به چه کسایی نباید سلام کنیم؟

m0nire

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب يه خبر خوب ! بالاخره منبع رو ديد !!! :biggrin: يكي عربيشو بندازه جلوش ببينيم بعد از 3 ساعت چي ميخواد بگه !
من نميدونم چرا هر سري يكي از قوم و تركه ي اين جواد24ميليوني ظاهر ميشه من نيستم كه يك كم بخندم
ولي با اين پست شادمهر خيلي خنديدم دمتون گرم بچه ها
در ضمن شطرنج مهران و پ‍مان و آتوسا و منيره چنا هميشه منو جا ميندازين آخه؟!:cry:

ali135ugd

عضو جدید
تو همون نیستی که ثبت نام کردی قطره بشی؟:D
نمیدونم از کجا میدونستی اینجا قطره داریم
تالار اخبار که واسه غیر عضو ها بستست.

چند روز دیگه معلوم میشه کی هستی

بگذریم

منبع سخنتو لطف کن اول (امام علی برای مسیحیا غذا میبرد)
نمیدونم چیه این مواردی که دورش خط کشیدی ایراده آره خوب من تازه واردم مشکلش کجاست
ضمنا آره عزیزم عاشق ولایتم و رهبری حاظرم جانم رو هم فداش کنم تا چشم اونایی که نمیتونن این رهبره فرزانه این سید خراسانیو ببینن درآد
ضمنا منبعشو هم میدم یکم باید صبر کنی
در آخر خدا هدایتت کنه عزیز دل برادر

YuMi

اخراجی موقت
نمیدونم چیه این مواردی که دورش خط کشیدی ایراده آره خوب من تازه واردم مشکلش کجاست
ضمنا آره عزیزم عاشق ولایتم و رهبری حاظرم جانم رو هم فداش کنم تا چشم اونایی که نمیتونن این رهبره فرزانه این سید خراسانیو ببینن درآد

تو از کجا میدونستی تو این سایت قطره بازیو اینا داریم که تو پستای اولت گفتی اومدم اینجا عضو قطره ها بشم:D

بگذریم
اشکال نداره
تو یکی نیستی فقط که.

میخوای منیع بیاری بیار خوب
چرا میگی؟عمل کن

danielo

عضو جدید
کاربر ممتاز
من به سگم سلام میدم.ایا حدیثی وجود نداره که بفهمم بهش سلام بدم یا نه؟؟؟

Anahita.pb

عضو جدید
.
.
.
.
.
.
.
به این 6 گروه:
.
.
.
.
حضرت علی (ع): می فرماید که به شش شخص سلام نکنید :1.یهودی 2.اهل موسیقی و نوازندگی 3.مسیحی 4.شخص آوازه خوان 5.کسی که در حال بازی شطرنج است 6.کسی که شوخی اش فحش مادر است. خصال الصدوق جلد 1 صفحه 275

بعضی از احادیث در یک پریود زمانیه خاص مطرح شدن.به علت جنگ ،مشکلات سیاسی خیلی چیزای دیگه و اینکه توجه بفرمائید که این احادیث واسه عربهای شبه جزیره!!!!!اونم 1400 سال پیش گفته شده!! شاید در اون زمان درست بوده اما الان نه..در ضمن شطرنج در اون زمان یک قمار بوده:D

آذرتاش

عضو جدید
من به خودم هم سلام میکنم. چون با خودم قهر نیستم. اما به کسانی که از قیافه شون خوشم نیاد سلام نمیکنم. به آدمهای از خود راضی هم سلام نمیکنم.
سلام یعنی آرزوی سلامتی کردن. اما خوبه انسان به کسانی سلام بکنه که ارزشش را داشته باشه.

