به نظر شما در ایران امنیت هست؟

sanam_el

عضو جدید
به نظر من امنیت در ایران در حد خوبیه ... همین که مردم با خیال راحت دخترانشون رو برای تحصیل به شهرستان های دور میفرستن نشانه خوبیه.
شما مطمئنید که همه میفرستن؟اصلا مطمئنید همه با خیال راحت میفرستن؟خواهر من سال 76 وارد دانشگاه شد.اون موقع یکی از دانشجوهای خوابگاهی رو چون بین بچه ها مواد پخش میکرده گرفته بودن!!!
بابا امنیت.بابا آسایش خیال:surprised:

hossein_ebrahimi

عضو جدید
بردار عزیز شما بهتره بری همه پست ها رو از اول بخونییییی
ما چون ارق ملی داریم دلمون برای کشورمون میتپه دنبال بهتر شدنیم
کسی اینجا سنگ اونوووووووریا رو به سینه نزده.
ما داریم سنگ خودمونو به سینه میزنیم.

من همه پستهارو خوندم که دارم پست میدم دیگه خواهر !!
منظوره من این نبود که نباید بحثی بشه منظور این بود که اگه بخایم واقعا کاری واسه این مملکت بکنیم با یکم واقع بین باشیم !مگه فقت تو ایران از این جور اتفاقا می افته؟! مگه فقط اینجا اینجور آدما پیدا میشن ؟ همه جای دنیا هستن اینجور آدما ، یه بار اب قمه قداره خودشونو نشون میدن یه بار با تجاوز به ناموس یه بار با دزدی یه جا هم با اسلحه کشیو جنگ گانگستری و دوئل ! اگه تو بعضی جاها اشکالات امنیتی وجود داره ربطی به فرهنگ عمومی مردم نداره یه عده آدم همیشه هستن که بخوان خودشونو اینجوری نشون بدن .

sepahrad

عضو جدید
امنيت ؟
خنده دار هستش كه بهش فكر ميكنين
هر كس كلاه خودش رو بگيره باد نبره

samira.bas

عضو جدید
کاربر ممتاز
من همه پستهارو خوندم که دارم پست میدم دیگه خواهر !!
منظوره من این نبود که نباید بحثی بشه منظور این بود که اگه بخایم واقعا کاری واسه این مملکت بکنیم با یکم واقع بین باشیم !مگه فقت تو ایران از این جور اتفاقا می افته؟! مگه فقط اینجا اینجور آدما پیدا میشن ؟ همه جای دنیا هستن اینجور آدما ، یه بار اب قمه قداره خودشونو نشون میدن یه بار با تجاوز به ناموس یه بار با دزدی یه جا هم با اسلحه کشیو جنگ گانگستری و دوئل ! اگه تو بعضی جاها اشکالات امنیتی وجود داره ربطی به فرهنگ عمومی مردم نداره یه عده آدم همیشه هستن که بخوان خودشونو اینجوری نشون بدن .

اگر دقت کرده باشی من توی یکی از پستام گفتم با نقل قولی که از دوستمون رامتین گرفتم. من آمریکا ، کانادا و هیچ کشور دیگه ای نبودم. نمیتونم راجع بهشون اظهار نظر کنم. یا دارند یا ندارند.
اگر نداشته باشن دلیل موجهی بر اینکه اینجا هم امنیت وجود نداشته باشه نیست.
اگر داشته باشندم که دیگه حرفی برای گفتن نمی مونه.

hossein_ebrahimi

عضو جدید
منم که گفتم نباید اونارو با خودمون مقایسه بکنیم ! حتی اگه اونجا هم امنیت (به تعبیر خودشون) وجود داشته باشه اصلا ملاک نیست که اون امنیت مورد نظر اونا با امنیتی که ما می خایم داشته باشیم یکی باشه،چون هم از نظر فرهنگی هم از نظر تاریخی و دینی با اونا فرق میکنیم و به نظر من از اونا بالاتر هستیم !
ضمنا من وقتی به تاپیک جواب میدم روی حرفم فقط با شما نیست !اگه من به نقل قولتون جواب میدادم اون موقع شما حق داشتین !

samira.bas

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم که گفتم نباید اونارو با خودمون مقایسه بکنیم ! حتی اگه اونجا هم امنیت (به تعبیر خودشون) وجود داشته باشه اصلا ملاک نیست که اون امنیت مورد نظر اونا با امنیتی که ما می خایم داشته باشیم یکی باشه،چون هم از نظر فرهنگی هم از نظر تاریخی و دینی با اونا فرق میکنیم و به نظر من از اونا بالاتر هستیم !
ضمنا من وقتی به تاپیک جواب میدم روی حرفم فقط با شما نیست !اگه من به نقل قولتون جواب میدادم اون موقع شما حق داشتین !

