتونو در رابطه با حفظ آبرو قبول دارم ولی اینجا آبروی کسی برده نشه.

hasan 69

عضو جدید
عکس مردم پخش شده.آبرو ریزی نیست؟
بعدشم ما تنها کاری که میتونیم واسه وضع جامعه اینه که خودمون رو اصلاح کنیم.
وضع جامعه خرابه قبول.
ولی از دست ما چه کاری بر میاد؟اونهایی که میتونن کاری بکنن نمیکنن.

shahab.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام.
درسته ولی در شرایط خاص خودش.
حتی امر به معروف و نهی از منکر هم شرایط خودشو داره.
نه اینجوری که بیای عکس مردم رو پخش کنی و جوری حرف بزنی که انگار چیکار کرده حالا یکم موهاش پیداست یا هر چیزه دیگه.
اصلا چرا باید عکس مردم رو اینطرف اونطرف پخش کنیم؟آبروی مردم رو ببریم؟
اگه ایراد هرکس رو به خودش بگیم که اصلاح کنه درسته نه اینکه تو بوق و کرنا کنیم که آبروی مردم ریخته شه.

درود بر تو منم باهات موافقم به نظر من آبروی یه فرد خیلی ارزش داره و نباید به هر دلیلی ریخته بشه چون خود ما هم خیلی چیزا پیش اون بالایی داریم که اگه بخواد روشنش بکنه اون روز دیگه هیچکدوممون چیزی به اسم آبرو نداریم ممنون...

hasan 69

عضو جدید
درود بر تو منم باهات موافقم به نظر من آبروی یه فرد خیلی ارزش داره و نباید به هر دلیلی ریخته بشه چون خود ما هم خیلی چیزا پیش اون بالایی داریم که اگه بخواد روشنش بکنه اون روز دیگه هیچکدوممون چیزی به اسم آبرو نداریم ممنون...

واقعا هم همینطوره.
اگه اینجور بود که خدا از همه عکس و فیلم میگرفت و پخش میکرد و میگفت خودتونو اصلاح کنین.

آشنا....

عضو جدید
کاربر ممتاز
بعدشم ما تنها کاری که میتونیم واسه وضع جامعه اینه که خودمون رو اصلاح کنیم.
وضع جامعه خرابه قبول.
ولی از دست ما چه کاری بر میاد؟اونهایی که میتونن کاری بکنن نمیکنن.
میشه اون اشخاصو معرفی کنید لطفاً:D
اصلاً جدا از این تاپیک حرف شما درست که آبروی بنده رو بردن گناهه ولی اصل امر به معروف و نهی از منکر چیز دیگه ست و وظیفه ست که ما بلد نیستیمو جامعه به اینجا کشیده.
اگه یکی تو اتاقی که چندنفر هستن داره سیگار میکشه و کسی هم به بیماری آسم مبتلاست و دود باعث سرفه و اذیت دیگران میشه به نظرتون اون افراد چیکار میکنن؟جوابش شاید بتونه کمک کنه به درک بهتر.
اون بیمار آسمی از همه بیشتر صدمه میبینه به نظرتون تو جامعه کدوم قشر بیشتر صدمه میبینه؟ آیا بازم اعمال هرکس به خودش مربوط میشه؟

آشنا....

عضو جدید
کاربر ممتاز
اون که صد البته، خود من گاهی موندم که خدا چقدر صبوره و ستار!!!!!!!!!!!! من و اینهمه گناه و خدا و اونهمه بخشش و پوشاندن گناها!!!!!!!!
اما امربه معروف و نهی از منکر اگه درست اجرا بشه آبرو بردن نیست چه بسا آبرو خریدنه...

JASMIN.S

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

عکسشون منتشر شده آبروشون رفته؟!؟!؟بعد اونوقت اینا خودشون با این سر و وضع میان بیرون جلو چشم این همه آدم ،نگران آبروی خودشون نیستن شما نگران عکسشونید؟!