منم عاشق ساندیسم نميذارن برم قطره بشم ميگن بايد پست هات 30تا بشه :mad:

بعضی از احادیث در یک پریود زمانیه خاص مطرح شدن.به علت جنگ ،مشکلات سیاسی خیلی چیزای دیگه و اینکه توجه بفرمائید که این احادیث واسه عربهای شبه جزیره!!!!!اونم 1400 سال پیش گفته شده!! شاید در اون زمان درست بوده اما الان نه..در ضمن شطرنج در اون زمان یک قمار بوده:D
يعنی احادیث هم پریود میشوند؟ ؟ :(

farshid992006

عضو جدید
اقا این حدیث معتبر نیست
مگه نشنیدید که حضرت امیر گفته که هر وقت سخنی شنیدید اول اون رو تو ترازوی عقلتون بزارید
بعد باور کنید
اینم با عقل جور در نمیاد

YuMi

اخراجی موقت
من به سگم سلام میدم.ایا حدیثی وجود نداره که بفهمم بهش سلام بدم یا نه؟؟؟

بعدا تاپیکی در این باره ول میدم
فعلا دارم تحقیقات رو تکمیل میکنم:surprised:

فعلا ایو داشته باش:
روانشناسا میگویند:
(کوچیک کردم زیاد جا نگیره،کپی پیست کن یه جا بخون)
Sometimes the way we say goodbye to a dog stresses him, making him think he’ll never see us again. Some experts recommend that you not tell your dog when you’re leaving; just come and go as you please. If that feels too weird to you, try toning down your farewell, substituting a casual goodbye and a casual greeting upon arrival. If that doesn’t help, trynot saying hello or goodbye at all, sending your dog the message that coming and going is totally unremarkable. I would try casual hellos and good-byes first: dogs certainly notice when their people leave, and it seems polite to say “goodbye” and “hello” to mark the rhythms of your day.
Some people get a lot of fun out of a big greeting from their dog when they return home each day. It’s wonderful to know someone who jumps around acting thrilled every time you come home, but it’s important to make sure your dog doesn’t use your return as an opportunity to bark, jump on you and generally misbehave. Don’t fall into the trap of giving your dog a “treat” that lets him break normal house rules: you’ll only be starting something you’ll have to fight later on.
When you’re trying to teach your puppy or dog the right behaviors, consistency counts. If your puppy starts barking because something exciting is going on, take the time to correct him right away. Don’t shout – dogs don’t understand shouting. Just say “hush” firmly (and once you’ve chosen your word, (“quiet”, “shush”, “hush”, etc.) stick with it –consistency counts here too). You may have to repeat “hush” several times, until your pup gets the point. Once the dog stops barking, wait a few seconds while maintaining eye contact to make sure he is finished and not just taking a big breath, then praise him and pat him, and tell him how good he is.

به قول آقا معلم
احسنت...احسنت

:D

پس میشه گفت این دین برای همون موقع و همون عربا بوده؟:smile:

YuMi

اخراجی موقت
اقا این حدیث معتبر نیست
مگه نشنیدید که حضرت امیر گفته که هر وقت سخنی شنیدید اول اون رو تو ترازوی عقلتون بزارید
بعد باور کنید
اینم با عقل جور در نمیاد

:smile:
حضرت مهدی رو هم فقط با چندتا حدیث اثبات میکنند

اون که میگه رفت تو چاه و غیب شد و همه جا هست و یهو میادو یکی سنگ میزنه تو سر میکششو و ....

اینا هم با عقل جور درنمیاد ، چرا پس شما حضرت مهدی رو قبل داری؟

درضمن حدیثت هم می منبع هست، منبعشو بزار :)

ali135ugd

عضو جدید
تو از کجا میدونستی تو این سایت قطره بازیو اینا داریم که تو پستای اولت گفتی اومدم اینجا عضو قطره ها بشم:D

بگذریم
اشکال نداره
تو یکی نیستی فقط که.

میخوای منیع بیاری بیار خوب
چرا میگی؟عمل کن
شما رو نمیدونم اما من خیلی وقته میخاستم بیام تو این سایت و قبل از ثبت نام چند وقتی تو سایت پرسه میزدم بعد که دیدم اینجوریه دیگه مطمئن شدم باید بیام اینم مدرک گله:gol:
http://www.iran-eng.com/member.php?tab=visitor_messaging&u=241879&page=3#visitor_messaginghttp://www.www.www.iran-eng.ir/converse.php?u=2517&u2=241879&page=2

YuMi

اخراجی موقت
شما رو نمیدونم اما من خیلی وقته میخاستم بیام تو این سایت و قبل از ثبت نام چند وقتی تو سایت پرسه میزدم بعد که دیدم اینجوریه دیگه مطمئن شدم باید بیام اینم مدرک گله:gol:
http://www.www.www.iran-eng.ir/converse.php?u=2517&u2=241879&page=2

