به نظر شما علت افزايش شركت كنندگان كنكور كارشناسي ارشد چي ميتونه باشه؟

به نظر شما علت افزايش شركت كنندگان كنكور كارشناسي ارشد چي ميتونه باشه؟

• افزايش ظرفيت پذيرش دانشجو

رای: 0 0.0%
  • افزايش ورودي ها در مقطع كارشناسي

رای: 3 7.9%
  • بيكاري

رای: 11 28.9%
  • علاقه به ادامه تحصيل

رای: 3 7.9%
  • كافي نبودن آموخته ها در مقطع كارشناسي

• كسب در آمد بيشتر بامدرك بالا تر

رای: 11 28.9%
  • مدرك گرايي

رای: 10 26.3%
  • ساير موارد

• مجموع رای دهندگان
    38

FREE DOOM

عضو جدید
سلام.مي خواستم بدونم نظرتون درباره افزايش آمار شركت كنندگان كنكور كارشناسي ارشد چيه؟ خوبه؟ بده؟

نشون دهنده چي ميتونه باشه؟

به نظر من درسته كه ورودي ها افزايش داشته ولي اگر آموخته هاو اطلاعات يه دانشجو در سطح بالايي باشه وموقعيت شغلي به اندازه كافي وجود داشته باشه دليلي براي ادامه تحصيل وجود نداره جز علاقه به ادامه تحصيل.

آخرین ویرایش:

mohsen victor

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب دلیل این افزایش کاملا مشخصه بین سالهای 64 تا 68 جمعیت ایران بشدت زیاد شد همین موج به کنکور کارشناسی رسید و حالا به ارشد رسیده.

aboozar esmaili

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب دلیل این افزایش کاملا مشخصه بین سالهای 64 تا 68 جمعیت ایران بشدت زیاد شد همین موج به کنکور کارشناسی رسید و حالا به ارشد رسیده.
به نظر من اینطور میشه استنباط کرد که کمبود اشتغال مناسب و کافی برای فارغ التحصیلان کارشناسی باعث میشه تا آنها برای وارد شدن به بازار کار شانسشان را در ادامه تحصیل بدانند، درصورتیکه این یک فکر اشتباه است چرا که اگر اشتغال به اندازه مناسب در جامعه وجود داشته باشه خیلی از این داوطلبان دیگر نیازی به ادامه تحصیل ندارند. البته دیده میشه که بعضی از شاغلین جامعه مثل کارمندها و معلمین هم برای ارتقاء شغلی و مالی سعی می کنند مدرکشون را ارتقاء دهند. در هر حال من خیلی متأسفم که تحصیلات تکمیلی هم داره جایگاه خودش را در کشور از دست میده و فقط با افزایش بی مورد جذب دانشجو که اغلب آنها هم بیکار می مانند باعث ایجاد یأس و سرخوردگی در بین جوانان میشه!

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار
بیشتر به خاطر بیکاری هست
دانشگاه رفتن شده عین مدرسه رفتن

khosroshahiy

مدیر بازنشسته
آخه بنازم ايده مسئولين نسبتا محترمونو.
دبيرستاني بوديم واسه خاطر اينكه سرمونو از ته نتراشند مجبور شديم در هر دانشگاهي شده بريم و يه مدركي بگيريم كه مبادا بريم سربازي. جناب محمود خان و شاه جاسب اول واسه رقابت هم كه شده تا جايي ظرفيت رو بردن بالا كه ظرف لبريز شده و سر ميريزه. گارشناسي تموم شد از آزاد نفرت داشتيم سراسري قبول نشديم مجبور شديم بريم سربازي دو سال پيرمون كردن. به خيل عظيم بيكاران پيوستيم بعد 4 ماه يه كار پيدا كرديم اسممونو گذاشتن مهندس اما كار يه ديپلمو انجام مي ديم . از طرفي نتونستيم به موقع ازدواج كنيم اخه ديگه حسش نيست چون كارمون هم افت داره بايد دوباره سر مكتب برگرديم.

20112

عضو جدید
به نظر من اینطور میشه استنباط کرد که کمبود اشتغال مناسب و کافی برای فارغ التحصیلان کارشناسی باعث میشه تا آنها برای وارد شدن به بازار کار شانسشان را در ادامه تحصیل بدانند، درصورتیکه این یک فکر اشتباه است چرا که اگر اشتغال به اندازه مناسب در جامعه وجود داشته باشه خیلی از این داوطلبان دیگر نیازی به ادامه تحصیل ندارند. البته دیده میشه که بعضی از شاغلین جامعه مثل کارمندها و معلمین هم برای ارتقاء شغلی و مالی سعی می کنند مدرکشون را ارتقاء دهند. در هر حال من خیلی متأسفم که تحصیلات تکمیلی هم داره جایگاه خودش را در کشور از دست میده و فقط با افزایش بی مورد جذب دانشجو که اغلب آنها هم بیکار می مانند باعث ایجاد یأس و سرخوردگی در بین جوانان میشه!

