hamid1661363
کاربر فعال
این تاپیک تکراریه خودم نظر سنجی داده بودم.
این تاپیک تکراریه خودم نظر سنجی داده بودم.
شما مطمئنید که همه میفرستن؟اصلا مطمئنید همه با خیال راحت میفرستن؟خواهر من سال 76 وارد دانشگاه شد.اون موقع یکی از دانشجوهای خوابگاهی رو چون بین بچه ها مواد پخش میکرده گرفته بودن!!!به نظر من امنیت در ایران در حد خوبیه ... همین که مردم با خیال راحت دخترانشون رو برای تحصیل به شهرستان های دور میفرستن نشانه خوبیه.
بردار عزیز شما بهتره بری همه پست ها رو از اول بخونییییی
ما چون ارق ملی داریم دلمون برای کشورمون میتپه دنبال بهتر شدنیم
کسی اینجا سنگ اونوووووووریا رو به سینه نزده.
ما داریم سنگ خودمونو به سینه میزنیم.
تو امضامه![]()
من همه پستهارو خوندم که دارم پست میدم دیگه خواهر !!
منظوره من این نبود که نباید بحثی بشه منظور این بود که اگه بخایم واقعا کاری واسه این مملکت بکنیم با یکم واقع بین باشیم !مگه فقت تو ایران از این جور اتفاقا می افته؟! مگه فقط اینجا اینجور آدما پیدا میشن ؟ همه جای دنیا هستن اینجور آدما ، یه بار اب قمه قداره خودشونو نشون میدن یه بار با تجاوز به ناموس یه بار با دزدی یه جا هم با اسلحه کشیو جنگ گانگستری و دوئل ! اگه تو بعضی جاها اشکالات امنیتی وجود داره ربطی به فرهنگ عمومی مردم نداره یه عده آدم همیشه هستن که بخوان خودشونو اینجوری نشون بدن .
منم که گفتم نباید اونارو با خودمون مقایسه بکنیم ! حتی اگه اونجا هم امنیت (به تعبیر خودشون) وجود داشته باشه اصلا ملاک نیست که اون امنیت مورد نظر اونا با امنیتی که ما می خایم داشته باشیم یکی باشه،چون هم از نظر فرهنگی هم از نظر تاریخی و دینی با اونا فرق میکنیم و به نظر من از اونا بالاتر هستیم !
ضمنا من وقتی به تاپیک جواب میدم روی حرفم فقط با شما نیست !اگه من به نقل قولتون جواب میدادم اون موقع شما حق داشتین !
LIKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEما امنیت فکری روحی نداریم چه برسه به امنیت جانی مالی
امنیت یعنی اینکه اگه دختری حتی با ظاهر به زعم شما زننده هم بیرون بیاد کسی فکر تعرض به اونو نکنه... چون به وجدان خودش و عواقب قانونی اقدامش فکر می کنه!به نظر من امنیت هست خوبم هست
تا زمانی که خود انسان رعایت کنه ؛مثلا یه دختر میخواد با لباس زننده بیاد بیرون و انظار داره کسی بش تعرض نکنه.
به نظر من امنیت هست خوبم هست
تا زمانی که خود انسان رعایت کنه ؛مثلا یه دختر میخواد با لباس زننده بیاد بیرون و انظار داره کسی بش تعرض نکنه.
البته شمام راس میگین یه نمونه از نا امنی ها هم هستن که مغرضانه هستن مثلا خرداد 88 و .....!![]()
اتفاقا من جزو اون دسته ای بودم که ایجاد ناامنی می کرد واسه بعضیا البته نه مردم فهیم ایران بلکه ...!اون موقع خیلی احساس ناامنی کردی نه؟
نه داداش از سن ما گذشته که مای بی بی استفاده کنیم !ما ایزی لایف استعمال می کنیم !!مای بی بی و . . .
زیاد دقت نکن خیلیا اومدنو رفتن ولی چیزی ازش نفهمیدن!!انیشتین: اگر انسان ها در طول عمر خویش میزان کارکرد مغزشان یک میلیونیوم معده شان بود اکنون کره زمین تعریف دیگری داشت...
.
خوشم اومد ازین جمله گفتم یه کم دقت روش بیشتر شه