چه مدرک مسخره ای:D
باشه بابا تو خیلی وقته اینجایی
دروغه دیگه...سرطان که نیست

بگذریم
بحث و منحرف نکنید:D

.
حضرت علی (ع): می فرماید که به شش شخص سلام نکنید :1.یهودی 2.اهل موسیقی و نوازندگی 3.مسیحی 4.شخص آوازه خوان 5.کسی که در حال بازی شطرنج است 6.کسی که شوخی اش فحش مادر است. خصال الصدوق جلد 1 صفحه 275

من دوستم گیتار میزنه حرفه ای چند روز پیش بهش سلام کردم:(
برم توبه:cry:

Anahita.pb

عضو جدید
به قول آقا معلم
احسنت...احسنت

:D

پس میشه گفت این دین برای همون موقع و همون عربا بوده؟:smile:

اینکه بعضی احادیثه ائمه "از نظر من" تاریخ انقضاشون گذشته ریطی به دین و این سواله شما نداره اما در کل ،تا حدودی آره! از نظر من بعضی قوانین و احکام فقط به درد همون عربا میخوره

YuMi

اخراجی موقت
اینکه بعضی احادیثه ائمه "از نظر من" تاریخ انقضاشون گذشته ریطی به دین و این سواله شما نداره اما در کل ،تا حدودی آره! از نظر من بعضی قوانین و احکام فقط به درد همون عربا میخوره

خوب اونا هم حدیثا رو از جیبشون درنموردند که
ملت میگفتند این آیه یعنی چی؟تفسیرش کنید
اونا هم جواب میدادند میشد حدیث

اونا برای گسترش و تبلیغ دین حدیث میگفتند،اگه به دین ربط نداره پس به چی ربط داره؟

Anahita.pb

عضو جدید
خوب اونا هم حدیثا رو از جیبشون درنموردند که
ملت میگفتند این آیه یعنی چی؟تفسیرش کنید
اونا هم جواب میدادند میشد حدیث

اونا برای گسترش و تبلیغ دین حدیث میگفتند،اگه به دین ربط نداره پس به چی ربط داره؟
[FONT=&quot]یعنی از نظر شما همه احادیث در تفسیر آیات قران هست؟!؟! تاریخچه این حدیث چیه در تفسیر کدوم آبه است..مثلا در زمان جنگ ایران و عرب ها یه حدیثی بود که به مردها توصیه شده بود که با زنان چشم رنگی ازدواج نکنید!!! نمیدونم تا چه حد این یکی درسته اما میدونم احادیث این مدلی هست[/FONT]

.MosTaFa.

کارشناس تالار مهندسی صنایع
کاربر ممتاز
خیلی علاقه دارین هر از چند گاهی یه حدیث جعلی رو علم کنین واسه تخریب اسلام؟؟؟
بابا یه کم از خدا بترسین!

واقعا این بحث ها چه فایده ای داره؟

YuMi

اخراجی موقت
خیلی علاقه دارین هر از چند گاهی یه حدیث جعلی رو علم کنین واسه تخریب اسلام؟؟؟
بابا یه کم از خدا بترسین!

واقعا این بحث ها چه فایده ای داره؟

حدیث گفتن بد هست؟:surprised:
من چمیدونم اون حدیث جعلی هست یا نه
از نظر شما جعلیه

اگه جعلی هست چرا حذفش نمیکنند؟چرا تو کتابای چاپ جدید هم بازم چاپ میشه؟

یعنی شما میفهمی جعلی هست ولی آقا و مراجع .... استغفر الله:surprised:

YuMi

اخراجی موقت
[FONT=&quot]یعنی از نظر شما همه احادیث در تفسیر آیات قران هست؟!؟! تاریخچه این حدیث چیه در تفسیر کدوم آبه است..مثلا در زمان جنگ ایران و عرب ها یه حدیثی بود که به مردها توصیه شده بود که با زنان چشم رنگی ازدواج نکنید!!! نمیدونم تا چه حد این یکی درسته اما میدونم احادیث این مدلی هست[/FONT]

خوب یعنی چی؟؟؟
یعنی اماما واسه خودشون الکی حرف میزدند؟؟؟

خوب میخواستند اسلام رو ترویج بدند که حدیث میگفتند

.MosTaFa.