موافقم

somayeh115

عضو جدید
فقط وفقط وجود دانشگاههای که قبول شدنشون مث اب خوردن شده همین دانشگاههای ازاد به راحتی دانشجو میپذیرن نه تنها مدرک لیسانس رو بی اعتبارکردن الانم دارن مدرک فوق روبی اعتبارمیکنن ما بدبختاهم بعدازفوق بایدبریم دنباله دکترا چون زمان مادیگه فوق اعتباری نداره وما باید همه ی عمرمونو صرف گرفتن مدرک ودانشگاههای بی دروپیکر کنیم

FREE DOOM

عضو جدید
فقط وفقط وجود دانشگاههای که قبول شدنشون مث اب خوردن شده همین دانشگاههای ازاد به راحتی دانشجو میپذیرن نه تنها مدرک لیسانس رو بی اعتبارکردن الانم دارن مدرک فوق روبی اعتبارمیکنن ما بدبختاهم بعدازفوق بایدبریم دنباله دکترا چون زمان مادیگه فوق اعتباری نداره وما باید همه ی عمرمونو صرف گرفتن مدرک ودانشگاههای بی دروپیکر کنیم

درست ميگي ولي قبول داري اگه زير ساخت هاي لازم براي ايجاد فرصت هاي شغلي وجود داشت كلي از مشكلات حل ميشد؟(يعني طرف متناسب با تحصيلات كار گيرش ميومد)

اين مشكلي كه شما گفتي در مقال بند پ اصلا مشكل به حساب نمياد تا وقتي پديده اي به نام پارتي تو ايران وجود داشته باشه مدرك حرفي واسه گفتن نداره.

marrym

عضو جدید

کاملا با این نظر موافقم و اضافه کنم که الان بیشتر مردم مدرک گرا شدن ، اینه که بعضی از دانشجوهای لیسانس هیچ تخصصی تو رشته شون ندارن.

bahareh85

عضو جدید
بیکاری بیکاری بیکاری
علتش اینه که با تحصیلات لیسانس اگر هم کار گیرت بیاد (شانس بیاری) بازم شغل موقت با حقوق پایین و معمولا کار نیست بیگاری است
حالا بماند که معمولا همون هم گیرت نمیاد پس چه بهتر که سرت رو گرم بکنی و چند سال دیگه از این عمر زبون بستت رو تلف کنی و بعد از دو سال درس خوندن بفهممی بازم کار نیست و.... یه 4 سال دیگه هم بری سر کار و درس بخونی...

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
به خاطر اینه که من خودم رو مثال میزنم وقتی با لیسانس میرم سر کار بهم میگن درحد سیکل کار نمیدن مجبور میشم برم ارشد،یه دلیلشم دوست دارم ادامه تحصیل بدم تا آخرش که همه عقیده شون اکثرا مثل منه.

sarvestan1987

عضو جدید
درود
من واسه فرار از ازدواج درس خوندم و واقعا هم علاقه بسیار زیادی به رشته م داشتم .طوری که تصور اینکه مزدوج شم و تو رشته مورد علاقه م درس نخونم منو به گریه می انداخت.ساعتها گریه میکردم.

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
درود
من واسه فرار از ازدواج درس خوندم و واقعا هم علاقه بسیار زیادی به رشته م داشتم .طوری که تصور اینکه مزدوج شم و تو رشته مورد علاقه م درس نخونم منو به گریه می انداخت.ساعتها گریه میکردم.
بی خیال بابا دمت گرم.

titan_iran68

عضو جدید
درود من واسه فرار از ازدواج درس خوندم و واقعا هم علاقه بسیار زیادی به رشته م داشتم .طوری که تصور اینکه مزدوج شم و تو رشته مورد علاقه م درس نخونم منو به گریه می انداخت.ساعتها گریه میکردم.
با سلام خدمت همه دوستان محترم به نظر بنده،به جز گفته این خواهر عزیزمون که بیشتر یه تصمیم احساسی و البته محترم بوده،گفته های باقی دوستان یه جورایی مثل تیکه های پازل عمل میکنه و هر کدومشون یه بخشی از این معضل اشاره میکنه.مطمئنا با این وضعیت اعتبار مدرک کارشناسی ارشد هم مثل مدرک کارشناسی در آینده نزدیک از دست میره...

آخرین ویرایش:
بالا