روی حرف شما با من تنها نیست. اما آیا من هم جزئی از این جمعی که روی حرف شما بهشون بود هستم ؟؟؟؟؟

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
امنیت یعنی اینکه من مطمئن باشم حتی اگر مورد ظلمی قرار گرفتم عرفی و قانونی هست که از من حمایت کنه...

ZEUS83

عضو جدید
کاربر ممتاز
امنیت ؟؟؟؟؟ بستگی داره . تو این مملکت همه چی بستگی داره . بستگی داره به اینکه چقدر زبونت سرخه و سرت سبز. بستگی داره به اینکه باجناق بابات یا خودت چی کاره است .

اما بطور کلی از دید یک زن نه امنیت وجود نداره

abbas_b

عضو جدید
به نظر من امنیت هست خوبم هست
تا زمانی که خود انسان رعایت کنه ؛مثلا یه دختر میخواد با لباس زننده بیاد بیرون و انظار داره کسی بش تعرض نکنه.

Sarp

مدیر بازنشسته
امنیتی که مربوط به پلیسه نه وجود نداره !
چون نیروی انتظامی جرم و جنایت رو از ظاهر برده به باطن ! اسمش هم شده تامین امنیت !

امنیت شغلی و مالی : صفر !
الان تو سطح شهرها هرچی مغازه موبایل و کامپیوتر هست ، افتادن به جونشون و هرکدوم پروانه ندارن پلمپ میشن تا وقتی که پروانه بگیرن .
بعدا هم یه وزیری چیزی میاد تو تی وی میگه که با صدور فلان تعداد پروانه کسب ، اشتغال ایجاد کردیم !
مشاغل صنعتی و کلان هم که . . . .
تحریم و . . . .
چیزی واسه گفتن نداره این مورد !

امنیت سیاسی : زرشک !

فقط اینو بگم که امنیت جانی بستگی به خود آدم داره .
نمیشه که واسه هر شخصی تو سطح یه شهر یه مامور گمارد !

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
تا زمانی که خود انسان رعایت کنه ؛مثلا یه دختر میخواد با لباس زننده بیاد بیرون و انظار داره کسی بش تعرض نکنه.
امنیت یعنی اینکه اگه دختری حتی با ظاهر به زعم شما زننده هم بیرون بیاد کسی فکر تعرض به اونو نکنه... چون به وجدان خودش و عواقب قانونی اقدامش فکر می کنه!
اما تا وقتی که اقدامی مثل تعرض به یک زن به بهانه هایی ازین قبیل موجه شمرده می شه خواب امنیت زنان رو باید ببینیم.
دوست عزیز آدمی که امروز به یه دختر به قول شما بدلباس تعرض می کنه مطمئن باشین به همین بسنده نمی کنه...
متعرض و مزاحم و دزد و هرکسی که امنیت شهروند رو تهدید می کنه باید با برخورد شدید قانونی مواجه بشه!

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه موضوع دیگه اینکه تا قاچاقچی های مواد مخدر راست راست می گردن، امنیت اجتماعی و روانی رویاست

afshin-18

عضو جدید
چند مدت پیش تو نوراباد ممسنی یه دعوا شده بود حدود 50 نفر ریخته بودن به یه خونه پدر خونه هم تفنگش رو برداشت و سه نفر رو کشت بقیه هم در رفتن به نظر شماها اون پدر خونه باید اعدام شه یا نه؟
(قراره اعدام شه)

samira.bas

عضو جدید
کاربر ممتاز

یعنی شما اگه دختری رو با لباس به قول خودتون زننده ببینید بهش تعرض می کنید؟
یعنی اگه شما برید کشور دیگه ای که حجاب توش رعایت نمیشه به همه تعرض می کنید؟
( دوست عزیز من منظورم شخص شما نیست از این فعل استفاده کردم که سوال واضح تر بیان بشه قبلا عذر خواهی می کنم):gol:

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینم یه نمونه دیگه:razz::razz::mad::mad::mad:

hossein_ebrahimi

عضو جدید
البته شمام راس میگین یه نمونه از نا امنی ها هم هستن که مغرضانه هستن مثلا خرداد 88 و .....!:cool:

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
انیشتین: اگر انسان ها در طول عمر خویش میزان کارکرد مغزشان یک میلیونیوم معده شان بود اکنون کره زمین تعریف دیگری داشت...
.
خوشم اومد ازین جمله گفتم یه کم دقت روش بیشتر شه

hossein_ebrahimi

عضو جدید
انیشتین: اگر انسان ها در طول عمر خویش میزان کارکرد مغزشان یک میلیونیوم معده شان بود اکنون کره زمین تعریف دیگری داشت...
.
خوشم اومد ازین جمله گفتم یه کم دقت روش بیشتر شه
زیاد دقت نکن خیلیا اومدنو رفتن ولی چیزی ازش نفهمیدن!!

بالا