کاربر ممتاز
حدیث گفتن بد هست؟:surprised:
من چمیدونم اون حدیث جعلی هست یا نه
از نظر شما جعلیه

اگه جعلی هست چرا حذفش نمیکنند؟چرا تو کتابای چاپ جدید هم بازم چاپ میشه؟

یعنی شما میفهمی جعلی هست ولی آقا و مراجع .... استغفر الله:surprised:

کتاب حدیث رو قدیم یکی جمع آوری کرده
نگفته هم که همش درسته که
الان هم نویسنده هیچ کدوم زنده نیست که دست ببره توش
در ضمن کدوم مرجع و آقا گفته این حدیث درسته؟
شما اگه دوست داری حدیث بگی اونایی رو بگو که تایید شده هستن
البته خدا از نیت افراد اگاهه و لاغیر

realist62

عضو جدید
اینم از بیانات گوهر بار حضرت علیمون .من نمیدنم اینا چه پدر کشتگی با هنر و هنرمند دارن همشون.
لعنت به این افکار پوسیده قرون وسطائی

Anahita.pb

عضو جدید
خوب یعنی چی؟؟؟

:surprised:

وااا! خوب عزیز من همه احادیث که به یه منظور گفته نشده که!!! دارم میگم بعضی احادیث برام موقعیت های خاص گفته شده نه که الکی بوده که
:D شما نمیتونی بگی همه احادیث صرفا هدفشون ترویجه اسلام بوده!!! این حدیثم که اصن تابلو ئه با این هدف گفته نشده!!! فک کن بری به یه یهودی که میخواد مسلمون بشه بگی به یهودیا نباید سلام کنی! یعنی اگه داداشتو دیدی تو بش سلام نکن :biggrin: واسه همین میگم حدیثای اینجوری مربوط به همون زمانه.

Anahita.pb

عضو جدید
خوب یعنی چی؟؟؟

:surprised:

وااا! خوب عزیز من همه احادیث که به یه منظور گفته نشده که!!! دارم میگم بعضی احادیث برام موقعیت های خاص گفته شده نه که الکی بوده که
:D شما نمیتونی بگی همه احادیث صرفا هدفشون ترویجه اسلام بوده!!! این حدیثم که اصن تابلو ئه با این هدف گفته نشده!!! فک کن بری به یه یهودی که میخواد مسلمون بشه بگی به یهودیا نباید سلام کنی! یعنی اگه داداشتو دیدی بش سلام نکن :biggrin: واسه همین میگم حدیثای اینجوری مربوط به همون زمانه.

.MosTaFa.

کاربر ممتاز
اینم از بیانات گوهر بار حضرت علیمون .من نمیدنم اینا چه پدر کشتگی با هنر و هنرمند دارن همشون.
لعنت به این افکار پوسیده قرون وسطائی

شما هر کی هر چی نسبت داد به حضرت علی میگه درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بعدشم امامان ما مال قرون وسطا نبودن عزیزم:smile:

YuMi

اخراجی موقت
کتاب حدیث رو قدیم یکی جمع آوری کرده
نگفته هم که همش درسته که
الان هم نویسنده هیچ کدوم زنده نیست که دست ببره توش
در ضمن کدوم مرجع و آقا گفته این حدیث درسته؟
شما اگه دوست داری حدیث بگی اونایی رو بگو که تایید شده هستن
البته خدا از نیت افراد اگاهه و لاغیر

وقتی تو کتابها هنوز هست یعنی درست بوده.

درضمن شما بگو کدوم مرجع و آقا گفته این غلطه؟؟؟:smile:

YuMi

اخراجی موقت
شما هر کی هر چی نسبت داد به حضرت علی میگه درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بعدشم امامان ما مال قرون وسطا نبودن عزیزم:smile:
هر کی و هر چی نیست
کتاب حدیث معتبر هست:smile:

کی گفت قرون وسطی بودند؟:surprised:
گفت افکار مثل اون افکاره

بالا